"Rusinica", e una bucata!nasolu scrie:SC IV Legend Tournament 6.6 ML 1/8-3/8,bun la toate!Gogol scrie:Care st croix e versatil? sa stiu si io...

...si mai lasa vrajeala

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
"Rusinica", e una bucata!nasolu scrie:SC IV Legend Tournament 6.6 ML 1/8-3/8,bun la toate!Gogol scrie:Care st croix e versatil? sa stiu si io...
Pai la cine altcineva se putea intampla asta !spiridusul scrie:D'Alli a venit la salau cu o lanseta din fibra de sticla si a fost singurul care a prins.
Ai uitat sa precizezi ca pe dig a calcat in rahatul ala cu mot de s-a mozolit pana la genunchi. :headbash:spiridusul scrie: D'Alli a venit la salau cu o lanseta din fibra de sticla si a fost singurul care a prins. .
Nu am pus mana pe ea, dar crezi ca poti da linistit la saloo cu o bila de 7 gr plus guma fara sa o cocosezi sau sa stea varful blegit?nasolu scrie:SC IV Legend Tournament 6.6 ML 1/8-3/8,bun la toate!Gogol scrie:Care st croix e versatil? sa stiu si io... :)
O fo' bulan, as usual! Sa conteste cineva asta!ANDREI RIGA scrie:Pai la cine altcineva se putea intampla asta !spiridusul scrie:D'Alli a venit la salau cu o lanseta din fibra de sticla si a fost singurul care a prins.![]()
Bogdane, cred ca am vazut acelesi "filme"...bogdan82 scrie:carcotasi mai sunteti
va zic io ... din surse sigure, lanseta aia a lu Alin din fibra de sticla a fost invata sa prinda peste singura![]()
![]()
nimic nu stiti