FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vulc ovidiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vulc ovidiu » 03 Ian 2012, 15:09

Iujin scrie:Nu se pune problema ca Domnul Ovidiu Vulc sa fie o persoana neserioasa, am achizitionat de la dansul 2 mulinete impecabile, chiar as fi si eu curios daca d tanase cornel ar avea sa dea un raspuns la intrebarea lui Ovidiu legata de faptul ce ar fi trebuit sa faca daca ar fi fost in locul lui!!!! Cred ca totusi propriul fiu e mai important!
Multumesc Iujin pentru precizare. Iti doresc ca mulintele sa te tina pana te saturi de ele si sa ai numai fire intinse si nervoase anul acesta!

Sper sa fie ultima mea postare pe tema asta. Cum am spus, deja cadem in ridicol. Mea culpa daca am avut vreun aport la asta.

Pt. dl. Tanase: stimate domn, mi-am cerut suficient scuze pentru neplacerile pe care vi le-am provocat. Va repet, daca aveti ceva de discutat cu mine, discutam pe privat sau fata in fata. In rest, sunt frectii si le iau ca atare. O dati atat cu barbatia ca aproape ca imi pun intrebarea ce refulari mascati... Daca erati barbat precum spuneti, nu discutati chestiunea asta atata... Eu v-am sunat, am vorbit cu Dvs., repet, mi-am cerut si scuze. Am spus ca e vina mea pentru asta, dar insistentele astea seamana deja cam mult cu insistentele precupetelor de targ... Chiar nu inteleg ce mai vreti!?

Povestea cu fiul nu e o poveste, mulineta nu e vanduta, e acasa, asezata frumos in cutie. Da, am mai primit oferte de la cumparatori care doreau sa o ia cu banii jos, dar nu am dat-o. Vina a fost a mea, fiindca am uitat ceva ce nu are sens sa va explic, fiindca nu e treaba Dvs.

Va invit la Reghin sa o vedeti. Faptul ca insistati atata cu povestea asta, ma face sa cred deja altceva. Apropos: eu o dadeam cu 900 ron. Cautati pe net si o gasiti la 1050 ron nedesfacuta, sigilata.

Am incurcat cumva site-ul? Asta e forum de pescuit sau de scandal? Ma intreb daca apetenta Dvs. pentru scandal are termene de comparatie? Cat despre fiul meu, vedeti-va de treaba, nu mai dati atatea sfaturi in privinta asta, ca nu stiti despre ce vorbiti in cazul de fata. Pot sa il fac pe pici sa renunte, dar nu vreau, din motive pe care nu le discut aici cu nimeni, fiindca tin de viata mea privata. Si oricum, pentru Dvs, in nici un caz nu voi face asa ceva, iar pe viitor, daca mai vand ceva, vand numai cu banii jos.

In ce ma priveste, eu nu as fi facut atata scandal pentru asa ceva. Cu atat mai mult cu cat puteati sa imi spuneti la telefon, ceea ce ati spus aici.
Nu tin la ce cred altii despre mine, dar daca tot faceti atata caz de barbatie, cred ca mai corect ar fi fost sa imi spuneti direct toate astea, atunci cand v-am sunat, decat sa faceti atata taraboi. Intelegeam tot balamucul asta, daca nu va sunam, mai ales ca nici nu ne cunoastem personal.

Cred ca am explicat suficient de clar. Daca voiam sa o dau altcuiva mulineta asta sau daca urmaream altceva, credeti ca procedam asa cum am procedat? Ganditi-va putin, inainte sa va ofuscati atata!

Sunteti prea tanar pentru o asemenea incrancenare si, la urma urmei, nici eu n-am daramat Roma si nici Dvs. nu ati pierdut un imperiu!

Numai bine,

Ovidiu Vulc

lucas85
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucas85 » 03 Ian 2012, 15:22

vulc ovidiu scrie:

Sunteti prea tanar pentru o asemenea incrancenare si, la urma urmei, nici eu n-am daramat Roma si nici Dvs. nu ati pierdut un imperiu!

Numai bine,

Ovidiu Vulc
Dl Vulc, cu tot respectul , nu va mai justificati aiurea. A fost urat ce ati facut si prin actiuni de genul acesta lezati respectul si increderea colegilor.Si afirmatii de genul "nu va ofuscati" sa le pastrati pentru dumneavoastra cand sunteti cu musca pe caciula

vulc ovidiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vulc ovidiu » 03 Ian 2012, 15:26

lucas85 scrie:
vulc ovidiu scrie:

Numai bine,

Ovidiu Vulc
Dl Vulc, cu tot respectul , nu va mai justificati aiurea. A fost urat ce ati facut si prin actiuni de genul acesta lezati respectul si increderea colegilor.Si afirmatii de genul "nu va ofuscati" sa le pastrati pentru dumneavoastra cand sunteti cu musca pe caciula
Dl. Lucas85, chiar nu ma simt cu musca pe caciula.
Numai bine

lucas85
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucas85 » 03 Ian 2012, 15:29

Mai bine ati da dovada de putina umilitate, nu de raspunsuri arogante

Jexy
senior
senior

Mesaj de Jexy » 03 Ian 2012, 15:40

elias scrie:
Jexy scrie:nu ti se pare aiurea ca iti propune cineva sa ii retii mulineta pana ia si el salariul??(ma refer in general, e doar un exemplu)
nu mi-i se pare aiurea daca ambii sunt de acord
atunci pe moment zici asa ca accepti dar poate peste 2 ore primesti o oferta mai buna sau ti se rupe manivela la o alta mulineta si nu mai poti sa o vinzi ca ai nevoie de ea si vai domne esti obligat sa o vinzi ca ai promis??!!
daca ti-ai dat cuvantul,da. .
si daca ii ceri omului scuze ca nu mai poti vinde mulineta, omul nu trebuie sa inteleaga??? trebuie sa iti ia gatul??? ce parere ai?

Jexy
senior
senior

Mesaj de Jexy » 03 Ian 2012, 15:43

lucas85 scrie:
vulc ovidiu scrie:

Numai bine,

Ovidiu Vulc
daca a fost urat ce a facut ovidiu si anume ca si-a cerut scuze ca nu mai poate sa vanda mulineta si etc atunci cel care a primit in colet in loc de telefonul pe care daduse 1300 de lei un cataroi?? ala cum mai e (cel care a trimis)? hai sa nu mai exageram atat si sa ne dam atotstiutori, asta se poate intampla oricui, nu-i un capat de tara. sa nu mai fim toti atat de rai unii cu ceilalti, cred ca suntem oameni si putem sa facem anumite diferente intre bine si rau.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Ian 2012, 15:57

Jexy scrie: ce parere ai?
de neputinta :lol: :lol:

vulc ovidiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vulc ovidiu » 03 Ian 2012, 16:13

lucas85 scrie:Mai bine ati da dovada de putina umilitate, nu de raspunsuri arogante
Regret, dar raspunsul meu nu e unul arogant. Pur si simplu nu am de ce sa ma simt cu musca pe caciula.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 03 Ian 2012, 16:40

Cine suntem Noi, sa judecam pe altii ? A fost cum a fost, a trecut si sa speram ca in viitor va fi mai bine.
Atata timp cat nu s-a creat prejudicii materiale, nu vad ce rost are sa va agitati degeaba ...

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 03 Ian 2012, 16:46

Ii inteleg supararea d-lui Tanase si pe undeva inteleg si explicatiile d-lui Vulc !Atata timp cat nimeni nu a pierdut bani,e ok.Anul trecut mai multi domni de pe forum am avut niste neplaceri cu un user care nu are rost sa ii mai fac reclama ca i-am facut destula reclama in perioada aia.Ideea e ca acel individ nu a mai venit cu probele promise si sa auto-exclus singur.
Imagine

Scrie răspuns