FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- vampyru_a1
- veteran
Re: FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
terrybill
Radu singura firma de curierat care mai accepta deschiderea pachetului inainte de a face plataeste Atlasib Curier !
ringogabi
Eu iti garantezca nici la posta nu poti(legal) sa deschizi pachetul cu toate asigurile din lume inainte de a plati.
Pachete cred ca am pus sute si la inceput pana sa ma cunoasca doamnele de la vechiul O.P. ma tot bazaiau cu valori si sa le declar ce e in pachete.
odata nu am sigilat pachetul (aveam bile de plumb in el) si m-am dus la posta.
m-a intrebat cesunt alea ,i-aqm spus sa scrie ce crede ca sunt si dupa vreo 2-3 contraziceri tot ca mine a ramas.
acum de vreo 1 luna de cand sa inchis OP3 si m-au mutat la OP dracu sa il ia , parca acum s-a inventat tranportul prin posta romana.
pachetul tre' sigilat in hartie maro sau alba si fara foarte mult scoci( ??? ) ca nu pot sa mai scrie p...... alea de la posta pe pachet
Radu singura firma de curierat care mai accepta deschiderea pachetului inainte de a face plataeste Atlasib Curier !
ringogabi
Eu iti garantezca nici la posta nu poti(legal) sa deschizi pachetul cu toate asigurile din lume inainte de a plati.
Pachete cred ca am pus sute si la inceput pana sa ma cunoasca doamnele de la vechiul O.P. ma tot bazaiau cu valori si sa le declar ce e in pachete.
odata nu am sigilat pachetul (aveam bile de plumb in el) si m-am dus la posta.
m-a intrebat cesunt alea ,i-aqm spus sa scrie ce crede ca sunt si dupa vreo 2-3 contraziceri tot ca mine a ramas.
acum de vreo 1 luna de cand sa inchis OP3 si m-au mutat la OP dracu sa il ia , parca acum s-a inventat tranportul prin posta romana.
pachetul tre' sigilat in hartie maro sau alba si fara foarte mult scoci( ??? ) ca nu pot sa mai scrie p...... alea de la posta pe pachet
Asta cu prea mult scotch am patit-o si eu, dar pana la urma fufele de la posta au un abtibild mic si-l lipesc ca sa scrie pe el ce vor ele. Cat despre deschisul pachetului inainte de plata este S.F., cel putin la posta romana.
- vampyru_a1
- veteran
da la O.P. cel vechi aveau abtibilde !Gogol scrie:Asta cu prea mult scotch am patit-o si eu, dar pana la urma fufele de la posta au un abtibild mic si-l lipesc ca sa scrie pe el ce vor ele. Cat despre deschisul pachetului inainte de plata este S.F., cel putin la posta romana.
Bila alba pentru ssfisher.
Bila alba pentru fery . Excelent lucrate jigurile . 

Nu-mi dati sfaturi! Stiu sa gresesc si singur!
-
- utilizator constant
De obicei asa se face, si sa stii ca nu m-am opintit de cativa lei, am primit ZECI de pachete prin posta si doar 2-3 nu au asigurat coletul, faza e ca la curierat TE SPARGE la ramburs, recent ptr un pachet de 200lei am platit aproape 300, cand expeditorul zicea ca nu-i atat!!!ringogabi scrie:cum trebuie sa asiguri un pachet pe care trebuie sa-l primesti
Foarte simplu!
Ai ceri celui care ti-l trimite sa declare continutul la oficiul Postal unde il depune, sa treaca la valoare suma reala si la ramburs la fel.
Foaia care insoteste pachetul contine toate aceste date.
Ca sa fii sigur ca nu te trage in tzeapa cel care il trimite ai ceri sa-ti trimita pe email o copie dupa chitanta de plata si buletinul de expeditie.
Este un serviciu contracost despre care cei de la ghiseu nu prea vorbesc, fiindca foarte multi au obiceiul sa mai "cotrobaie" prin pachete. La pachetele asigurate nu-s tampiti sa-si bage nasul ca raspund cu salarul lor.

Asa ca tov. pescarexpert stia el ce stia si m-a tras in tzeapa...
Acuma , tot patitu-i priceput, O SA STIU DATA VIITOARE!

Multumesc ptr comentarii, tuturor, sa stii ca am vb de nenumarate ori cu fetele de la posta si nu mi-au zis de chestia asta, singura posibilitate e sa mentioneze expres expeditorul la comentarii A SE DESCHIDE SI VERIFICA CONTINUTUL PACHETULUI< IN CAZ DE NONCONFORMITATE SE ACCEPTA RETUR , in plus fata de asigurare si declarare valoare reala
Si nici asa nu-ti garanteaza nimeni ca ai voie sa deschizi pachetul si sa-l verifici

In orice caz e ff ciufut si nesigur regulamentul astora de la posta, desi, e PRIMA si cred ultima oara cand patesc asa ceva

Nici la curierat nu e treaba mai albastra, la Cargus te lasa sa te uiti si sa verifici, dupa ce platesti, dar asta e specificat pa comanda, (Total Fishing lucreaza asa, stiu ca am primit cateva colete de la ei)
Oricum, vad ca nu mai are tovu anunturile, ori nu le mai vad eu, ori s-a autosesizat tipu...
Inca o data, multumesc ptr comentarii si sfaturi, si incurajari...
Eu zic ca deal cu deal se intalneste, dar om cu om...

Multumesc sizvic scrie:Bila alba pentru ssfisher.

Multumescl.nikku scrie:Bila alba pentru fery . Excelent lucrate jigurile .

Bila alba si pentru adyduck. Recomand cu incredere.
-
- veteran
cit_a o mare bila alba recomand