Il cunosc demult timp pe shimano, si NU SUNT CLONA LUI... Mi-a vandut diverse articole de pescuit si niciodata n-am avut probleme, am fost intodeauna multumit de calitatea produselor si de pretul acestora. Daca ar fi un tzepar, dupa cum userul biban pretinde, atunci dupa multe tranzactii reusite si multi cumparatori multumiti de ce tocmai acum si-a propus sa se faca tzepar? Nu mi se pare un lucru logic. Pe de alta parte domnul Biban, dupa cum am auzit e cam carcotas si pretentios ( scuze user biban, asta se zice). Cand cineva are multe vanzari ca shimano, e inevitabil ca dupa un timp sa nu se intalneasca cu cate un vanzator nemultumit, si tocmai asta sa intamplat. Acum poate va intrebati: -bine, atunci de ce nu i-a dat banii inapoi omului? Sincer, eu nici nu m-as fi gandit sa returnez nici macar un ban, dupa atitudinea domnului Biban (injuraturi ca p.u.l.a., jigodie, morti mati, injuraturi lungi de 5 minute la telefon, amenintari si asa mai departe) de care toata lumea a uitat si mai nou se discuta despre profesia si atitudinea lui shimano, care find om ca toti oamenii, dupa ce v-ati dat cu parerea voastra impotriva lui ( pareri subiective si nefondate, pt. ca nimeni de pe forum nu a vazut mulineta) pur si simplu a explodat. Dupa ce toata lumea si-a bagat labutza in mulineta respectiva, nu mi se pare un lucru corect sa se refaca vanzarea nici cu cea mai buna intentie.
O ultima idee... La inscriere pe forum, am citit si eu regulamentul forumului (pt cei care au uitat):
" Trebuie sa fiti de acord sa nu publicati mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate in vigoare. Daca publicati astfel de materiale puteti fi imediat si pentru totdeauna indepartat din forum (si firma care va ofera accesul la Internet va fi anuntata). Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor astfel de incalcari ale regulilor. Trebuie sa fiti de acord ca webmaster-ul, administratorul si moderatorii acestui forum au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect, oricand cred ei ca acest lucru se impune..."
Si asa mai departe...Cu toata stima dlui moderator, poate ca ar trebui sa se concentreze asupra acestor reguli si nu asupra afirmatiilor de genul "eu personal nu as mai cumpara de la tine nici un ac!", mai ales ca nici nu a vazut mulineta ryobi zauber 2000 vanduta dlui biban cu pret avantajos de 250 ron.
O zi buna.