"cumpar " pentru florinel
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: "cumpar " pentru florinel
Coletul o sa plece maine cu ce i-am promis.Am vorbit cu cel mic la telefon si este foarte impresionat !
Maine va pleca si de la mine o trusa cu jiguri armate cu silicoane,sa le foloseasca sanatos
..bucuria copilului nepretuita...
Sanatate si numai bine
..bucuria copilului nepretuita...
Sanatate si numai bine
am pus la posta mulineta azi si ar trebui ca in cateva zile sa o primeasca.
Noi pe aici am cam gatat cu pescuitul serios pentru vreo cativa ani se pare, asa ca macar micii incepatori sa se poata bucura de niste "jucarii" utile.
Noi pe aici am cam gatat cu pescuitul serios pentru vreo cativa ani se pare, asa ca macar micii incepatori sa se poata bucura de niste "jucarii" utile.
Buna ziua,
Pentru domnul TURCANU NEMTISOR ALEXANDRU SI VASILE CONSTANTIN va pot spune ca azi am ridicat coletele dumneavostra si va spun ca sunt foarte bucuros si fericit ca am si eu sculele mele de pescuit datorita dumneavoastra -sarut mana si multumesc din suflet.
Florinel ureaza la toata lumea sanatate si urari de bine si noroc celor in nume de FLORII,
VA MULTUMESC TUTUROR SI LA MULTI ANI!
din suflet FLORINEL DIN GRINDU
Pentru domnul TURCANU NEMTISOR ALEXANDRU SI VASILE CONSTANTIN va pot spune ca azi am ridicat coletele dumneavostra si va spun ca sunt foarte bucuros si fericit ca am si eu sculele mele de pescuit datorita dumneavoastra -sarut mana si multumesc din suflet.
Florinel ureaza la toata lumea sanatate si urari de bine si noroc celor in nume de FLORII,
VA MULTUMESC TUTUROR SI LA MULTI ANI!
din suflet FLORINEL DIN GRINDU
baiat cu bun simt , a sunat si a multumit .
cine mai trimite ceva baiatului , poate se poate lipsi de cateva inele despicate si cateva ancore ...
cine mai trimite ceva baiatului , poate se poate lipsi de cateva inele despicate si cateva ancore ...
-
- veteran
Ce marime sa fie ancorele?
pt oscilante de 7 cm .ma uit maine si te anunt . cred ca sunt 3/0 cum erau pr gipo dolli de 11-16 grame.
-
- veteran
Am rezolvat eu cu ancorele...daca tot sunt preturi foarte bune la Gipo, am fost si ii trimit ancore si shaduri...si ce-oi mai gasi pe acasa.
spiridusul scrie:Am rezolvat eu cu ancorele...daca tot sunt preturi foarte bune la Gipo, am fost si ii trimit ancore si shaduri...si ce-oi mai gasi pe acasa.

ancorele sunt de 3/0 , sau masurate : 35 mm lungime si 30 mm deschiderea intre spini .
-
- veteran
Am vorbit cu Florinel. Baiatul super timid, transmite multumiri tuturor pentru ce i-au trimis, ca are si alte pachete pe drum.. mi-a lasat impresia ca abea asteapta sa termine de vorbit, dar e explicabil, e copil 
L-am intrebat ce mai are nevoie. Zicea ca ar vrea niste rotative pentru avat. Daca are cineva in plus...pe mine m-a blocat aici, rotative chiar nu am.
Speedy, 3/0 nu am gasit, dar i-am luat 5 cutii de VMCuri 1 si 1/0, eu zic ca poate lejer sa armeze oscilante de 7 cm.

L-am intrebat ce mai are nevoie. Zicea ca ar vrea niste rotative pentru avat. Daca are cineva in plus...pe mine m-a blocat aici, rotative chiar nu am.
Speedy, 3/0 nu am gasit, dar i-am luat 5 cutii de VMCuri 1 si 1/0, eu zic ca poate lejer sa armeze oscilante de 7 cm.