CUMPAR LANSETA SALAU

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
D_ali
veteran
veteran

Re: CUMPAR LANSETA SALAU

Mesaj de D_ali » 27 Mar 2013, 15:04

nasolu scrie:
Gogol scrie:Care st croix e versatil? sa stiu si io... :)
SC IV Legend Tournament 6.6 ML 1/8-3/8,bun la toate!
"Rusinica", e una bucata! :)
...si mai lasa vrajeala :) :) :)

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 27 Mar 2013, 15:31

Lanseta versatila nu este niciuna.
VERSATÍL, -Ă, versatili, -e, adj. (Livr.; despre oameni) Care își schimbă cu ușurință părerile; nehotărât, nestatornic, schimbător, instabil. – Din fr. versatile, lat. versatilis.

Andrei o sa-si ia lanseta care se potriveste cu mana lui si stilul lui de pescuit. Noi maxim putem sa-l ajutam sa reduca aria de selectie.
Eu am pescuit la salau cu Daiwa Exceler, Dragon Guide Select, O lanseta Gipo din 4 bucati, pentru travel, St. Croix Avid, Shimano Convergence si Daiwa Procyon. Cel mai mult peste am prins cu Excelerul. Cel mai mult imi place St. Croix. Nu caut sa cunosc denumirile de patente pentru fiecare marca de lansete in parte, tehnologiile folosite si alte detalii; este hobby pescuitul si il tratez ca atare. Imi place sa raman putin ignorant in domeniu: sa stiu doar atat cat am nevoie pentru a putea alege sculele necesare, astfel pastrez o aura de magie si ideea de hobby.Pun mana pe o lanseta, daca am ocazia o pescuiesc la un prieten/amic/coleg de pescuit, o iau si asta este.

Fiecare dintre voi are dreptate. Nu este ceva definit clar, ci sunt pareri subiective, astfel incat e normal ca raspunsurile sa fie diferite. Multi mi-ai zis ca Excelerul nu e adecvat pentru salau...si totusi mie mi-a placut. D'Alli a venit la salau cu o lanseta din fibra de sticla si a fost singurul care a prins. Noroc, e posibil, dar eu cred ca si faptul ca el se intelege cu lanseta lui are o importanta majora.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 27 Mar 2013, 15:34

spiridusul scrie:D'Alli a venit la salau cu o lanseta din fibra de sticla si a fost singurul care a prins.
Pai la cine altcineva se putea intampla asta ! :lol: :lol:

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 27 Mar 2013, 16:04

spiridusul scrie: D'Alli a venit la salau cu o lanseta din fibra de sticla si a fost singurul care a prins. .
Ai uitat sa precizezi ca pe dig a calcat in rahatul ala cu mot de s-a mozolit pana la genunchi. :headbash:

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 27 Mar 2013, 16:06

nasolu scrie:
Gogol scrie:Care st croix e versatil? sa stiu si io... :)
SC IV Legend Tournament 6.6 ML 1/8-3/8,bun la toate!
Nu am pus mana pe ea, dar crezi ca poti da linistit la saloo cu o bila de 7 gr plus guma fara sa o cocosezi sau sa stea varful blegit?
Ultima oară modificat 27 Mar 2013, 16:06 de către Gogol, modificat 1 dată în total.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 27 Mar 2013, 16:06

ANDREI RIGA scrie:
spiridusul scrie:D'Alli a venit la salau cu o lanseta din fibra de sticla si a fost singurul care a prins.
Pai la cine altcineva se putea intampla asta ! :lol: :lol:
O fo' bulan, as usual! Sa conteste cineva asta! :) :) :)

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 27 Mar 2013, 16:26

Gogoale, SCIV LT - ul de care pomeneste Nasolu' (un fel de italiano vero - in zona de sud - sud est a ragatului) :), ie in "Spiritul baltii"...dar ii si pa' l.a.b.a lui...:)
..nu vezi ca nu 'ncape in barca !? (bine...asta si din pricina pestilor maxim-volumetrici pe ca-i "ciocaneste" in "spritul sfant al crucii" (Doamne iarta-ma) :)

Andrei a dat niste "coordonate", ar fi ok sa i se raspunda concret..la subiect!

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 27 Mar 2013, 16:30

carcotasi mai sunteti :P

va zic io ... din surse sigure, lanseta aia a lu Alin din fibra de sticla a fost invata sa prinda peste singura :P :P :P nimic nu stiti :P

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 27 Mar 2013, 16:43

bogdan82 scrie:carcotasi mai sunteti :P

va zic io ... din surse sigure, lanseta aia a lu Alin din fibra de sticla a fost invata sa prinda peste singura :P :P :P nimic nu stiti :P
Bogdane, cred ca am vazut acelesi "filme"...:)
..asta zicem si io azi, ca ma asez in "dos", in (ms-dos :) ) si lanseta o ia "airea", face jobu' :))...

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 27 Mar 2013, 17:35

Concluzie: Andrei, lanseta pe care o cauti este cea a lui D'alli de fibra de sticla, rupta-n doua pe genunchi :)

Scrie răspuns