DONATII
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: DONATII
Se donează in continuare!
Biblioteca județeana nu are nevoie de ele!!
Biblioteca județeana nu are nevoie de ele!!
Au fost donate asociatiei "Tot mai verde'' si vor ajunge cel mai probabil la o biblioteca in tara.
Suna interesanta initiativa. Vad ca asociatia are si platforma online, https://totmaiverde.ro/proiecte/da-viata-cartii-tale/ .dan bobei scrie:Au fost donate asociatiei "Tot mai verde'' si vor ajunge cel mai probabil la o biblioteca in tara.
Felicitari!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
Momentan tot ce am este rezervat. Daca vreunul dintre doritori se "retrage" anunt
Bucuresti
I-am dat pe toti.feugen scrie:Momentan tot ce am este rezervat. Daca vreunul dintre doritori se "retrage" anunt
Bucuresti
Donez telefon pentru persoane in varsta.
Allview L6 si este nou.
L-am cumparat acum cateva luni pentru mama mea dar imediat dupa aceea am facut contract de telefonie la rcs si am primit un tel cadou.
Acesta este telefonul:
https://www.emag.ro/telefon-mobil-allvi ... DGBRRYBBM/
Usor de utilizat de catre persoanele care nu se pot familiariza cu tehnologia touchscreen.
Are si lanterna si este dual sim.
Doritorii il pot ridica din Bucuresti (Aviatiei-Metrou Aurel Vlaicu)
Contact prin pm va rog.
Nu este cine stie ce valoare dar este nou si il consider util pentru persoana potrivita.
Stima.
Allview L6 si este nou.
L-am cumparat acum cateva luni pentru mama mea dar imediat dupa aceea am facut contract de telefonie la rcs si am primit un tel cadou.
Acesta este telefonul:
https://www.emag.ro/telefon-mobil-allvi ... DGBRRYBBM/
Usor de utilizat de catre persoanele care nu se pot familiariza cu tehnologia touchscreen.
Are si lanterna si este dual sim.
Doritorii il pot ridica din Bucuresti (Aviatiei-Metrou Aurel Vlaicu)
Contact prin pm va rog.
Nu este cine stie ce valoare dar este nou si il consider util pentru persoana potrivita.
Stima.
Salut,as dorii telefonul pentru mama mea care are 85 ani si nu vrea in ruptul capului alt telefon decat cu taste,multumesc pentru timpul acordat.
tel.0729936360
tel.0729936360
Telefonul nu mai etse la mine.adysan scrie:Salut,as dorii telefonul pentru mama mea care are 85 ani si nu vrea in ruptul capului alt telefon decat cu taste,multumesc pentru timpul acordat.
tel.0729936360
L-am trimis cuiva d epe forum dar se pare ca nu il poate folosi pt ca are cartela digi.Acest tel functioneaza se pare doar in voafone/orange/telekom.
Cred ca te va contacta pe tine pentru ca mi-a cerut mie acordul.
Stima.
-
- senior
Telefonul a ajuns la Adrian (adysan), mama dlui sa-l foloseasca sanatoasa.goodmans scrie:Telefonul nu mai etse la mine.adysan scrie:Salut,as dorii telefonul pentru mama mea care are 85 ani si nu vrea in ruptul capului alt telefon decat cu taste,multumesc pentru timpul acordat.
tel.0729936360
L-am trimis cuiva d epe forum dar se pare ca nu il poate folosi pt ca are cartela digi.Acest tel functioneaza se pare doar in voafone/orange/telekom.
Cred ca te va contacta pe tine pentru ca mi-a cerut mie acordul.
Stima.
Numai bine!
Fir intins!