Asa e pe forumul asta, trebuie sa te obisnuiesti, daca nu sunt alte forumuri de "maniere elegante". Eventual solicita sa fii moderator astfel incat sa poti face ordine. Altfel vei fierbe in suc propriu si nu face bine la sanatate.albert.C scrie:ma bag ca imi doresc sa se termine cu polemicile aici,nu-mi doresc o reducere de la nimeni,dar sunt din-ce-in-ce mai multe thread-uri/anunturi in care ce de genul lui gogoloase doar se amuza si jignesc...
exista moderatori si sper sa rezolve toate astea.
Blank japonez 7`ft. MH 1 piece
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Blank japonez 7`ft. MH 1 piece
Apropo, nu ai vazut ca d-nealui se amuza..? :D
spring,probabil ai prea multe lansete constuite de...ene 
Aici e pb majora; f multi isi dau cu parerea dampulea dar nu au avut sau nu au pus mana pe acel obiect. Eu d'asta mor; pareri de textile, mulinete, bete scumpe, ieftine, sportul national e datu cu pararea pe neveu.
Ce stiu mai spun, dar deja mi-e sila ca vine un gogosar prost si iti tai elanu' cu parerea lui de taran pansat atotcunoscator si atotstiutor. (se stiu ei f bine)
Mi-au cerut unii din tara parerea despre o lanseta din magazin, am fost si am facut un scurt review, dar mai departe nu m-am mai bagat ca ori era o lanseta la clean, pastrav sau dunare si nu prea stiu.
Plm, habar nu am de baitcast si nu ma bag, de fly, de clean, de pastrav, etc.. nici macar nu deschid topicu. Cand m-o arde de clean sau fly, da, dar pana atunci mucles.
Insa la altii nu, e proba olimpica fratica..
Ce stiu mai spun, dar deja mi-e sila ca vine un gogosar prost si iti tai elanu' cu parerea lui de taran pansat atotcunoscator si atotstiutor. (se stiu ei f bine)
Mi-au cerut unii din tara parerea despre o lanseta din magazin, am fost si am facut un scurt review, dar mai departe nu m-am mai bagat ca ori era o lanseta la clean, pastrav sau dunare si nu prea stiu.
Plm, habar nu am de baitcast si nu ma bag, de fly, de clean, de pastrav, etc.. nici macar nu deschid topicu. Cand m-o arde de clean sau fly, da, dar pana atunci mucles.
Insa la altii nu, e proba olimpica fratica..
Ai pus punctul pe "i" Gogol...

Corect!lau_bau scrie:Ai pus punctul pe "i" Gogol...
![]()
![]()
ce va mai iubiti ....
) la cum a ajuns postarea asta, blanku ala se mai vinde la F&H expo 2020 ...
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Probabil acesta era si interesul,cand esti ,,uitat'' de clienti si publicitatea negativa are efect, daca te ajuta sa revii in lumina reflectoarelorvaleriu28 scrie:ce va mai iubiti ....) la cum a ajuns postarea asta, blanku ala se mai vinde la F&H expo 2020 ...
E dureros cand dispari din top,ba mai mult apar altii tineri cu review-uri din ce in ce mai bune in urma muncii depuse-a se citi lansete construite- si incepi cu orice arme sa revii,dar e greu...mai ales cand asa zisa functionalitate exclude esteticul,iar acest fapt nu e acceptat de toti cei care isi fac custom...si cauta rodbuilderi care monteaza lanseta si functional si estetic,la cerinta clientului,nu cum i se nazareste rodbuilderului
Sus cu blancul ,,no name''
Fir intins!
corect sami 
-
Nelu Pescar
- veteran

Sunt in toate de acord cu ce a spus sami cind dai atitia bani sa ti faci un custom si isi bate joc de tine nu mai poti face aceeasi greseala de 2 ori