numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
roly
- veteran

-
TOT RESPECTUL !!!
-
fishi
- veteran

@roly
Ai cativa baieti???
@Andrei Riga
Vorbeste cu Rares sa-ti arate noul Xantya de la Rapture(modelul 2013) este posibil sa-ti placa.
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
Adi,
Le-am vazut la targ, sunt superbe, poate butt-ul prea supradimensionat si grip-ul cam lung ptr gustul meu, insa in mod clar sunt o "fine piece of engineering". Din pacate ptr mine, am mai vorbit care-i treaba cu suma asta...
Ma gandesc insa foarte serios sa caut un assassin la mana a doua de cast (ala de 2,13) la un pret decent si sa-l fac de spin.
-
roly
- veteran

-
TOT RESPECTUL !!!
-
Gogol
- veteran

lucalucian, asta inseamna la tine spammer? Deoarece ti-am atras atentia ca omu nu doreste varf blectorizat si tu tocmai acel lucrul il recomanzi? Daca nu stiai TD Mode e blectorizat.
Plus afirmatia ca shimano clarus M nu e de lacuri, spune multe despre cunostiintele si parerile tale despre lansete.
Ma faci sa rad...:))
Si nu-mi place sa ma bag in seama, dar nu suport aberatiile gratuite.
-
cristian.ene
- veteran

Am vazut lansetele Raputure si
seria Assassin este dintre cele mai bune lansete de serie in categoria 350-400RON mi-a placut calitatea blankurilor, actiunea si elasticitatea blankurilor care le face versatile pentru mai multe tipuri de naluci
lungimea manerelor, alegerea mandrinelor stil VSS, inelele Sea Guide sunt usoare si bien finisate unminus este rama cam flexibila dar este un compromis pentru a reduce greutatea.
Este o serie buna pentru salau, stiuca , biban clean , avat etc eu am vazut doar lasnete de putere medie.
Seria Wivern de puteri M si MH montata ok cu ineel KL si KT , blankuriel mai subtiri si grafirul sensibil mai bun decat la seria Assassin.
Seria Xantia are blank de calitate si noile mandrine SKSS care eu le-am folosit deja de 10 luni pe lansete L si ML dar inele noi Fuji Micro nu sunt montate corect inele KLSG -H 20,12, 5.5 nu sunt concentrice, trecere de la KLSG-H 5.5 al inelul KTSG 4.0mm este prea abrupta,au montat doar 6-7 inele +top.
Am testat noile inele Fuji Micro (KL-H + KT) pe 3 lansete custom in sezonul 2012( XMG 50 PR Light, MHX 7`ft Ligt si RX7 Bass Light) in ami mult de 30 de ziel de pescuit si stiu ce pot si cum trebuiesc montate
-
lucalucian
- senior

Eu am spus că nu îmi prea place mie de lacuri. Înţelegi ? Ce, scrie pe ea de ce e? Fiecare foloseşte lansetele din dotare unde vrea. Eu am pescuit cu ea pe Stolnici şi la 5 grame ar fi mers ceva mai finuţ. (pentru mine)
Un prieten de-al meu a pescuit cu Berkley Urban Spirit de 10-45 grame pe Stolnici şi a pescuit cu ea şi pe Dunăre cu jig de 85 de grame. Deci e de baltă sau de lac? .....
Eu dacă ar fi să aleg băţul pe care să-l am tot timpul la mine aş alege unul de 2,40, care să meargă şi cu jiguri mai uşoare (5-7 grame) şi cu unele mai grele... ca nu se ştie pe unde ajungi şi ce poţi rata...
Gogol - 1 ) arată-mi tu un post unde recomanzi o lansetă ;
2) demonstrează că td mode are blector - ca eu nu cred.
-
fishi
- veteran

ANDREI RIGA scrie:Adi,
Le-am vazut la targ, sunt superbe, poate butt-ul prea supradimensionat si grip-ul cam lung ptr gustul meu, insa in mod clar sunt o "fine piece of engineering". Din pacate ptr mine, am mai vorbit care-i treaba cu suma asta...
Ma gandesc insa foarte serios sa caut un assassin la mana a doua de cast (ala de 2,13) la un pret decent si sa-l fac de spin.
@Andrei
Asteapta pana luni si ma uit sa vada daca nu am ratacit prin beci un Assasin de cast(daca e ,este nou,nout) si-l trimit prin Rares.Doar daca exista,nu stiu inca.
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
fishi scrie:ANDREI RIGA scrie:Adi,
@Andrei
Asteapta pana luni si ma uit sa vada daca nu am ratacit prin beci un Assasin de cast(daca e ,este nou,nout) si-l trimit prin Rares.Doar daca exista,nu stiu inca.
Oki, doki !
-
nasolu
- veteran

Gogol scrie:Care st croix e versatil? sa stiu si io...

SC IV Legend Tournament 6.6 ML 1/8-3/8,bun la toate!