Blank japonez 7`ft. MH 1 piece
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Blank japonez 7`ft. MH 1 piece
Ce grosimi ?i conicitati? Io mi-am luat mai multe stickere din Niro de la chinezi ca au aia de toate;am acum o lanseta f?cut? de mai multe firme si-i buna pentru orice 
gogoloase,exact mi-ai confirmat parerea mea despre tine"te bagi in toate discutiile/topicurile,fara sens si fara a avea un motiv intemeiat".
Fratilor,daca nu vi se pare interesant ce vinde omu,sau ce are de aratat nu comentati,e treaba lui.
Unul din putinele lucruri pe care nu ti le poate lua nimeni este libertatea de exprimare,fie ea buna sau mai putin buna.
Rog un moderator sa stearga toate mizeriile ce s-au adaugat in thread.
Fratilor,daca nu vi se pare interesant ce vinde omu,sau ce are de aratat nu comentati,e treaba lui.
Unul din putinele lucruri pe care nu ti le poate lua nimeni este libertatea de exprimare,fie ea buna sau mai putin buna.
Du te ma retardule in plm de aici , ai descoperit netu ieri si pescuitul azi si dai tu sfaturi..?i-ai dreaq de copii handicapati..
Eu nu inteleg ce tot aveti cu ENE?
Ca majoritatea care il frecati nu aveti lansete facute de el.
Ca are fixurile lui asta e. Toti le avem. Dar sa il acuzi ca vrea sa dea tepe e cam mult.
Oricum e el e un rodbuilder foarte bun, si le da clasa la mai toti de pe la noi.... el stie asta si e arogant.
Dar cei care ii stricati postarea, ce aveti contra lui in afara de polemici aici pe forum?
Ca are fixurile lui asta e. Toti le avem. Dar sa il acuzi ca vrea sa dea tepe e cam mult.
Oricum e el e un rodbuilder foarte bun, si le da clasa la mai toti de pe la noi.... el stie asta si e arogant.
Dar cei care ii stricati postarea, ce aveti contra lui in afara de polemici aici pe forum?
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Ai scuturat-o si tu sau vrei sa-ti faci un bat la ene sperand ca daca te erijezi in avocat ti se va face o reducere. Pana la urma si tu te-ai bagat la fel ca restul...aiurea. Sau esti pizmas si vrei sa te razboiesti la infinit cu Gogol ?albert.C scrie:gogoloase,exact mi-ai confirmat parerea mea despre tine"te bagi in toate discutiile/topicurile,fara sens si fara a avea un motiv intemeiat".
ma bag ca imi doresc sa se termine cu polemicile aici,nu-mi doresc o reducere de la nimeni,dar sunt din-ce-in-ce mai multe thread-uri/anunturi in care ce de genul lui gogoloase doar se amuza si jignesc...
exista moderatori si sper sa rezolve toate astea.
exista moderatori si sper sa rezolve toate astea.
uite ca nu ma cobor la mintea ta urata sa te jignesc inapoi,sper sa te usuci de invidieGogol scrie:Du te ma retardule in plm de aici , ai descoperit netu ieri si pescuitul azi si dai tu sfaturi..?i-ai dreaq de copii handicapati..
Poate ca e adevarat ce spui. Si eu am avut impresia ca e discriminat pe aici si e atacat in mod nemeritat, pentru ca a dat multe informatii pe acest forum si face recomandari pertinente...dar felul "ciudat" in care se poarte te aduce in starea de a evita sa-i dai o comanda, chiar daca iti pune poleiala de aur pe bat si iti cere o suma modica (bine, nu e cazul, lucreaza scump fata de majoritatea celorlalti). Cat despre pricepere ,desi nu am avut vreun bat in lucru la el, am vazut niste poze cu lansete facute de el in care finisajele lasau de dorit si altele cu inelele aliniate "unul pe fata altul pe dos). Il apreciez pentru disertatiile sale si pentru felul in care stie sa-si sustina afirmatiile cu argumente pertinente. Pierde mult cu aroganta asta...in doua randuri am vrut sa-mi fac bete la el, am renuntat de fiecare data tocmai datorita caracterului pe care-l are. Acum nu stiu ce sa zic, dar tu ai cumpara un blank de provenienta caruia habar n-ai ? Ca daca ma gandesc ca are comenzi din ce in ce mai putine ce l-ar opri sa nu dea tepe ? Ca mie unuia nu-mi prezinta incredere oarba.Spring scrie:Eu nu inteleg ce tot aveti cu ENE?
Ne amuzam si noi sa treaca iarna mai repede daca tot ne-a aruncat dl Ene naluca la inaintare.. :lol:Spring scrie:Eu nu inteleg ce tot aveti cu ENE?
Eventual mai vine si un generatia mcdonalds ca albertica sa se bage in seama, si uite cum se dezgheata apele mai repede. :mrgreen: