FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tux
veteran
veteran

Re: FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

Mesaj de tux » 15 Noi 2013, 21:00

Multe bile albe pentru:
kwam
zvic
sill
pescaDoru
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 16 Noi 2013, 18:31

Cu o oarecare intarziere acord bile albe pentru Kwam si Iujin :respekt:

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 16 Noi 2013, 21:08

George1985 scrie:Cu o oarecare intarziere acord bile albe pentru Kwam si Iujin :respekt:
Multumesc George, bila alba si pentru tine. Sanatate si fir intins :cooler: :cooler:
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!

sagitarius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sagitarius » 17 Noi 2013, 14:10

BILA MARE NEAGRA ptr pescarexpert, asa zisul domn, BRAGA ANDREI, braga_andrey87@yahoo.com, Onesti, Telefon o741422970
Concret am vb la telefon cu el ptr o mulineta Fox Stratos 4000e, anunt ce-l avea postat pe mercador.ro
Zice ca sa se gandeasca , poate pune mulineta pe licitatie, ca nu se mai face, capoate obtine un pret mai bun, etc, sa revin cand am bani, practic l-am rugat sa o retina cateva zile , cand vin banii
Revin dupa o saptamana, imi spune ca untip i-a oferit mai mult , ca revine cu un telefon el
Revine dupa doar 20de minute, spunandu-mi ca daca o vreau e a mea, ne intelegem, si ii trimit un mesaj cu datele personale
Revine la telefon si ne intelegem ptr expeditie, iar AICI , ATENTIE, vine TZEAPA, deoarece nu ma dau banii afara din casa, si din dorinta de a fi mai ieftin, ii spun sa trimita prin posta romana. EL IMI SPUNE SA FIU ATENT CU POSTA< CA SE DAU TOT FELUL DE TZEPE, CA POATE FI ALTCEVA DECAT PRODUSUL<(parerea mea e ca a astudiat atent cum se fac livrarile prin posta, vazand ca are o marja de cateva zile)eu insist sa trimita prin posta, el zice ok, ne intelegem,
Revine cu un telefon ca totul e ok, ca ajunge mulineta pe marti, miercuri
Asta era saptamana trecuta, pe 08.11
Luni , pe data de 11.08, vine avizul, fug de la serviciu 20min sa ma duc la posta, iau pachetul si...SURPRIZE_SURPRIZE
in cutia de Fox Stratos erau cateva maruntisuri, vreo2 role de plastic de fir, un tambur de mulineta mic, no name, un fel de carcasa de ruleta de masurat, un incarcator defect si multe hartii si cartoane, sa traga la cantar
Revin cu un telefon, nimic, incerc din nou, nimic
Doamnele de la posta imi zic ca nu se poate face nimic(deci probabil tipu stia de asta)
Cei de la politie imi zic la fel(unde naiba e dreptatea in tara asta?!!!)
DEci o MARE TZEAPA...
Intr-un final m-am gandit ca poate cineva de pe forum sa ma ajute sa rezolv aceasta problema, ptr ca iata, tipul a venit cu noi anunturi, chiar aici pe forum...
Orice indicatie mi-ar fi de folos, iar de el , paziti-va, atentie ca e TZEAPA
Multumesc de intelegere

sagitarius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sagitarius » 17 Noi 2013, 14:12

Am uitat sa specific, TZEAPA in valoare de 300lei, plus transport, total 313 lei, deci nu orice suma

ringogabi
senior
senior

Mesaj de ringogabi » 17 Noi 2013, 14:47

Ai avut coletul asigurat? In acest caz pe hartia cu care l-a depus trebuie sa scrie la continut exact ce este la interior.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 17 Noi 2013, 15:12

sagitarius scrie:BILA MARE NEAGRA ptr pescarexpert, asa zisul domn, BRAGA ANDREI, braga_andrey87@yahoo.com, Onesti, Telefon o741422970
Ce nickname are aici pe forum? "pescarexpert"?

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 17 Noi 2013, 15:15

ringogabi scrie:Ai avut coletul asigurat? In acest caz pe hartia cu care l-a depus trebuie sa scrie la continut exact ce este la interior.
Gabi,
de ce sa asigure teparul coletul, daca vrea sa dea teapa?
Acolo pe hartie se poate scrie "diverse", nu esti obligat sa scrii exact ce contine...

sagitarius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sagitarius » 17 Noi 2013, 17:19

Ce asigurat? :lol1: Chestia mai dura a fost la politie, astia de la locala ca nu pot, ma trimit la ipj, la fraude sa investigheze...
Va sunam noi daca aflam ceva...Cand cel mai simplu ar fi fost sa-l ia din oala de la posta, sa-l lase sa-si ridice banii si sa-l ia din oala...parerea mea. Bine, nu stiu cat de subiectiv pot fi, avand in vedere ca sant direct implicat in chestia asta, dar totusi, e politia, sant pusi sa lucreze ptr noi tocmai in cazuri din astea.
In mod sigur tipul a studiat sau stia lipsurile din sistem

sagitarius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sagitarius » 17 Noi 2013, 17:20

sorinB scrie:
ringogabi scrie:Ai avut coletul asigurat? In acest caz pe hartia cu care l-a depus trebuie sa scrie la continut exact ce este la interior.
Gabi,
de ce sa asigure teparul coletul, daca vrea sa dea teapa?
Acolo pe hartie se poate scrie "diverse", nu esti obligat sa scrii exact ce contine...
Da, pescarexpert, asa am si descoperit azi ca au aceeeasi identitate

Scrie răspuns