Ai aparut si tu aici, bai spanac? Las ca te stiu eu, si stiu si unde sa te gasesc. Ne mai vedem noi sub baraj pe Aleea si atunci iti sparg proteza, pacaliciule! Cu cine te pui, ma panarama?catalinspin scrie:Gizmofish, tu de ce-l aperi pe Shimano? Stii bine ce comportament are. Nu e chiar sf. Petru, asa cum crede el.
FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Il apar, nu pentru ca ar fi Sf. Petru, ci pentru comportamentul lui ca persoana. cand sunt jignit pe nedrept, bineinteles ca ma exprim si eu cam vehement din cand in cand. Hai sa admitem, ce a primit de la biban, nu e ce merita. Faptul jignirii lui a fost factorul dare m-a determinat sa ma inscriu. Cunoscandu-l si folosind scule cumparate de la el nu puteam sa nu-i sar in aparare.
-
- utilizator constant
Imi pare rau ca intervin si mai ales ca sunt off topic, dar tu ca profesor ce exemplu le dai elevilor tai daca intra pe acest forum?!? Amandoi (shimano si bibanu) ati umplut forumul in ultima saptamana de cuvinte jignitoare si care nu va fac cinste, nu uitati ca mai sunt si copii care acceseaza forumul, ar trebuii ca noi toti sa fim un exemplu de urmat pentru ei nu o gloata de neciopliti. Va rog frumos sa continuati la arena sau in privat discutile pe aceasta tema...va multumesc anticipat si scuze pt. off topic!kzoli scrie:Profesore .... Ar trebui sa ai mai multa minteshimano scrie:
Las ca te stiu eu, si stiu si unde sa te gasesc. Ne mai vedem noi sub baraj pe Aleea si atunci iti sparg proteza, pacaliciule! Cu cine te pui, ma panarama?aceasta atitudine nu conduce spre bine
Mihaitza84 scrie:Va rog frumos sa continuati la arena sau in privat discutile pe aceasta tema...va multumesc anticipat si scuze pt. off topic!kzoli scrie:Profesore .... Ar trebui sa ai mai multa minteshimano scrie:
Las ca te stiu eu, si stiu si unde sa te gasesc. Ne mai vedem noi sub baraj pe Aleea si atunci iti sparg proteza, pacaliciule! Cu cine te pui, ma panarama?aceasta atitudine nu conduce spre bine
Ar fi foarte bine!!
-
- utilizator nou
A fi profesor inseamna asa o povara? Daca esti profesor nu ai voie sa faci c.a.c.a in buda de lemn? Din punctul meu de vedere, este total firesc sa iti tii orele la scoala frumos cum trebuie, sa educi copii cum se cuvine si dupa aia daca vrei sa te duci pe malul crisului cu o bata de baseball ca obiect de aplicare a s3csului oral la niste iepurasi sau caprioare. Fix preferinta ta (mai bine, decat sa faci ceva copiilor cum o fac unii). Din punctul meu de vedere a fi profesor este ok la scoala. In viata privata fix treaba ta ce faci. Stereotipii dupa stereotipii.. acuma daca saracu om e profesor e privat de toate posibilitatile omului de rand? Isi face el treaba foarte bine la scoala. Si inca un lucru. Macar are intentia de a face ceva pentru generatiile urmatoare. Mai bine sa faca si copii in viitor fix cum face el, decat sa trimita bucata de lemn cu mutra lui Lady Gaga pentru 10 milioane. Si da, il apar. Si nu, nu sunt clona lui.