FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
clenutzu
junior
junior

Mesaj de clenutzu » 02 Ian 2012, 22:35

vulc ovidiu scrie:
tanase_cornel scrie:Bila neagra pentru Vulc Ovidiu! Nu este serios in afirmatii... Face promisiuni pe care nu si le tine! ATENTIE!

Cu scuzele de rigoare, credeam ca am lamurit povestea la telefon, dar se pare ca nu. Ii rog pe cei care au cumparat de la mine sa decida ei cum stau lucrurile.

Legat de promisiunile pe care nu le tin. Eu am scos la vanzare un Luvias 1003. dar problema a fost ca piciul meu cel mic a vazut asta, a intrat pe net si a citit anuntul si s-a suparat pe mine pentru asta. Eu l-am sunat pe dl. Tanase si i-am spus cum sta situatia, mi-am cerut scuze pentru asta, iar domnia sa a spus sa fac cum cred eu de cuvinta.

Iar eu avut de ales. Pana acum nu eram convins. Dar acum chiar sunt convins!

NU regret deloc bila neagra!

Cu stima,

Ovidiu Vulc
Eu nu as da bila neagra pentru asa ceva. S-a razgandit omu'. Se mai intampla. Dar atat timp cat nu a tras teapa...
Ma rog, fiecare face cum crede...

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 03 Ian 2012, 07:14

Nu se pune problema ca Domnul Ovidiu Vulc sa fie o persoana neserioasa, am achizitionat de la dansul 2 mulinete impecabile, chiar as fi si eu curios daca d tanase cornel ar avea sa dea un raspuns la intrebarea lui Ovidiu legata de faptul ce ar fi trebuit sa faca daca ar fi fost in locul lui!!!! Cred ca totusi propriul fiu e mai important!
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 03 Ian 2012, 10:02

cred ca se poate intampla si invers, vrei sa cumperi ceva si te sucesti dupa ce promiti ca il iei din multe motive
cred ca zona bilelor gri - a sucitzilor :lol:

tanase_cornel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tanase_cornel » 03 Ian 2012, 11:45

Eu nu as pune la vanzare ceva pe care nu sunt sigur ca vreau sa vand. Iar o intelegere verbala intre doua persoane serioase, din punctul meu de vedere are valoare de contract. In momentul cand v-am sunat sa rezerv mulineta, nu trebuia sa imi spuneti ca mi-o tineti. De ce sa promiteti ceva daca exista si cel mai mic risc sa va razganditi? Daca doreati banii pe loc, imprumutam de pe undeva si faceam tranzactia. Nu era nevoie sa imi spuneti ca nu este nici o problema din partea dumneavoastra, doar sa nu ma razgandesc eu...
Daca stiam ca nu se poate realiza tranzactia, o luam de pe Totalfishing cu reducerea de 10%, dar intre timp s-a vandut si nu mai am aceasta posibilitate...
Eu cred ca povestea cu fiul, este doar o poveste si ca mulineta a fost vanduta altcuiva. Daca aveati nevoie de bani mai repede era indeajuns sa imi spuneti si se rezolva... Dar sa presupunem ca ati spus adevarul si ca fiul dumneavoastra a vazut anuntul. Acum va raspund la intrebare. Eu i-as fi explicat situatia, i-as fi spus ca am promis unui om ca o sa i-o vand. I-as fi spus fiului meu asa: daca eu ti-as promite tie ca maine iti dau un cadou, sau te duc undeva, sau etc etc si apoi m-as razgandi ce ai crede tu despre mine si cum te-ai simti? I-as spune ca in viata trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte sa promita ceva iar daca o face trebuie sa faca tot posibilul sa isi tina promisiunea, pentru ca un barbat fara cuvant, nu este barbat...
Domnule Vulc, nu doresc sa va fac dumneavoastra sau copilului educatie. Nu imi permit sa va dau sfaturi de viata! Eu personal mi-as fi tinut cuvantul si mi-as fi invatat copilul o lectie de viata... Asa el ce a invatat? Ca daca da din picioare poate obtine ce vrea de la dumneavoastra...
Ma rog... succes cu vanzarea sau vanzarile. Imi mentin bila neagra...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 03 Ian 2012, 12:20

cornel, las-o asa cum a cazut acum, a trecut anul, nu fi rautacios, pastrezi ranchiuna de la incaput de an asa!!! Dreptatea e oarecum de partea ta, trebuia sa spui ca ai promis si tu mulineta tzancului tau, si ca acum va ramane traumatizat pe viata :lol: :lol: :lol: nu era chiar asa complicat...
eu stiu ce inseamna gustul amar al tranzactiei cand se refuza ceva, am fost si in pozitia sa retin un produs pentru cineva si sa imi spuna ca nu mai are nevoie, si sa cumpar un produs de la cineva si sa trebuiasca sa renunt la el pentru ca il promisese altcuiva :oops:
asta e, mai lasi si de la tine, candva , undeva se intoarce roata si iesi tu castigat :wink:

numa bine si la multi ani

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Ian 2012, 13:40

Nu-i problema mea,dar cand vad ca sunt si altii ce-si dau cu parerea dor doar ascund praful sub covor, chiar ca nu ma pot abtine.Nu cunosc pe nici unul dintre cei in cauza,nici n-am vandut nici cumparat de la ei.Insa inclin cu toata convingerea sa-i dau dreptate lui Cornel.Faptul ca sunt unii ce au mai cumparat de la Ovidiu si acum il lauda ca s-a tinut de cuvant ma lasa rece.Acum a gafat urat.Promisiunea e promisiune si ideea cu educatia ce pleaca de la tata la fiu e perfect sanatoasa.Si inca o chestie si-am terminat.Poate ca e adevarat ca baiatul a vrut mulineta neaparat,dar daca nu-i asa si mi-am pus copilul ca motiv,maine ma mai pot uita-n oglinda?

Jexy
senior
senior

Mesaj de Jexy » 03 Ian 2012, 13:48

bai fratilor cand vreti sa cumparati ceva puneti frate banul jos daca chiar vreti acel lucru nu va mai incurcati in promisiuni, e ca si cum vrei sa cumperi ceva de pe forum dar mai il pui pe vanzator sa iti retina produsul pana pe 15 ale lunii cand iei salariul. nu ai banii pe moment? pai asteapta frate pana ai banii, aici nu se vand promisiuni parerea mea, eu cand am de vandut ceva si zice cineva sa ii retin acel produs nu il retin pentru nimeni, ca poate ma razgandesc eu sau poate imi face unul o oferta mai buna, sau poate se razgandeste el si ramanem amandoi cu buza umflata. nu vi se pare corect asa? si cornel face atata caz ca s-a razgandit ovidiu, de aia nu merge tara asta ca noi ne legam de toate kakaturile.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Ian 2012, 13:53

Din mesajul lui Ovidiu am inteles ca a fost de acord sa-i retina mulineta,Scrie in romaneste.

Jexy
senior
senior

Mesaj de Jexy » 03 Ian 2012, 14:07

nu ti se pare aiurea ca iti propune cineva sa ii retii mulineta pana ia si el salariul??(ma refer in general, e doar un exemplu) atunci pe moment zici asa ca accepti dar poate peste 2 ore primesti o oferta mai buna sau ti se rupe manivela la o alta mulineta si nu mai poti sa o vinzi ca ai nevoie de ea si vai domne esti obligat sa o vinzi ca ai promis??!! era o nesimtire daca ovidiu nu-l suna pe cornel sa-i spuna cum sta treaba, dar daca omul l-a sunat si i-am spus care-i problema, el ii da bila neagra ca e ofticat probabil, asta e cu totul altceva.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Ian 2012, 15:00

Jexy scrie:nu ti se pare aiurea ca iti propune cineva sa ii retii mulineta pana ia si el salariul??(ma refer in general, e doar un exemplu)
nu mi-i se pare aiurea daca ambii sunt de acord
atunci pe moment zici asa ca accepti dar poate peste 2 ore primesti o oferta mai buna sau ti se rupe manivela la o alta mulineta si nu mai poti sa o vinzi ca ai nevoie de ea si vai domne esti obligat sa o vinzi ca ai promis??!!
daca ti-ai dat cuvantul,da. .

Scrie răspuns