Asta vorbeste cu mineEl Comandante scrie:Bai pacalica zis si pikemica, scuze plmica , cu ce zici ma ca m-am dat de gol? Gerula s-a contrat de-a lungul timpului cu jumatate de forum numai din ce-am citit eu si n-am stat sa citesc tot. Asa k oricine vine si se ia in gura cu cativa de aici incepe sa se certe cu unii cu care s-a certat Gerula, deci e Gerula dupa capu' tau, nu?
Si cu expresiile alea chiar vrei sa stau sa caut cati le-or mai fi folosit? Nu-i ca la treaba cu piscalitul cu care Gerula l-a prins pe Adelin, unde chiar numai doi useri folosisera cuvantul in atatia ani de cand exista forumul asta si aia doi useri erau chiar aia suspectati.
Acu' vad ca ia-ti pus gand rau bibanului ca se ia de Adi G. Mai da important e Adi G asta pe forumul rapitori, cine-o fi de fapt? Ca tot Gerula asta bata-l norocul are o observatie tare interesanta.

dar sa il lasam, imi place cum se desfasoara

eu am lasat bibanu in pace, dar el isi cauta un aliat

draga El Comandante de personalitati multiple, mai baga, esti dur , te rog cauta , te intereseaza si pescuitul la rapitori, sau doar ala cu cizmele de guma pe neajlov la clean