recomand cu toata increderea! Un domn dintr-o bucata!!!

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Multumesc si tu esti o persoana de cuvant cu care oricand se poate incheia o tranzactie. Cu aceasta ocazie acord o bila alba si multumiri userului "rine". Numai bine tuturor.pikeman scrie:bila alba gigi_19 - totul a decurs PERFECT
Multumesc . Sa ne auzim numai de bine .mircioneolt scrie:cit_a o mare bila alba recomand
posta face doar servicii de curierat,expeditorul raspunde pt continutul coletuluisagitarius scrie:BILA MARE NEAGRA ptr pescarexpert, asa zisul domn, BRAGA ANDREI, braga_andrey87@yahoo.com, Onesti, Telefon o741422970
Concret am vb la telefon cu el ptr o mulineta Fox Stratos 4000e, anunt ce-l avea postat pe mercador.ro
Zice ca sa se gandeasca , poate pune mulineta pe licitatie, ca nu se mai face, capoate obtine un pret mai bun, etc, sa revin cand am bani, practic l-am rugat sa o retina cateva zile , cand vin banii
Revin dupa o saptamana, imi spune ca untip i-a oferit mai mult , ca revine cu un telefon el
Revine dupa doar 20de minute, spunandu-mi ca daca o vreau e a mea, ne intelegem, si ii trimit un mesaj cu datele personale
Revine la telefon si ne intelegem ptr expeditie, iar AICI , ATENTIE, vine TZEAPA, deoarece nu ma dau banii afara din casa, si din dorinta de a fi mai ieftin, ii spun sa trimita prin posta romana. EL IMI SPUNE SA FIU ATENT CU POSTA< CA SE DAU TOT FELUL DE TZEPE, CA POATE FI ALTCEVA DECAT PRODUSUL<(parerea mea e ca a astudiat atent cum se fac livrarile prin posta, vazand ca are o marja de cateva zile)eu insist sa trimita prin posta, el zice ok, ne intelegem,
Revine cu un telefon ca totul e ok, ca ajunge mulineta pe marti, miercuri
Asta era saptamana trecuta, pe 08.11
Luni , pe data de 11.08, vine avizul, fug de la serviciu 20min sa ma duc la posta, iau pachetul si...SURPRIZE_SURPRIZE
in cutia de Fox Stratos erau cateva maruntisuri, vreo2 role de plastic de fir, un tambur de mulineta mic, no name, un fel de carcasa de ruleta de masurat, un incarcator defect si multe hartii si cartoane, sa traga la cantar
Revin cu un telefon, nimic, incerc din nou, nimic
Doamnele de la posta imi zic ca nu se poate face nimic(deci probabil tipu stia de asta)
Cei de la politie imi zic la fel(unde naiba e dreptatea in tara asta?!!!)
DEci o MARE TZEAPA...
Intr-un final m-am gandit ca poate cineva de pe forum sa ma ajute sa rezolv aceasta problema, ptr ca iata, tipul a venit cu noi anunturi, chiar aici pe forum...
Orice indicatie mi-ar fi de folos, iar de el , paziti-va, atentie ca e TZEAPA
Multumesc de intelegere