Multumesc Iujin pentru precizare. Iti doresc ca mulintele sa te tina pana te saturi de ele si sa ai numai fire intinse si nervoase anul acesta!Iujin scrie:Nu se pune problema ca Domnul Ovidiu Vulc sa fie o persoana neserioasa, am achizitionat de la dansul 2 mulinete impecabile, chiar as fi si eu curios daca d tanase cornel ar avea sa dea un raspuns la intrebarea lui Ovidiu legata de faptul ce ar fi trebuit sa faca daca ar fi fost in locul lui!!!! Cred ca totusi propriul fiu e mai important!
Sper sa fie ultima mea postare pe tema asta. Cum am spus, deja cadem in ridicol. Mea culpa daca am avut vreun aport la asta.
Pt. dl. Tanase: stimate domn, mi-am cerut suficient scuze pentru neplacerile pe care vi le-am provocat. Va repet, daca aveti ceva de discutat cu mine, discutam pe privat sau fata in fata. In rest, sunt frectii si le iau ca atare. O dati atat cu barbatia ca aproape ca imi pun intrebarea ce refulari mascati... Daca erati barbat precum spuneti, nu discutati chestiunea asta atata... Eu v-am sunat, am vorbit cu Dvs., repet, mi-am cerut si scuze. Am spus ca e vina mea pentru asta, dar insistentele astea seamana deja cam mult cu insistentele precupetelor de targ... Chiar nu inteleg ce mai vreti!?
Povestea cu fiul nu e o poveste, mulineta nu e vanduta, e acasa, asezata frumos in cutie. Da, am mai primit oferte de la cumparatori care doreau sa o ia cu banii jos, dar nu am dat-o. Vina a fost a mea, fiindca am uitat ceva ce nu are sens sa va explic, fiindca nu e treaba Dvs.
Va invit la Reghin sa o vedeti. Faptul ca insistati atata cu povestea asta, ma face sa cred deja altceva. Apropos: eu o dadeam cu 900 ron. Cautati pe net si o gasiti la 1050 ron nedesfacuta, sigilata.
Am incurcat cumva site-ul? Asta e forum de pescuit sau de scandal? Ma intreb daca apetenta Dvs. pentru scandal are termene de comparatie? Cat despre fiul meu, vedeti-va de treaba, nu mai dati atatea sfaturi in privinta asta, ca nu stiti despre ce vorbiti in cazul de fata. Pot sa il fac pe pici sa renunte, dar nu vreau, din motive pe care nu le discut aici cu nimeni, fiindca tin de viata mea privata. Si oricum, pentru Dvs, in nici un caz nu voi face asa ceva, iar pe viitor, daca mai vand ceva, vand numai cu banii jos.
In ce ma priveste, eu nu as fi facut atata scandal pentru asa ceva. Cu atat mai mult cu cat puteati sa imi spuneti la telefon, ceea ce ati spus aici.
Nu tin la ce cred altii despre mine, dar daca tot faceti atata caz de barbatie, cred ca mai corect ar fi fost sa imi spuneti direct toate astea, atunci cand v-am sunat, decat sa faceti atata taraboi. Intelegeam tot balamucul asta, daca nu va sunam, mai ales ca nici nu ne cunoastem personal.
Cred ca am explicat suficient de clar. Daca voiam sa o dau altcuiva mulineta asta sau daca urmaream altceva, credeti ca procedam asa cum am procedat? Ganditi-va putin, inainte sa va ofuscati atata!
Sunteti prea tanar pentru o asemenea incrancenare si, la urma urmei, nici eu n-am daramat Roma si nici Dvs. nu ati pierdut un imperiu!
Numai bine,
Ovidiu Vulc