FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vampyru_a1
veteran
veteran

Re: FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

Mesaj de vampyru_a1 » 17 Noi 2013, 23:01

terrybill

Radu singura firma de curierat care mai accepta deschiderea pachetului inainte de a face plataeste Atlasib Curier !

ringogabi

Eu iti garantezca nici la posta nu poti(legal) sa deschizi pachetul cu toate asigurile din lume inainte de a plati.
Pachete cred ca am pus sute si la inceput pana sa ma cunoasca doamnele de la vechiul O.P. ma tot bazaiau cu valori si sa le declar ce e in pachete.
odata nu am sigilat pachetul (aveam bile de plumb in el) si m-am dus la posta.
m-a intrebat cesunt alea ,i-aqm spus sa scrie ce crede ca sunt si dupa vreo 2-3 contraziceri tot ca mine a ramas.
acum de vreo 1 luna de cand sa inchis OP3 si m-au mutat la OP dracu sa il ia , parca acum s-a inventat tranportul prin posta romana.
pachetul tre' sigilat in hartie maro sau alba si fara foarte mult scoci( ??? ) ca nu pot sa mai scrie p...... alea de la posta pe pachet

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 18 Noi 2013, 09:26

Asta cu prea mult scotch am patit-o si eu, dar pana la urma fufele de la posta au un abtibild mic si-l lipesc ca sa scrie pe el ce vor ele. Cat despre deschisul pachetului inainte de plata este S.F., cel putin la posta romana.

vampyru_a1
veteran
veteran

Mesaj de vampyru_a1 » 18 Noi 2013, 10:21

Gogol scrie:Asta cu prea mult scotch am patit-o si eu, dar pana la urma fufele de la posta au un abtibild mic si-l lipesc ca sa scrie pe el ce vor ele. Cat despre deschisul pachetului inainte de plata este S.F., cel putin la posta romana.
da la O.P. cel vechi aveau abtibilde !

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 18 Noi 2013, 16:48

Bila alba pentru ssfisher.

l.nikku
senior
senior

Mesaj de l.nikku » 18 Noi 2013, 18:08

Bila alba pentru fery . Excelent lucrate jigurile . :respekt:
Nu-mi dati sfaturi! Stiu sa gresesc si singur!

sagitarius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sagitarius » 18 Noi 2013, 18:52

ringogabi scrie:cum trebuie sa asiguri un pachet pe care trebuie sa-l primesti

Foarte simplu!
Ai ceri celui care ti-l trimite sa declare continutul la oficiul Postal unde il depune, sa treaca la valoare suma reala si la ramburs la fel.
Foaia care insoteste pachetul contine toate aceste date.
Ca sa fii sigur ca nu te trage in tzeapa cel care il trimite ai ceri sa-ti trimita pe email o copie dupa chitanta de plata si buletinul de expeditie.
Este un serviciu contracost despre care cei de la ghiseu nu prea vorbesc, fiindca foarte multi au obiceiul sa mai "cotrobaie" prin pachete. La pachetele asigurate nu-s tampiti sa-si bage nasul ca raspund cu salarul lor.
De obicei asa se face, si sa stii ca nu m-am opintit de cativa lei, am primit ZECI de pachete prin posta si doar 2-3 nu au asigurat coletul, faza e ca la curierat TE SPARGE la ramburs, recent ptr un pachet de 200lei am platit aproape 300, cand expeditorul zicea ca nu-i atat!!! :D Asta a fost singurul motiv ptr care am vrut prin posta! Am vrut sa-i depun in cont, a zis ca n-are, asa ca...
Asa ca tov. pescarexpert stia el ce stia si m-a tras in tzeapa...
Acuma , tot patitu-i priceput, O SA STIU DATA VIITOARE! :headbash:
Multumesc ptr comentarii, tuturor, sa stii ca am vb de nenumarate ori cu fetele de la posta si nu mi-au zis de chestia asta, singura posibilitate e sa mentioneze expres expeditorul la comentarii A SE DESCHIDE SI VERIFICA CONTINUTUL PACHETULUI< IN CAZ DE NONCONFORMITATE SE ACCEPTA RETUR , in plus fata de asigurare si declarare valoare reala
Si nici asa nu-ti garanteaza nimeni ca ai voie sa deschizi pachetul si sa-l verifici :wallbash:
In orice caz e ff ciufut si nesigur regulamentul astora de la posta, desi, e PRIMA si cred ultima oara cand patesc asa ceva :elkgrin: :headbash: :lol1: :wallbash:
Nici la curierat nu e treaba mai albastra, la Cargus te lasa sa te uiti si sa verifici, dupa ce platesti, dar asta e specificat pa comanda, (Total Fishing lucreaza asa, stiu ca am primit cateva colete de la ei)
Oricum, vad ca nu mai are tovu anunturile, ori nu le mai vad eu, ori s-a autosesizat tipu...
Inca o data, multumesc ptr comentarii si sfaturi, si incurajari...
Eu zic ca deal cu deal se intalneste, dar om cu om... :wink:

ssfisher
veteran
veteran

Mesaj de ssfisher » 18 Noi 2013, 21:04

zvic scrie:Bila alba pentru ssfisher.
Multumesc si :respekt:

fery
veteran
veteran

Mesaj de fery » 18 Noi 2013, 21:31

l.nikku scrie:Bila alba pentru fery . Excelent lucrate jigurile . :respekt:
Multumesc :respekt:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 19 Noi 2013, 07:59

Bila alba si pentru adyduck. Recomand cu incredere.

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 19 Noi 2013, 19:19

cit_a o mare bila alba recomand

Scrie răspuns