Blank japonez 7`ft. MH 1 piece
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
cristian.ene
- veteran

Re: Blank japonez 7`ft. MH 1 piece
La fel de senzitiv ca un SCV doar ca nu sar aschii din el 
E ciudat ca ma intrebi cat costa un SCV.... mai ales cand pretul blankului tau de vanzare fara etichete e apropiat de tot. Am sa il fac guler ca e frig acum, poate atunci o sa sara aschii din el 
www.spinningclub.ro
-
cristian.ene
- veteran

Mai calculeza iarna e lunga 
In general topicurile tale sunt animate,esti maestru la asa cevacristian.ene scrie:Ce topic animat
Bafta la vanzare !
Fir intins!
- crapmaniacul
- veteran

Ma abtin cu greu dar trebuie sa sumarizez cele cateva enunturi asumate anterior de vanzator:
1. avem un blanc la vanzare cu un pret nu chiar chilipir , despre care se vorbeste ca ar fi japonez
2. se vorbeste ca blancul e cel putin ca un glx sau macar verisor geaman cu sc V
3. avem si un sticker (care e clar al unui blanc japonez) si se doreste sa credem ca ar apartine acestui blanc caruia ii atesta caracteristicile tehnice si pe care il innobileaza si ii confera pret in alcelasi timp ...
Asadar trebuie sa credem cam multe aici, totul merge direct pe incredere ... Foarte tare , nu mai am cuvinte !! Mult succes !
1. avem un blanc la vanzare cu un pret nu chiar chilipir , despre care se vorbeste ca ar fi japonez
2. se vorbeste ca blancul e cel putin ca un glx sau macar verisor geaman cu sc V
3. avem si un sticker (care e clar al unui blanc japonez) si se doreste sa credem ca ar apartine acestui blanc caruia ii atesta caracteristicile tehnice si pe care il innobileaza si ii confera pret in alcelasi timp ...
Asadar trebuie sa credem cam multe aici, totul merge direct pe incredere ... Foarte tare , nu mai am cuvinte !! Mult succes !
-
cristian.ene
- veteran

Ok informatia despre brandul de blankuri costa 2000 Euro, nu va mai agitati degeaba e frig la voi sau va plictisiti?
- crapmaniacul
- veteran

... dar cred ca multi si-au dat seama ca pute ceva la blancul din anuntul asta, miroase urat am vrut sa zic ... a tentativa de tzeapa ...cristian.ene scrie:Ok informatia despre brandul de blankuri costa 2000 Euro, nu va mai agitati degeaba e frig la voi sau va plictisiti?
-
cristian.ene
- veteran

Cum pute un blank japonez ?
Teapa din presupuneri ce urat
dar am asteptam de la asa personaje.Plictiseala mare.
-
cristian.ene
- veteran

Va confirma maine dumi_id, a vazut blankurile, Dormiti linistiti 
Dormim linistiti ca avem lansete custom facute de rod-builderul preferat,nu ne mai trebuie blancuri secrete .
A propos...nu esti tu rod-builderul preferat

A propos...nu esti tu rod-builderul preferat
Fir intins!