numarul dev telefon 0744151093-M & M scrie:...Daca s-a facut curatenie si aveti ceva ce puteti dona unui pescar de clasa VI-a, din comuna Grindu (Pisica) Tulcea suport eu cheltuiala transportului prin posta.Am fost ieri impreuna pe malul Dunarii si azi fac acest topic...
Rog "CARCOTASII"de meserie sa se abtina de la comentarii si nici poluarea topicului cu axiome.Fac apel la cei care stiu ce inseamna sa nu ai bani mai ales cand esti copil;a fost de sarbatori cu cele colinde si si-a luat telefon 0744151063-poate fi contactat dupa pranz cand iese de la cursuri; va informez ca a si prins peste la spinning.
TRISCA DANIEL FLORINEL-tata NELU
str,Tineretului nr.16,
comuna Grindu
ludetul Tulcea
cod postal 827085
multumesc tuturor si scuze daca am deranjat pe cineva!
ps-ce ne mai rade noua sufletul cand primim cadou ceva de pescuit.....
"cumpar " pentru florinel
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: "cumpar " pentru florinel
O sa-i trimit eu o daiwa procyon MH, 7-28gr, 1.8m la care i-am schimbat manerul. Nu e cea mai frumoasa dar e functionala.
Saptamana viitoare e cam plina dar o sa incerc, daca nu reusesc, peste 2 saptamani.
Saptamana viitoare e cam plina dar o sa incerc, daca nu reusesc, peste 2 saptamani.
va multumesc eu deocamdata in numele lui... e fericit si foarte entuziasmat.
eu achit contravaloarea transportului si daca am suparat pe cineva rog sa fie cu iertare, e tare frumos sa vezi un micut pescar fericit.multumim!
ps-pentru cei care vor sa vada Gura -Prut, insula din fata guriii de varsare a Prutluii si au barca pot sa se abata cand vin din delta si Florinel va va arata locurile
eu achit contravaloarea transportului si daca am suparat pe cineva rog sa fie cu iertare, e tare frumos sa vezi un micut pescar fericit.multumim!

L-am pus la posta in dimineata asta.
am trimis un colet inca de ieri
sper sa-i fie de folos
sper sa-i fie de folos
are o punga cu diverse si de la mine cand ajung in zona!
Buna ziua,
am primit 2 colete de la domnii Adrian si Zvic, MULTUMESC TARE MULT DIN TOATA INIMA la toata lumea care se gandeste la mine.
sanatate si fir intins la toata lumea!
Florin din Grindu-Tulcea 0744151093
am primit 2 colete de la domnii Adrian si Zvic, MULTUMESC TARE MULT DIN TOATA INIMA la toata lumea care se gandeste la mine.
sanatate si fir intins la toata lumea!
Florin din Grindu-Tulcea 0744151093
Multa lume ma vorbeste,multi m-au muscat de ***.multi au incercat sa ma insele si daca nu le-a mers mi-au scos ei vorbe,dar baietelul ala nu va fi niciodata ultimul pescar incepator pe care-l voi ajuta din toata saracia mea:jiguri,gume,voblere,fire,ace pt. stationar,toate le va primi de la mine saptamana viitoare,numai sa-mi confirme c-au ajuns la el. Sincere felicitari omului ce-a initiat actiunea de ajutorare si tot respectul meu celor ce-au facut-o. Rusine insa celor ce pot si n-o vor face...

TOT RESPECTUL !!!
a plecat coletul si de la mine !
am si eu o lanseta noua, foarte buna pt stiuca,avat= reactive
+ plastice+ fire+jiguri
vineri seara sunt in Murighiol .le pot lasa cuiva prin tulcea. sa nu ma mai complic cu tub pt lanseta
????
+ plastice+ fire+jiguri
vineri seara sunt in Murighiol .le pot lasa cuiva prin tulcea. sa nu ma mai complic cu tub pt lanseta
????
pescar particular