FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Re: ..

Mesaj de ranga » 31 Oct 2011, 21:24

bogdan1sand scrie:Problema e ca sunt pe drum...voblerele..
asta ai scris acum 2 saptamani. daca le adun si pe cele 4 cand am cumparat voblerele de la tine, ar si cam o luna jumatate.
cand ti-am dat bila neagra pentru magaria ta, ai zis ca voblerele sunt deja pe drum. :wink: dupa 2 saptamani, tot n-au ajuns.

Ei bine, in afara faptului ca esti tepar(stii bine la ce ma refer) , esti si mincinos!
O sa pun numele tau aici si adresa , sa stie toti baietii de cine sa se fereasca. :wink:

deci bila mare si neagra pentru bogdan1sand.
NU INDRAZNITI SA-I PUNETI BANII INAINTE IN CONT!

PS: ca sa dovedesti contrariul, te rog sa pui chitanta de la posta. :wink:

Adriann
veteran
veteran

Re: ..

Mesaj de Adriann » 31 Oct 2011, 22:45

ranga scrie:
bogdan1sand scrie:Problema e ca sunt pe drum...voblerele..
asta ai scris acum 2 saptamani. daca le adun si pe cele 4 cand am cumparat voblerele de la tine, ar si cam o luna jumatate.
cand ti-am dat bila neagra pentru magaria ta, ai zis ca voblerele sunt deja pe drum. :wink: dupa 2 saptamani, tot n-au ajuns.

Ei bine, in afara faptului ca esti tepar(stii bine la ce ma refer) , esti si mincinos!
O sa pun numele tau aici si adresa , sa stie toti baietii de cine sa se fereasca. :wink:

deci bila mare si neagra pentru bogdan1sand.
NU INDRAZNITI SA-I PUNETI BANII INAINTE IN CONT!

PS: ca sa dovedesti contrariul, te rog sa pui chitanta de la posta. :wink:

Bogdane asa ai facut si cu mine?M-ai tinut 2 saptamani spunandu-mi ca nu ti-a ajuns sliderul si tu ai pus banu in cont in speranta ca tu sa pastrezi sliderul si poate ma prostesti sa iti trimit banu inapoi?Eu iti trimisesem dovada ca ti-am trimis voblerul inainte sa imi pui banu in cont si ma intrebai ca ce facem ????
Imagine

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 31 Oct 2011, 23:19

E mincinos. Punct.

La prima tranzactie mi-a trimis alte voblere decat ceea ce cumparasem. N-am mai zis nimic pe forum, pentru ca erau tot niste rapale, dar altele decat cele pentru care batusem palma. :wink: Pe langa alea mi-a trimis si niste no-name-uri...bonus probabil, sa nu am supar prea tare.
Chiar i-am dat feedback pozitiv, insa mesajele au ramas in arhiva. Dovada sunt si pozele. :wink:

A doua oara a incercat sa ma prinda din nou cu banii. I-am zis ca nu-i pot trimite inainte pentru ca persoana care ma ajuta, nu avea bani in cont in respectivul moment, iar eu nu puteam ajunge la posta. A ramas ca imi trimite prin posta....si am ramas cu vorba. :wink:
Bine ca nu i-am trimis! Deci aviz amatorilor cu Bogdan din Resita.

Dudusca
veteran
veteran

Mesaj de Dudusca » 01 Noi 2011, 19:33

MARIUS POPA scrie:Dau si eu o bila alba lui Dudusca!
Ambalat frumos, promt...totusi, de curiozitate : cu ce zmeu ai calcat capacele la cutiile de la voblere, is toate crepate, nu conteaza aia, dar intreb de curios!? :wink:
Presupun ca cei de la posta au pus un pachet greu peste ele de au fost asa varza capacele. Eu ma bucur ca nu s-a intamplat nimic cu cele doua Rapala. Daca as fi spart eu capacele v-as fi spus. I-mi place sa fiu corect.
Ma gandesc sa trimit de acum inainte voblerele prin scrisoare recomandata.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 01 Noi 2011, 19:47

Dudusca scrie:
MARIUS POPA scrie:Dau si eu o bila alba lui Dudusca!
Ambalat frumos, promt...totusi, de curiozitate : cu ce zmeu ai calcat capacele la cutiile de la voblere, is toate crepate, nu conteaza aia, dar intreb de curios!? :wink:
Presupun ca cei de la posta au pus un pachet greu peste ele de au fost asa varza capacele. Eu ma bucur ca nu s-a intamplat nimic cu cele doua Rapala. Daca as fi spart eu capacele v-as fi spus. I-mi place sa fiu corect.
Ma gandesc sa trimit de acum inainte voblerele prin scrisoare recomandata.
eu zic sa folosesti cutii mai grosolane, chiar daca e pachetul mic, de diferite ambalaje!
si eu m-am mirat, ca in poze erau intacte capacele...nu-i bai, sa fie prinzatoare numa ! 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 01 Noi 2011, 20:31

....Pentru voblere putine, recomand sa folositi plicuri pentru cd/dvd cu interior captusit cu folie plastic cu bile de aer. Pana acum nu am avut voblere deteriorate si un astfel de plic costa cam 1.5 -2 ron un A5.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 01 Noi 2011, 21:12

kzoli scrie:....Pentru voblere putine, recomand sa folositi plicuri pentru cd/dvd cu interior captusit cu folie plastic cu bile de aer. Pana acum nu am avut voblere deteriorate si un astfel de plic costa cam 1.5 -2 ron un A5.
ba zoli, asta a fost problema, ca asa au fost trimise!
in plic cu bule de aer, dar cine stie ce naiba au pus peste, de s-au crepat capacele!
gata, ca deja devenim plictisitori, in conluzie, folositie cuti, cutiute, ambalaj mai dur!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 01 Noi 2011, 21:23

cu intarziere, dar: bile albe cronologic pentru grecu, kzoli si arapaima.

batul de la grecu este excelent. kzoli si arapaima au dat la schimb mai mult decat cerusem.

solutia de ambalare propusa de kzoli a functionat f. bine, o folosesc si eu la obiecte mici, nu numai pescuit - chiar mai "delicate", si nu au fost probleme (atat cu PR cat si curierat - ca si astia dau cu picioarele in colete).

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 01 Noi 2011, 21:35

Bila alba pentru SAM74 si salaul.
Cumparati cu incredere.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 02 Noi 2011, 20:33

Anul trecut am cumparat o mulineta de aici de pe forum, nici nu mai stiu de la cine.. iar de la un timp, dupa ce am bagat-o la spinning a inceput sa mearga tot mai greu si cand am desfacut-o am constatat ca a fost umblat in ea deoarece avea capetele suruburilor stricate din cauza folosirii necorespunzatoare a surubelnitei cu toate ca respectivul mi-a spus ca e aproape noua. De curand am mai cumparat una.. cand am primit-o direct la suruburi mi-au fugit ochii care ( dinou) erau stricate.. nu va spun de la cine am luat-o ca inca nu am apucat sa vorbesc cu omul.

Pentru evitarea acestor probleme si pentru a vedea mai usor de la cine am putea cumpara cu incredere ar fi frumos daca bilele albe sau negre s-ar vedea langa numele utilizatorului la orice postare. Eu ( de exemplu ) daca vreau sa cumpar ceva de la cineva nu mai stau sa ma apuc sa caut la rubrica de feedback sa vad daca este vreo postare despre utilizatorul respectiv.

Nu trebuie sa se vada neaparat langa nick name dar macar sa fie undeva un loc unde am putea verifica mai usor. Ceva de gen okazii, cu calificative.. cumva.
S-ar putea oare face asa ceva? Ce parere aveti ?

Scrie răspuns