DONATII
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: DONATII
Donez, 2 lansete de UL, un sunt de firma,una a fost o incercare de rodbuilding din partea mea(nu este de mine,nu am rabdare),deci nu va asteptati la superbunaciuni,una de 2m, cealalta de 2.20m in stare buna,pescuibile pt. cine nu are mari pretentii sau pt. cineva la inceput de drum. va rog adresa completa pe PM. primu venit primu servit.
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
Multumesc de gazduire,lansetele pleaca la stapanii noi,.
-
- veteran
Donez un costum Eneregoteam marimea M purtabil toama, iarna si primavara timpurie , compus din geaca si bibsi foarte caldurosi si chiar rezistenti la o ploaie moderata.
Marimea e perfecta ca lungime unui individ inalt de 1,73 si 90 si ceva kg...
Pt cei interesati pot trimite poze pe whattup .
M-asi bucura sa il donez unui tinar pescar care e la inceput de "drum" in tainele pescuitului ...
Vali Stratonov 0744393237
Marimea e perfecta ca lungime unui individ inalt de 1,73 si 90 si ceva kg...
Pt cei interesati pot trimite poze pe whattup .
M-asi bucura sa il donez unui tinar pescar care e la inceput de "drum" in tainele pescuitului ...
Vali Stratonov 0744393237
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
donez geanta FL(pescuit,multiple buzunare)
merci sorin.
Dac mai e valabil o vreau eu. Multumesc.
Donez un costum de pescuit compus dintr-o pereche de pantaloni si o geaca cu gluga. Ambele sint produse de Joy din soft shell, pantalonii sint maro cu intarituri la genunchi, geaca e galbena cu fermoar, sint in stare foarte buna - purtate de vreo 3 ori, marimea xl - eu am 1.75 si 85 kg si vin foarte bine
in rest ... we are the best!
Îl revendic eu dacă nu e cu supararepasek scrie: ↑15 Mar 2020, 16:59Donez un costum de pescuit compus dintr-o pereche de pantaloni si o geaca cu gluga. Ambele sint produse de Joy din soft shell, pantalonii sint maro cu intarituri la genunchi, geaca e galbena cu fermoar, sint in stare foarte buna - purtate de vreo 3 ori, marimea xl - eu am 1.75 si 85 kg si vin foarte bine