"cumpar " pentru florinel

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

spiridusul
veteran
veteran

Re: "cumpar " pentru florinel

Mesaj de spiridusul » 16 Apr 2014, 17:26

Vineri ajunge si pachetul de la mine. Sarbatori Fericite si sa le folosesti cu placere si, mai ales, cu rezultate.

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 16 Apr 2014, 22:17

M & M scrie:Buna ziua sunt Florinel si azi am reusit sa vin la internet unde m-a lasat Domnul Robu sa intru pe contul dumnealui.
Vreau sa multumesc Domnilor Popcev Roland, Gheorghe Florin si Pascalau Nelu , „ Domnului un Pescar ” si Domnului Viorel (sa traiti cu numele - l-am rugat pe Domnul Primar sa imi ia coletul de la Tulcea), Va multumes la toata lumea din tot sufletul,
am sa tin minte toata viata aceste sarbatori de Florii si de Paste, pentru ca am fost si bucuros si fericit urez la toata lumea cu majuscule sarbatori Pascale cu sanatate si fericire si va cer voie sa mai dau o guma,o oscilanta un carlig si celorlalti prieteni ai mei.
Indraznesc sa va rog daca nu va supar daca are cineva un ruksac .
Cred ca imi ajung tot ce am primit si sper sa mai primesc si as dori sa incid topicul.
va multumes din toata inima Florinel di Grindu :respekt:
NICI N-AVETI IDEE CAT DE EMOTIONAT AM FOST CAND M-A SUNAT SARACUL SA-MI MULTUMEASCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NICI N-AVETI IDEE.... :oops:
TOT RESPECTUL !!!

M & M
veteran
veteran

Mesaj de M & M » 17 Apr 2014, 14:35

Buna ziua la toata lumea!
Sunt Florinel
Pentru domnul Popescu Cosmin: nici nu va ganditi ce bucurie mi-ati facut mai ales cu voblerele, am primit si gumele si cutiile cu triple ; imi ajung 2 cutii de ancore doriti celelalte 3 sa vi le returnez? va rog sa nu va suparati sau sa ma intelegeti gresit, dar dumneavoastra ati dat o gramada de bani pe ele. De cand am prins la vobler imi doream sa mai am, imi era frica ca mi se agata, va multumesc din toata inima mea si va doresc Sarbatori Pascale fericite, as fi dorit sa va dau telefon dar am uitat sa salvez numarul dumnevoastra
:respekt:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 17 Apr 2014, 17:30

Sa le folosesti cu placere. Nu e nevoie sa imi returnezi nimic, foloseste-le, si, daca crezi ca ai in plus, da si altora care au nevoie. Daca spuneai de voblere, nu de rotative, iti puneam mai multe...dar mai e timp sa mai fac un pachet.
Sarbatori Fericite si tie, si familiei tale.

milka arad
junior
junior

Mesaj de milka arad » 18 Apr 2014, 21:18

am trimis si eu prin fan curier
3 buc, mulinete
2 buc bete
un aragaz camping cu butelie mica
si vreo 12 plute
am si vb cu el sa le foloseasca sanatos :respekt:

viorel.
veteran
veteran

Mesaj de viorel. » 09 Mai 2015, 21:22

Mai stie cineva ceva de Florinel?
Am in jur de 150-200 gume si cateva zeci de jiguri+ 1 rola de textil pt el
pescar particular

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 09 Mai 2015, 22:12

Am si eu o geanta
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 09 Mai 2015, 22:15

M & M scrie:...Daca s-a facut curatenie si aveti ceva ce puteti dona unui pescar de clasa VI-a, din comuna Grindu (Pisica) Tulcea suport eu cheltuiala transportului prin posta.Am fost ieri impreuna pe malul Dunarii si azi fac acest topic...
Rog "CARCOTASII"de meserie sa se abtina de la comentarii si nici poluarea topicului cu axiome.Fac apel la cei care stiu ce inseamna sa nu ai bani mai ales cand esti copil;a fost de sarbatori cu cele colinde si si-a luat telefon 0744151063-poate fi contactat dupa pranz cand iese de la cursuri; va informez ca a si prins peste la spinning.
TRISCA DANIEL FLORINEL-tata NELU
str,Tineretului nr.16,
comuna Grindu
ludetul Tulcea
cod postal 827085
multumesc tuturor si scuze daca am deranjat pe cineva!
ps-ce ne mai rade noua sufletul cand primim cadou ceva de pescuit..... :respekt:
Numar de telefon, adresa, daca vreti sa faceti un gest nobil pentru el sau sa-l contactati.

Scrie răspuns