Blank japonez 7`ft. MH 1 piece

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

gigi . 19
junior
junior

Re: Blank japonez 7`ft. MH 1 piece

Mesaj de gigi . 19 » 31 Ian 2016, 17:04

cristian.ene scrie:Calitatea grafitului este similara GLX sau SCV , actiunea specific japoneza.
Daca tu spui ca este la fel de senzitiv ca un SC 5 , eu ma risc si iti comand unul , dar de putere M .

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 31 Ian 2016, 22:23

Daca tot s-au scris comentarii off topic fara numar, o sa deranjez si eu cu inca unul.
Am pus mana pe o lanseta facuta de Ene ( era un lamiglass infinity bass, facuta cred pentru Gogol ), care a venit la refacut in Craiova. Cel care o dorea refacuta, voia sa o prelungeasca cu vreo 15 cm. Lanseta era perfect inelata si pusa pe sir ( era chiar pusa pe sirul de cast pentru aruncari ). Imi venea perfect in mana, cu o mandrina SKS, pe gustul meu ca si conceptie, insa ca executie ( ma refer la lipituri si matisaje ) lasa mult de dorit. Aproape inestetica.
Cu timpul au venit lansete montate de TOTI ceilalti rodbuilderi din Romania, mai putin lansete facute de KingofBeasts. Eram curios cum lucreaza si ceilalti rodbuilderi si am vrut sa le vad.
Am ajuns la urmatoarele concluzii:
-multe dintre lansetele care apar in poze pe internet sunt in realitate mult mai inestetice, atunci cand sunt urcate poze pe net, acestea sunt prelucrate in photoshop
- inelarea era un dezastru ( in tesniune firul sarea 2, chiar 3 inele, inelari puse de pe schita Fuji fara sa se tina cont de torsiunea blankului si de faptul ca trebuie sa adaptezi dimensiunile inelor)
- nu erau puse pe sir ( asta poate sa fie si din cauza cererii clientului , uneori daca vrei sa scapi de un blank stramb trebuie sa faci sacrificiul de a nu-l monta pe sir )
- nu inteleg de ce sa montezi un K2 si sa-i bagi plumb in cotor, ori sa-i bagi unei lansete chiar si 80 gr de plumb.
Nu detin lansete facute de Ene, probabil nici n-o sa-mi fac la el niciuna, insa omul macar lucreaza corect. A adus informatii pentru rodbuilding ul care exista acum in tara. Nu pot spune nimic despre existenta sau inexistenta altor capacitati ale domnului Ene, insa sa ineleze lansete stie cu singuranta.
Cat despre topic, e de-a dreptul amuzant :)). Omul vrea sa vanda un secret si voi nu-l credeti pe cuvant ca e singurul care detine acel secret, basca e si bun la pret. :)).
Btw, custom inseamna pasiune si placere, insa si muulti bani aruncati ! :))
Obiectiv: 8,1 kg !

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 31 Ian 2016, 23:16

Ce rau esti Mitzi :lol: vezi sa nu te cenzureze.
Urasc atarnatorii!

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 01 Feb 2016, 22:23

Cu exceptia catorva mesaje pertinente restul nu-si au locul aici.
Acceptati va rog situatia expusa de autor de a-si pastra anonima sursa blancului poate in detrimentul lui in final din punct de vedere al reducerii numarului celor interesati de achizitie.
Merci

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 03 Feb 2016, 14:33

Blankul s-a vandut.

Închis