Gerula traieste si joaca Nintendo

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

El Comandante
junior
junior

Re: Gerula traieste si joaca Nintendo

Mesaj de El Comandante » 08 Mai 2014, 11:00

Bai pacalica zis si pikemica, scuze plmica , cu ce zici ma ca m-am dat de gol? Gerula s-a contrat de-a lungul timpului cu jumatate de forum numai din ce-am citit eu si n-am stat sa citesc tot. Asa k oricine vine si se ia in gura cu cativa de aici incepe sa se certe cu unii cu care s-a certat Gerula, deci e Gerula dupa capu' tau, nu?
Si cu expresiile alea chiar vrei sa stau sa caut cati le-or mai fi folosit? Nu-i ca la treaba cu piscalitul cu care Gerula l-a prins pe Adelin, unde chiar numai doi useri folosisera cuvantul in atatia ani de cand exista forumul asta si aia doi useri erau chiar aia suspectati.

Acu' vad ca ia-ti pus gand rau bibanului ca se ia de Adi G. Mai da important e Adi G asta pe forumul rapitori, cine-o fi de fapt? Ca tot Gerula asta bata-l norocul are o observatie tare interesanta.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Mai 2014, 11:02

''El comandante.''..ce-ar fi sa ma piscalesti :lol: ..n-am voie sa zic unde, cu limba?? :lol: :lol: Tre sa te hotarasti ,ori esti biban ori comandant...amandoua nu se poate..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Mai 2014, 11:04

:!: :!: :!: atentie s-au detectat mari cantitati de clone per metru patrat..

.

El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 08 Mai 2014, 11:10

Aha, acu' sunt si bibanu, e tot mai bine. Cap ai, minte ce-ti mai trebuie.

Bai fraiere, sa te prinda unu' banat aici de cativa ani ca ai doua conturi, cum te-a prins Gerula pe tine la treaba cu piscalitul, nu-i putin lucru. Acu treci repede si intra cu Adi G sa ne lamurim si cu al treilea.
Ia sa ne uitam si cat ti-a luat sa-mi raspunzi la mesaj? Aha, 2 minute, pai ti-ai iesit din mana, tura trecuta reusisesi sub un minut. Mai bine du-te dreq si injura-l in continuare pe Fane, ca aici numai ce ridici capul si te umpli de cucuie.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 08 Mai 2014, 11:15

:lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Mai 2014, 15:26

El Comandante scrie:Aha, acu' sunt si bibanu, e tot mai bine. Cap ai, minte ce-ti mai trebuie.

Bai fraiere, sa te prinda unu' banat aici de cativa ani ca ai doua conturi, cum te-a prins Gerula pe tine la treaba cu piscalitul, nu-i putin lucru. Acu treci repede si intra cu Adi G sa ne lamurim si cu al treilea.
Ia sa ne uitam si cat ti-a luat sa-mi raspunzi la mesaj? Aha, 2 minute, pai ti-ai iesit din mana, tura trecuta reusisesi sub un minut. Mai bine du-te dreq si injura-l in continuare pe Fane, ca aici numai ce ridici capul si te umpli de cucuie.

Nu tolomacule,tu esti in ''biban'' in pescuit..asta ai fost si asa vei ramane..''comandant'' ..niciodata..Iar cu poza ''terminator cufurindu-se''..ai ramas in memoria colectiva.. :lol:

Cat despre biban,el trece prin diferite faze,uneori e ''rechin'',altadata remora.. :lol: :lol:

.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 08 Mai 2014, 15:51

:lol: nu-i "biban" in pescuit, ce dreaq, nu stii nimica... ie clean!

Imagine

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 08 Mai 2014, 17:12

semlecangheorghe scrie:''El comandante.'', tre sa te hotarasti ,ori esti biban ori comandant...amandoua nu se poate..
Gigi , ai pretentii mult prea mari ......
Asta mi-a incurcat obletii de-i faceam pe nuia cu ..... strapii !
Pai tu vrei sa faca diferenta intre biban si ..... comandant ? Mai avea nitel sa le spuna capre negre ametitilor alora de obleti .......

Hai , mah , .... ce dracu'! Vino-ti in fire . Doar vorbim despre Gerula , orice altceva decat pescar ! :D
Ca stii ? Cand se ''inervozeaza'' omu'scoate pistolu'pe apa si in plin concurs ( sic ! :D ) impusca bibanii-n capatana ! Doar avem martori credibili la un asemenea episod . Si-n virtutea ideei abia expusa am cumva convingerea ca da ..... la carbid ! Acu'..... ce mai conteaza ca incurca speciile intre ele ? Solzi sa aiba , in puii mei !

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 08 Mai 2014, 17:17

johnnybravo scrie:@pikeman, vii si tu acu' pe 16?:P
@biban, chiar nu inteleg de ce iti ceri banarea (stergerea contului nu se va aplica), daca doar caterinca mai prezinta interes pt tine in ideea ca partea cu echipamentul ai lamurit-o, iar subiectul pescuit la rapitori iar nu-l gasesti interesant, exista alte forumuri de socializare, chiar si un site, bascalie.ro :)
Te las sa te mai gandesti o noapte, daca nu se poate, ne luam ramas bun ;)
sa-mi trag una!
mah.johnny..tu ca si coleg de forum esti ok. cu topicuri si postari mai bune ,mai rele ,ca fiecare.dar esti ok.
ca si coleg.
ca moderator esti la pamant. fara suparare. din pacate ,tu chiar uzezi rolul asta ,dar nu creezi o senzatie de fair play.cred ca nici nu stii sa faci asta.
frate, nu esti deloc echilibrat. parca moderezi din caiac.
si nu zic asta fiindca mi-ai sters mie postari sau ca -mi esti nu stiu cum, sau ca biban..ca sa ma-ntelegi..

fa-ti un serviciu si lasa-te. crede-ma ,o sa fii mult mai castigat; ca si coleg :wink:
noh, am zis ce aveam de mai demult in pipota..
inca o data, fara suparare .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 08 Mai 2014, 17:45

Adi G scrie: nu stii nimica... ie clean!

Imagine
Atattttttt , ....... Adi ! :D :D :D Fii VI...CLEAN !
La asa o poza ...... cum dracului sa fii altfel ? Zici c-a prins celacanti , sa mor io !
Atata de important sade omu' la poza ! :lol1: :lol1: :lol1:

p.s. ........ Naibii ! :shock:

Scrie răspuns