FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sagitarius
utilizator constant
utilizator constant

Re: FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

Mesaj de sagitarius » 20 Noi 2013, 19:54

Daca mai era nevoie, BILA ALBA ptr tuco!!! :D :respekt: Scule superbe, aproape noi, daca nu noi chiar, ambalaj fain, servire promta,
recomand cu toata increderea! Un domn dintr-o bucata!!! :respekt:

kiske13
veteran
veteran

Mesaj de kiske13 » 20 Noi 2013, 22:27

Pentru kleniacul o bila alba.
Comunicativ si foarte de treaba.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Noi 2013, 13:03

bila alba gigi_19 - totul a decurs PERFECT :twisted:

gigi_19
veteran
veteran

Mesaj de gigi_19 » 21 Noi 2013, 15:11

pikeman scrie:bila alba gigi_19 - totul a decurs PERFECT :twisted:
Multumesc si tu esti o persoana de cuvant cu care oricand se poate incheia o tranzactie. Cu aceasta ocazie acord o bila alba si multumiri userului "rine". Numai bine tuturor.

robert tl
veteran
veteran

Mesaj de robert tl » 21 Noi 2013, 16:11

Bila alba pentru fery . Excelent lucrate jigurile .
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !

pescaDORU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescaDORU » 21 Noi 2013, 19:30

Bila mare ALBA pentru user-ul tux.
Produse de calitate si promptitudine!
Recomand cu incredere!
Imagine

tux
veteran
veteran

Mesaj de tux » 22 Noi 2013, 18:23

Bila alba pentru ily. Multumesc.
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year

cit_a
senior
senior

Mesaj de cit_a » 22 Noi 2013, 19:43

mircioneolt scrie:cit_a o mare bila alba recomand
Multumesc . Sa ne auzim numai de bine .

mircea_00
veteran
veteran

Mesaj de mircea_00 » 22 Noi 2013, 20:46

sagitarius scrie:BILA MARE NEAGRA ptr pescarexpert, asa zisul domn, BRAGA ANDREI, braga_andrey87@yahoo.com, Onesti, Telefon o741422970
Concret am vb la telefon cu el ptr o mulineta Fox Stratos 4000e, anunt ce-l avea postat pe mercador.ro
Zice ca sa se gandeasca , poate pune mulineta pe licitatie, ca nu se mai face, capoate obtine un pret mai bun, etc, sa revin cand am bani, practic l-am rugat sa o retina cateva zile , cand vin banii
Revin dupa o saptamana, imi spune ca untip i-a oferit mai mult , ca revine cu un telefon el
Revine dupa doar 20de minute, spunandu-mi ca daca o vreau e a mea, ne intelegem, si ii trimit un mesaj cu datele personale
Revine la telefon si ne intelegem ptr expeditie, iar AICI , ATENTIE, vine TZEAPA, deoarece nu ma dau banii afara din casa, si din dorinta de a fi mai ieftin, ii spun sa trimita prin posta romana. EL IMI SPUNE SA FIU ATENT CU POSTA< CA SE DAU TOT FELUL DE TZEPE, CA POATE FI ALTCEVA DECAT PRODUSUL<(parerea mea e ca a astudiat atent cum se fac livrarile prin posta, vazand ca are o marja de cateva zile)eu insist sa trimita prin posta, el zice ok, ne intelegem,
Revine cu un telefon ca totul e ok, ca ajunge mulineta pe marti, miercuri
Asta era saptamana trecuta, pe 08.11
Luni , pe data de 11.08, vine avizul, fug de la serviciu 20min sa ma duc la posta, iau pachetul si...SURPRIZE_SURPRIZE
in cutia de Fox Stratos erau cateva maruntisuri, vreo2 role de plastic de fir, un tambur de mulineta mic, no name, un fel de carcasa de ruleta de masurat, un incarcator defect si multe hartii si cartoane, sa traga la cantar
Revin cu un telefon, nimic, incerc din nou, nimic
Doamnele de la posta imi zic ca nu se poate face nimic(deci probabil tipu stia de asta)
Cei de la politie imi zic la fel(unde naiba e dreptatea in tara asta?!!!)
DEci o MARE TZEAPA...
Intr-un final m-am gandit ca poate cineva de pe forum sa ma ajute sa rezolv aceasta problema, ptr ca iata, tipul a venit cu noi anunturi, chiar aici pe forum...
Orice indicatie mi-ar fi de folos, iar de el , paziti-va, atentie ca e TZEAPA
Multumesc de intelegere
posta face doar servicii de curierat,expeditorul raspunde pt continutul coletului
asigurarea valorii duce la despagubirea expeditorului cu suma asigurata doar in cazul in care coletul dispare sau este deteriorat intr-o mare masura
partea cu declararea continutului e ceva pur optional,toata lumea trece la sect asta"diverse"
politia poate deschide o ancheta,dar doar bazata pe dovezi concrete,ex un mail,un sms etc,care sa dovedeasca faptul ca expeditorul s-a angajat sa trimita contracost un anume produs
eu lucrez la posta,au fost n cazuri in care au fost inhatati de la ghiseu astfel de indivizi de catre politie,in momentul in care ridicau rambursul
cat priveste ambalarea "obligatorie" in coala de hartie are urmatorul rost: un colet invelit in hartie poate fi violat doar prin deteriorarea celei din urma,lucru vizibil ulterior
un colet tras in banda scotch de jur imprejur poate fi foarte usor desfacut,apoi lipita alta banda peste si nimic nu se mai cunoaste

sagitarius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sagitarius » 25 Noi 2013, 18:10

Multam fain Mircea, ptr sfaturi! :respekt:
Pacat ca politia romana actioneaza mai greu, probabil ca m-am uitat la prea multe filme politiste, exact asa ma asteptam sa lucreze, sa-l salte de la ghiseu, dar nah, pana semneaza sefu, pana da de lucru la subordonat... :D

Scrie răspuns