DONATII
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: DONATII
Dragi colegi, momentan e rezervat pentru un coleg. Daca nu ii vine, voi contacta urmatorul doritor. Multumesc
in rest ... we are the best!
donez un tambur shimano seido 1000fa
L-am primit de la sorinb (ii multumesc pe aceasta cale din nou) si din pacate nu-mi este de folos.
Sper sa-i fie de folos cuiva.
adrian, tulcea
L-am primit de la sorinb (ii multumesc pe aceasta cale din nou) si din pacate nu-mi este de folos.
Sper sa-i fie de folos cuiva.
adrian, tulcea
- Fişiere ataşate
-
- 89988011_344774929811634_7370430197973123072_n.jpg (30.36 KiB) Vizualizat de 84183 ori
-
- 89966120_196617198293739_7628587457931378688_n.jpg (31.02 KiB) Vizualizat de 84183 ori
Donez aceasta jumatate de lanseta de casting , partea de sus s-a rupt si nu o mai am, poate face cineva ceva cu ea, eu nu o mai folosesc deloc, o donez.

!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
lanseta pleaca la utilizatorul “Mihai IS” la Iasi / asteptam poze cu restaurarea 

!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
Buna ziua. Este cineva care are rotative pentru clean sau stiuca si nu le folosește si este dispus să le doneze? Multumesc
Donez niste voblere pentru un incepator.Cele din dreapta hand made,cele din stg.2comerţ si 1 primit la randul meu.
O sa aleg din mp pe acela la care voi trimite coletul.
O sa aleg din mp pe acela la care voi trimite coletul.
Vor pleca marți către un coleg,sa le folosească cu folos și plăcere.
O manivela de la un Twin Power 2500FB la care i s-a dus buretele de pe knob,a rămas plasticul.Se poate folosi bine mersi și așa.
Buna ziua, are cineva un tambur de rezervă pentru o shimano seido 3000 sfa si il poate dona sau vinde? Mulțumesc