DONATII
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Re: DONATII
Reviste si cataloage Mudhole 2019 si 2020 cca 10buc. 0731570907
Este de 1000. Se potriveste pe mulineta mea ?
Donez 3 lansete de fibra sticla cehoslovace - 2 din fibrea plna cu 2 segmente si 1 tubulara cu 3 segmente. Toate au mandrina de aluminiu. Lansete nu au mai au inele- au fost date jos in vederea reconditionarii - vopsire. Sunt pregatire de vopsit -smirgluite dar nu am timp sa le refac.
Salut, le doresc eunovac scrie: ↑25 Noi 2022, 21:18Donez 3 lansete de fibra sticla cehoslovace - 2 din fibrea plna cu 2 segmente si 1 tubulara cu 3 segmente. Toate au mandrina de aluminiu. Lansete nu au mai au inele- au fost date jos in vederea reconditionarii - vopsire. Sunt pregatire de vopsit -smirgluite dar nu am timp sa le refac.
Buna ziua, este vreun membru care are o mulineta bunicica pentru spinning si nu o mai foloseste si este dispus sa o doneze sau sa o vanda la un pret mai redus? Mi s-a stricat mulineta acum in mijlocul sezonului la rapitor.
RE: Donez 3 lansete de fibra sticla cehoslovace - 2 din fibrea plna cu 2 segmente si 1 tubulara cu 3 segmente. Toate au mandrina de aluminiu. Lansete nu au mai au inele- au fost date jos in vederea reconditionarii - vopsire. Sunt pregatire de vopsit -smirgluite dar nu am timp sa le refac.
Valabil
Valabil
DONATII
Donez mulineta Mitchell-model Avocet III Bronze-6000
mulineta este noua,in cutie.am primit-o cadou,dar eu nepescuind la stiluri feeder,match ori clasic crap nu am ce face cu ea.
cine o doreste i-o trimit cu placere,posta romana.
mulineta este noua,in cutie.am primit-o cadou,dar eu nepescuind la stiluri feeder,match ori clasic crap nu am ce face cu ea.
cine o doreste i-o trimit cu placere,posta romana.