CUMPAR LANSETA SALAU

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ANDREI RIGA
veteran
veteran

CUMPAR LANSETA SALAU

Mesaj de ANDREI RIGA » 24 Mar 2013, 09:15

Dupa cum spune si numele topicului, doresc sa cumpar o lanseta de salau ptr balta. Va fii de tavaleala si va sta tot timpul in masina, asa ca trebuie sa respecte urmatorul caiet de sarcini:
- nu mai scurta de 2,10 m(7 picioare), nu mai lunga de 2,20m (7'2", hai sa zic 7'4")
- musai din doua bucati egale
- pana in 21gr reale(poate fii si pana in 17gr)
- fast sau ex-fast
- De preferat Inele Fuji Alconite
- fara blector (decat daca e Matagi :) )

Poate fii Avid, Team Daiwa Mode,Cabelas, Trinis(?)(sau alta Sakura), Pulse(desi eu nu stiu vreuna cu caracteristicile astea), etc, chiar si customuri. Nu sunt carcotas, poate fii si Hakuyo daca respecta cerintele mele.

Nu-mi dati linkuri din magazine , ca am studiat si eu ofertele, dar si preturile. Daca vreti neaparat, asta-i un exemplu bun
http://www.totalfishing.ro/lanseta-colm ... 23036.html
dar as vrea sa ies mai ieftin

Rog oferte pe privat.
Multumesc

stefanflorin
veteran
veteran

Re: CUMPAR LANSETA SALAU

Mesaj de stefanflorin » 24 Mar 2013, 11:15

Ia-ti un Clarus 7M, are exact specificatiile cerute de tine, numai ca inelele sunt fuji Alu Oxid.
Urasc atarnatorii!

dorinb
senior
senior

Mesaj de dorinb » 24 Mar 2013, 11:28

da un clarus numai ca este de la 3,5-14 g
Eu unu sunt multumit de el

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 24 Mar 2013, 11:52

N-am pipait pana acum un Clarus, dar ce lansete am avut sau am pipait de la Shimano, m-au dus cu gandul la faptul ca Shimano au o filozofie foarte personala in ceea ce priveste actiunea FAST. N-am vazut Clarus pe stoc in magazine, daca vad vre-una ma duc s-o scutur.
Multumesc

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 24 Mar 2013, 12:26

Clarus si Compre sunt facute pt. piata americana, si o sa ramai surprins ce bete pot sa fie. Eu am Compre 7M, dat pana in 17g, insa pe jig e ok cu bile pana in 10g. L-am modificat, racait blancul, pus inele alconite mici si multe, si in momentul de fata nu l-as da nici pe legend elite. E super-senzitiv si mega usor. La un moment dat eram tentat sa imi aduc din state un shimano Crucial, avand in vedere blancul IM10, facand o comparatie cu comprele meu IM8.
Cat despre actiunea lor, o sa ramai surprins, dar sunt chiar fast, se indoaie exact cum trebuie.
Urasc atarnatorii!

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 24 Mar 2013, 12:43

Esti putin subiectiv . Cu bile de 10 gr plus naluca (daca e mai mare de 4-5 gr) cocosezi lanseta M. Eu am avut-o si stiu cum se comporta. Compatibilitatea e cam asa: M corespunde real unui ML si ML-ul unui L. In rest lansete bunute in banii lor.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Mar 2013, 15:40

Am scuturat si eu un Clarus 7'M miercuri de la un coleg din Mures.Batul pare chiar ok ,mai putin inelele de pe el care nu mi-au placut deloc! Prea groase in carne, grele zic eu .Daca le schimbi cred ca e ok.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 24 Mar 2013, 16:15

andrei,Colmic Herakles este(pentru tine)o lanseta de tavaleala? :D
sa inteleg ca cele care nu sunt incluse la "tavaleala"incep de la 1000E in sus
:D

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 24 Mar 2013, 18:59

Dupa cum am scris , costa mult, dar are caracteristicile necesare unei lansete de pescuit pe balta de pe mal(in filozofia mea). Si da , asa ar trebui sa arate o lanseta "de tavaleala", mai putin pretul. E o lanseta construita pe un blanc ok, are cele mai ieftine inele de calitate, o mandrina buna , are lungimea corecta, e din doua bucati si este usoara si ex-fast.O poti pune intr-un metru de teava de constructii si s-o tii tot sezonul in portbagaj.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 24 Mar 2013, 19:13

Gogol scrie:Esti putin subiectiv . Cu bile de 10 gr plus naluca (daca e mai mare de 4-5 gr) cocosezi lanseta M. Eu am avut-o si stiu cum se comporta. Compatibilitatea e cam asa: M corespunde real unui ML si ML-ul unui L. In rest lansete bunute in banii lor.
E adevarat ce spui tu, insa ai fi surprins sa vezi cum e batul dupa modificarea suferita. E mult mai nervos acum si chiar mai usor. Am dat si inainte cu 10g+guma cu el, si pe ape adanci intr-adevar se simte depasit, acum insa e ok. Oricum pt lac. bila de 3.5-7g+ guma e in elementul lui, practic si d-asta l-am luat. Il folosesc si cu cicade/helicuri/gume mici la bibi cu succes. :P. Spre deosebire de fratele Clarus, comprele e mult mai versatil si mai senzitiv.
Urasc atarnatorii!

Scrie răspuns