FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 24 Oct 2011, 17:36

anem scrie: ... vad ca l-ai si speriat pe saracul catalinspin care si-a cerut scuze pentru ca a indraznit sa isi deschida gura ...
Salut! Asa, ca fapt divers, si pentru cultura ta generala: cateva cuvinte despre userul catalinspin, caci la prima vedere pare ca sunt mult prea dur cu el si amganduri criminale...
Catalinspin e genul de pescar care merge pe balta, isi scoate 8 betze, pune pestisori vii, da la stiuca, scoate stiuci de 10-15 cm, ii pastreaza pe toti, si mai are si pretentii de "spinner", cu toate ca habar n-are ce-i ala un vobler sau un fluorocarbon. E un profitor las, nu e elevul meu, dar dac'ar fi, l-as lasa repetent pentru lipsa de personalitate. E omul pe care toti spinnerii il urasc pana la sange: peste tot isi lasa amprenta (pet-uri, cutii de tzigara, ambalaje de la boilies si alte magarii...sticle, cutii de conserve, etc)...nu poate fi considerat pescar sportiv, un iubitor de natura. Si atunci normal ca, atunci cand il vezi pe mal, cu toata expozitia lui, instinctul primar iti dicteaza sa-l zbori de acolo. E chiar atat de greu de inteles?

DECI PUNCT NEGRU PENTRU CATALINSPIN

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 25 Oct 2011, 00:16

shimano, am urmarit discutiile tale si ale bibanului de la inceput. Tin sa iti spun ca esti de toata jena. Dpmdv ar trebui sa ti se dea ban pe forumul asta sau macar sa nu mai ai dreptul sa mai vinzi nimic. Este cat se poate de evident ca ai dat teapa omului, cu multe cuvinte ai confirmat asta, iar alt lucru penibil este ca de cand sa iscat polemica, de cand cu toamna asta, ti s-au inmultit adulatorii, care mai de care cu 2, 3 mesaje. Jenant. Si spuneai ca bibanul e ceva bosorog ... dar uite cine il pupa la jumate distanta intre buric si genunchi pe iliescu.
Oameni buni, de unde atitudinea asta de ofuscati din simplul motiv ca bibanu` il injura pe shimano? Omul a spus clar ca pt cei 200 si ceva de lei A MUNCIT, nu va mai opariti atat ca vai ce urat vorbeste. Cat de ipocriti sa fiti? Pun pariu ca toti cei care i-au dat "bila neagra" lui bibanu din cauza limbajului si-au bagat-o in cineva (la figurat); pt 200 si ceva de lei, trei sferturi dintre voi probabil a-ti fi reactionat si mai virulent. Dc. shimano voia sa arate cat de barbat este ii returna banii omului, chiar dc. acesta la injurat ... atunci, cinstea lui shimano.
Pana una alta, treaba sta in felul urmator: shimano ia vandut lui bibanu un lucru in stare exceptionala, bibanu a cumparat de la shimano un lucru aflat intr-o stare "neexceptionala".
P.S.: shimano, care e treaba cu tamplarii, agentii de vanzari, vanzatorii de inghetata? Te deranjeaza persoanele juridice ... ca de atatia ani sustin bugetul statului ... pt ca se pierd foarte multi bani cu bugetarii?

Vrei sa il umilesti pe bibanu? RETURNEAZA-I BANII LUI MUNCITI, PT CA TU ORICUM NU I-AI MUNCIT.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 25 Oct 2011, 05:03

shimano scrie:4. Mulineta Spinning Ryobi Zauber 2000, cu 3 tamburi! Dintre acestia unul este de 1000 (dar se preteaza excelent pe mulineta de 2000), si doi sunt la marimea 2000. Stare exceptionala, cu foarte putine iesiri. Detalii aici:
http://www.totalfishing.ro/mulineta-ryo ... p-335.html
Pret: 300 Ron
asta e mulineta ? asta e descrierea in cauza ?

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Oct 2011, 07:08

Domnilor pescari, amatori de polemici NU mai lungiti atatea, fiecare are partea lui de vina, dar sa-si rezolve ei singuri, are buletin fiecare, de ce trebuie sa-si expuna rufele murdare in public ?
Au adrese de email, numere de telefon, ba chiar si adresa de corespondenta ... doar coletul a fost trimis prin posta... deci au alte cai de comunicare decat sa imprastie "noroiul" pe forum si altii sa fie nevoiti sa citesca "n" pagini pentru a afla daca a mai primit cineva o bila neagra.
De ce nu se putea rezolva pe cale amiabila ? Vezi cum e mulineta, nu-ti place -trimiti inapoi , ai banii retur minus transport/2 si gata. O fi criza si saracie dar chiar merita acei 250 ron sa ajungeti in halul aceasta ?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2011, 07:12

Parca se mutasera in Arena...... :roll:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Oct 2011, 09:44

Am de dat o bila ALBA pentru nutzu_z . Recomand cu incredere.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 25 Oct 2011, 09:46

kzoli, nu te baga, nu auzi ca iti prinzi limba intre fese daca ai ceva de obiectat :lol:
Cat de ipocriti sa fiti? Pun pariu ca toti cei care i-au dat "bila neagra" lui bibanu din cauza limbajului si-au bagat-o in cineva (la figurat);
in concluzie, daca nu vrei sa fi ipocrit, stai la coada si citeste dejectii si refulari :lol: eventual foloseste si tu un limbaj adecvat pentru a da culoare topicului :lol:
intre timp filtram in continuare mesaje, nici macar cei cu bile albe (vezi ca sunt 2 postari mai sus) nu mai pot fi detectati intre atatea animozitati

bila alba Ionut za carp , care desi posta romana i-a pierdut un colet cu gig-uri pentru mine, m-a sunat sa ma anunte ca zilele astea merge la chiosc sa complecteze o alta trusa de gig-uri pe care le va turna personal ca sa repare gresala imbecililor de la PR

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 25 Oct 2011, 10:30

pikeman scrie:
bila alba Ionut za carp , care desi posta romana i-a pierdut un colet cu gig-uri pentru mine, m-a sunat sa ma anunte ca zilele astea merge la chiosc sa complecteze o alta trusa de gig-uri pe care le va turna personal ca sa repare gresala imbecililor de la PR

da... anu asta nu mi-au mai ratacit decat un colet.... si ma mai intreba duduia de la posta (pe care am dat-o cu capu de tejghea)... "De ce pui valoare asa mare la colete daca tot nu ai ramburs la ele?? :x " i-am zambit usor si am mers mai departe... n-are sens sa-mi pierd timpul cu explicatii pe care unii pur si simplu nu le inteleg :)

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 25 Oct 2011, 19:29

[/quote]da... anu asta nu mi-au mai ratacit decat un colet....[/quote]

Daca va zgarciti la cativa lei...
Si eu am asteptat doua saptamani pentru niste voblere de la tine Ionut.Credeam ca nu mi le-ai pus :))
Trimiteti prin curier,mai rapid si sunteti despagubiti in caz de eveniment nefericit.
A ...era sa uit ...bila alba Mongolu ;)
Fir intins!

stradic
veteran
veteran

bile albe

Mesaj de stradic » 25 Oct 2011, 22:09

100 de BILE ALBE pt.DR.Edi............are doctorat luat in orice tip de mulineta....... MULTUMESC!!!!!
rapala the best vobler in the world

Scrie răspuns