numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
peter76
- veteran

Bag de seama ca incepi sa intelegi ca ai comis-o.
Stii ceva : adevarul e ca ar fi trebuit sa ai atata bun simt incat sa rezolvi problema elegant, asa cum am discutat pe mp, ca sa nu mai fie cazul de discutii publice.
Uite, pur si simplu nu am chef sa mai fac efortul a a mai pune si poze pentru tine ( stii tu foarte bine cum arata

) : spune cu mana pe inima ca tamburul pe care mi l-ai trimis era "nou", "nefolosit", "fara nici un fel de probleme", asa cum l-ai descris si eu o sa ma prefac ca l-au busit aia de la posta.
Daca nu poti sa faci asta, las-o asa cum a cazut ...
Iar despre cealalta persoana cu care ai discutat despre tambur, sper sa citeasca si sa posteze.
-
Gogol
- veteran

Lasa vraja si pune poza!! Il astept si pe asa zisul user de care zici tu. Dar iti repet, nu ai fost decat Dreamer, care nu a mai dat niciun semn de viata, nici nu vazuse tamburul si tu. Ce user tot minti aici, la fel si cu descoperitul asa zisei probleme a tamburului dupa o saptamana (de parca ar fi un laptop performant)
Daca te consideri pacalit de ce nu il trimiti inapoi, doar ti-am confirmat de n ori ca sunt de acord. Dar tu nici poze, nici useri, nici returnare. De fapt ce doresti ca nu te inteleg?
Nici nu mai meriti sa-ti mai raspund, esti un om pe care nu-l recomand la nimeni pt niciun fel de tranzactie. Am incheiat povestea.
-
peter76
- veteran

-
mcfish
- utilizator constant

Draga Goagal (gogol),
Din pacate orice padure se pare ca-i plina de uscaturi. Il stiu pe peter76 de-o viata si stiu ca e un tip corect si pot garanta pentru asta. Prezenta mea pe forum e una discreta chiar daca am facut business aici pe forum cu multi oameni de calitate si carora nu le-am dat de fiecare data feed-back pozitiv/bila alba asa cum ar fi trebuit. Ceea ce tu nu stii este ca eu am fost cel care i-am spus lui peter76 despre tamburul pe care tu il aveai la vanzare si pe care ai refuzat sa mi-l vinzi dupa ce ti-am scris cele de mai jos.
mesaj1:
De la: mcfish
La: Gogol
Trimis: Vin 12 16, 2011 12:39 pm
Subiect: Re: Tambur Zauber 2000
Prefer nou, sau foarte putin folosit. La lucrurile folosite pot aparea discutii (stii foarte bine ca au fost destule pe forum). Eu mi-am luat Zauberul de nou, din magazin de la noi, (am 3 tamburi la el ) cu toate ca mi-l puteam lua second hand. Dar n-am vrut sa risc. E drept ca la un tambur riscul e mai mic.
In concluzie putem discuta (daca-mi dai mai multe detalii), si poate la un pret mai avantajos,
Gogol a scris:
mcfish a scris:
Sunt din Suceava.
Daca e nou ofer 50 de RON (plata in avans si transport inclus cu posta romana).
E OK?
Si daca e folosit, nu e bun?
mesaj2:
De la: Gogol
La: mcfish
Trimis: Vin 12 16, 2011 2:36 pm
Subiect: Re: Tambur Zauber 2000
e folosit dar e in stare foarte buna, pretul e fix, dar ca sa nu apara discutii, prefer sa nu ti-l vand.
o zi buna.
Ceea ce iarasi nu stii e ca am vazut si tamburul dupa ce peter76 l-a cumparat de la tine si se pare ca e nou dar a fost probabil scapat pe o suprafata tare (gen gresia din bucatarie cum am patit-o si eu de altfel cu un alt tambur) si s-a deformat astfel incat incurca evident firul in momentul lansarii. Cu alte cuvinte e inutilizabil.
Las ceilalti useri de pe forum sa traga concluziile care se impun si ma bucur ca "sunt un tip pretentios" si ca din prudenta evit unele tranzactii.
PS: daca exista aceasta posibilitate mi-ar placea ca unul din administratorii acestui forum sa confirme autenticitatea mesajelor dintre mine si Gogol.
Toate cele bune, si ca sa fiu in spiritul acestui topic "o bila murdara pentru Gogol"!
-
Gogol
- veteran

AM IMPRESIA CA ESTI C
-
peter76
- veteran

Domnule Gogol, nu cred ca mai e nevoie de alte comentarii, cred ca e clar pentru toata lumea.
Si tzepar si mincinos : deci ramaneti cu o bila neagra de la mine.
-
Gogol
- veteran

Am impresia ca tu si cu celalalt sunteti o clona obosita. Clar tu l-ai vrut de la inceput, eu am refuzat sa ti-l vand si te-ai folosit de contul celalalt. Si tot asa inclin sa cred ca tu l-ai scapat pe gresie cum se afirma mai sus si ai zis sa mi-l trimiti inapoi dupa o saptamana. Plus ca deja o dam in sf-uri cum ca zgaraie firul, niciodata firul nu va ajunge in pozitia aceia. NU vezi ca e poveste cusuta cu ata alba? Chiar ma prostesti in fata? Cum adica dupa o saptamana?
Nu-i nimic, sa-mi fie invatatura de minte sa mai trimit prin posta. Daca vreodata voi mai avea ceva de vanzare, numai la fata locului.
-
peter76
- veteran

Gogol scrie:Am impresia ca tu si cu celalalt sunteti o clona obosita. Clar tu l-ai vrut de la inceput, eu am refuzat sa ti-l vand si te-ai folosit de contul celalalt. Si tot asa inclin sa cred ca tu l-ai scapat pe gresie cum se afirma mai sus si ai zis sa mi-l trimiti inapoi dupa o saptamana. Plus ca deja o dam in sf-uri cum ca zgaraie firul, niciodata firul nu va ajunge in pozitia aceia. NU vezi ca e poveste cusuta cu ata alba? Chiar ma prostesti in fata? Cum adica dupa o saptamana?
Nu-i nimic, sa-mi fie invatatura de minte sa mai trimit prin posta. Daca vreodata voi mai avea ceva de vanzare, numai la fata locului.
Frate, ai asigurare medicala ? ca deja intri in sfera patologicului si s-ar putea sa-ti trebuiasca ...
Ai fost demascat si o dai in balarii ?
Clona ar trebui sa iti faci tu ca sa vinzi in continuare forumuri si sa mai pacalesti si pe altii. Iti recomand si un nick-name : Baronul Münchhausen.
Hai ca nu mai am ce discuta cu tine.
Sa-ti fie de folos cei 50 de lei.
-
mcfish
- utilizator constant

Prietene Gogol,
Cele 2 clone chiar exista ca entitati separate.

Iti putem demonstra.