"cumpar " pentru florinel
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: "cumpar " pentru florinel
foarte bune vmc-urile . acum are cu ce sa le armeze.
Buna ziua,
Am sa fac si eu un pachet. Are nevoie si de vreun rucsac si ceva cutii?
Sanatate si respect!
Am sa fac si eu un pachet. Are nevoie si de vreun rucsac si ceva cutii?
Sanatate si respect!
Ti-am lasat lanseta la Nautiife Tulcea .+ cateva plastice
Am inteles de la baieti ca o sa treaca dl Marian sa o ridice
Sa o folosesti sanatos
Am inteles de la baieti ca o sa treaca dl Marian sa o ridice
Sa o folosesti sanatos
pescar particular
La multi ani, Florinel!
La multi ani tuturor in ziua de Florii!
Vad un copil de la tara fericit de Florii si chiar de Paste. Cred ca o sa tina minte aceste sarbatori toata viata lui. Sa nu uitam ca multi dintre noi care avem scule, cand eram de varsta lui pescuiam cu ata si bold.
Am vorbit cu el la telefon si pare un baiat ok.
Luni iti trimit si eu un pachet, daca are cineva un rucsacel, caci al meu a luat alta cale si din cate am vorbit i-ar trebui.
La multi ani Florinele si sa ne arati poze cu capturi.
Fir intins si la multi ani tuturor!
La multi ani tuturor in ziua de Florii!
Vad un copil de la tara fericit de Florii si chiar de Paste. Cred ca o sa tina minte aceste sarbatori toata viata lui. Sa nu uitam ca multi dintre noi care avem scule, cand eram de varsta lui pescuiam cu ata si bold.
Am vorbit cu el la telefon si pare un baiat ok.
Luni iti trimit si eu un pachet, daca are cineva un rucsacel, caci al meu a luat alta cale si din cate am vorbit i-ar trebui.
La multi ani Florinele si sa ne arati poze cu capturi.
Fir intins si la multi ani tuturor!
Buna ziua sunt Florinel si azi am reusit sa vin la internet unde m-a lasat Domnul Robu sa intru pe contul dumnealui.
Vreau sa multumesc Domnilor Popcev Roland, Gheorghe Florin si Pascalau Nelu , „ Domnului un Pescar ” si Domnului Viorel (sa traiti cu numele - l-am rugat pe Domnul Primar sa imi ia coletul de la Tulcea), Va multumes la toata lumea din tot sufletul,
am sa tin minte toata viata aceste sarbatori de Florii si de Paste, pentru ca am fost si bucuros si fericit urez la toata lumea cu majuscule sarbatori Pascale cu sanatate si fericire si va cer voie sa mai dau o guma,o oscilanta un carlig si celorlalti prieteni ai mei.
Indraznesc sa va rog daca nu va supar daca are cineva un ruksac .
Cred ca imi ajung tot ce am primit si sper sa mai primesc si as dori sa incid topicul.
va multumes din toata inima Florinel di Grindu
Vreau sa multumesc Domnilor Popcev Roland, Gheorghe Florin si Pascalau Nelu , „ Domnului un Pescar ” si Domnului Viorel (sa traiti cu numele - l-am rugat pe Domnul Primar sa imi ia coletul de la Tulcea), Va multumes la toata lumea din tot sufletul,
am sa tin minte toata viata aceste sarbatori de Florii si de Paste, pentru ca am fost si bucuros si fericit urez la toata lumea cu majuscule sarbatori Pascale cu sanatate si fericire si va cer voie sa mai dau o guma,o oscilanta un carlig si celorlalti prieteni ai mei.
Indraznesc sa va rog daca nu va supar daca are cineva un ruksac .
Cred ca imi ajung tot ce am primit si sper sa mai primesc si as dori sa incid topicul.
va multumes din toata inima Florinel di Grindu

ii donez eu un rucsac cu scaun, niste picheti (pichetii stau de 4 ani dupa un dulap si au oxidat, dar se rezolva cu niste smirghel si putin ulei sau vaselina) si as mai avea o lanseta de 2.7m 20-40 gr telscopica Pokee, folosita 5-10 partide fara a avea capturi, careia i-am rupt varful (inca am inelul de varf si inelul culisant) dar nu as vrea sa i-o trimit asa rupta ca nu are ce face cu ea... poate stie cineva un rod-builder care vrea sa faca o fapta buna eu ii pot expedia prin posta, pe cheltuiala mea, lanseta si inelele, iar el va trebui sa ii puna un varf si sa i-o expedieze baiatului tot prin posta pe cheltuiala lui (nu-l costa mai mult de 3-4 lei transportul + varful pe care banuiesc ca il poate lua de pe un blanc stricat... de matisat/centrat inele nu poate fi voirba pt ca este lanseta telescopica... deci e treaba de 5 minute).... ca actiune lanseta cred ca este fast dar din cate imi aduc aminte varful era foarte moale comparativ cu restul blancului (sau mai bine zis blancurilor), probabil de asta s-a si rupt... tin minte ca am tras de fir pentru a vedea cum se curbeaza lanseta si s-a curbat mai mult varful... pana s-a rupt... lanseta fara varf are 2.47m deci are nevoie de un varf de aprox 23-26cm.
rucsacul si pichetii pleaca maine din Piatra-Neamt, cu Posta romana, iar lanseta cand va fi reparata.
poze puteti vedea in linkul de mai jos
http://s819.photobucket.com/user/melint ... u/library/
(P.S. rod podul din poze nu face parte din donatie)
rucsacul si pichetii pleaca maine din Piatra-Neamt, cu Posta romana, iar lanseta cand va fi reparata.
poze puteti vedea in linkul de mai jos
http://s819.photobucket.com/user/melint ... u/library/
(P.S. rod podul din poze nu face parte din donatie)
s-a rezolvat si problema cu lanseta
Trimit si eu la copil un fir PP de 10lb galben si un vobler YO-ZURI RATTLIN VIBE de 6,5cm.Astazi pun pachetul la posta
Multumim la toata lumea pentru intelegere si daruri!
SARBATORI PASCALE cu multa liniste , lumina si fericire in suflete pentru toata lumea.
Multumim moderatorilor ca am fost gazduiti aici si declaram topic inchis.
Numai de bine!
SARBATORI PASCALE cu multa liniste , lumina si fericire in suflete pentru toata lumea.
Multumim moderatorilor ca am fost gazduiti aici si declaram topic inchis.
Numai de bine!