Gerula traieste si joaca Nintendo

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

modigliani
veteran
veteran

Re: Gerula traieste si joaca Nintendo

Mesaj de modigliani » 08 Mai 2014, 17:54

Ridicoulaidae Geruloienses Paenibilaes Vulgo , mi-a fost dor de tine , mah! Si-ti scriu acilea pentru ca-s convins ca "tremurizezi" tot si tragi pe nas ce se scrie p-aici . Suferi , in puii mei ! Da' suferi de-ti da sangele pe ochi , nu alta !

Da' stai linistit , mare lucru nu se scrie . Nimic in plus in afara de ceea ce te-a consacrat printre pescarii din Romania .
Ca aia din Egipt ti-au facut statuie , trai-ti-ar , cand ai vanat tu plin de cutezanta si cu tridentu' gol ....... animalul ala de caracatita gigantica !
Amu' pe bune , cum ai avut tu curaj sa te dai la ..... bestia aia ?
Io , si numa' daca asistam la asta , ma kkam pe mine ! De ras la adresa ta ........ :D

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 08 Mai 2014, 18:54

rine, vezi ca am topic separat pt feedback :)
daca faptul ca am un nivel de toleranta mai ridicat, cumva in ideea in care se doresc discutiile aici dupa nenumarate consultari cu adminul, te inteleg!
fii convins ca nimeni nu e banat din prima ci dupa cateva avertismente, pt ca eu cred in puterea omului de a-si corecta comportamentul...suntem cred toti oameni maturi si nu copii (sper).

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 08 Mai 2014, 19:02

johnnybravo scrie: fii convins ca nimeni nu e banat din prima ci dupa cateva avertismente, pt ca eu cred in puterea omului de a-si corecta comportamentul...
asta-i un lucru bun, numai ca sunt unii foarte vlaguiti de puteri... :lol:
johnnybravo scrie:suntem cred toti oameni maturi si nu copii (sper).
atunci fa cumva si schimba-ti varsta de la profil :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Mai 2014, 19:05

ielComandante , cat mai e ''intrarea '' in Federatie??Tot 'jdemii de ieuro??Nu o mai scazut pretu'?? :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 08 Mai 2014, 19:22

sorin, te inteleg perfect si pe toti care sunt in situatia asta; eu unul am inceput sa ocolesc anumite subiecte pt n-am reusit sa obtin aprobare la propunerile de banare a anumitor useri in incercarea de exemplu de a aplana o polemica ce dainuie de cativa ani (cred ca nu are sens sa mai mentionez care :D)
legat de varsta, te referi la nickname ? :lol1:

[LE] acu am vazut ca am 19 ani :lol1:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 08 Mai 2014, 19:52

johnnybravo scrie: acu am vazut ca am 19 ani :lol1:
:lol: Doar nu credeai ca fac misto...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 08 Mai 2014, 20:53

johnnybravo scrie:
[LE] acu am vazut ca am 19 ani :lol1:
cred ca acum ai aflat, ca esti baiat mare ! :lol:
:D io fac misto'

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 08 Mai 2014, 21:02

johnnybravo scrie: @biban, chiar nu inteleg de ce iti ceri banarea (stergerea contului nu se va aplica), daca doar caterinca mai prezinta interes pt tine in ideea ca partea cu echipamentul ai lamurit-o, iar subiectul pescuit la rapitori iar nu-l gasesti interesant, exista alte forumuri de socializare, chiar si un site, bascalie.ro :)
Te las sa te mai gandesti o noapte, daca nu se poate, ne luam ramas bun ;)
Daca nu intelegi, o spun si public : nu vreau topicuri inchise din cauza unor dispute unde sunt prezent . Voi luati masurile care le credeti necesare pt forum . Ce criterii aveti , nu-i treaba mea . Iar daca tu consideri ca doar caterinca mai prezinta interes pt mine , fie . Limbajul de mahala , tre sa-l accept, etichetarile de tot felu, idem ...Mai nou sunt si "butashit " ca leandrul, clonat, pus la borcan...Ce mai urmeaza ? Nu cumva eu sunt soldatul roman ce l-a impuns pe Cristos cu sulita cand era rastignit pe cruce ? Nu stiu daca nu eu am scufundat si Atlantida ...Sunt cativa care pot insista la infinit pe tema asta (cu limbajul de rigoare) ...Si eu tre sa tac ...Ca asa trebuie ! Zexe !
Da! Treaba cu echipamentul ( lanseta + mulineta ) am lamurit-o . Dupa vreun an ...Intai a trebuit sa-mi dau seama de oameni ...apoi de ceea ce scriu .Si ti-o spun sincer ca am reusit sa fac diferenta : am sculele pe care le vroiam (si la mana si pe apa ) ...Mai e ceva la fire...Da-s pe aproape ...
Subiectul pescuit la rapitori n-avea ce sa caute in discutie ...doar daca era folosit ca un pretext pt ce urmeaza ...Atunci inteleg ! Mai ales aluziile cu forumurile de socializare sau bascalie.ro ...
Precizari : nu-s dependent de forumuri ( sa scriu si sa fiu "admirat" ) ...viata de zi cu zi ma "socializeaza " destul...De bascalie nu stiu ...Exista caterinca pt oameni civilizati si ghiolbanism pt dobitoci ...Hotararea va apartine ...
Am multe defecte, recunosc, dar obedienta, slujul sau "facutul frumos " nu-s de mine ! Daca deranjez persoane care-si permit orice, atunci hai sa ne luam ramas bun ! Ramai cu ele . Fara comentarii in plus , ca nu-si au locul.

Prohibitie usoara !

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 08 Mai 2014, 22:10

mah da tu n-ai disparut inca? :lol:
deschide-ti mah topic si da-te acolo cu capu de peretzi, da aici esti complet offtopic, serios, fara nici un misto acuma, chiar nu esti in stare sa intzelegi? gerulache a aruncat numa o fumigena cu "biban solzos", sa distraga atentia de la subiect, iar tu HAP!!! ai si pus botu imediat.... :lol: :lol: :lol:
mah.... serios, poate n-ai fi tu baiat rau da se cunoaste de la o posta ca esti extrem de simplu de calculat, si de manipulat.... extrem de previzibil.... :lol: :lol: :lol: mai ales pentru vulpoi de astia batrani.... :lol: :lol: :lol:

[edited by jb - atentie la apelative!]

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Mai 2014, 06:03

Daca nu intelegi, o spun si public : nu vreau topicuri inchise din cauza unor dispute unde sunt prezent . Voi luati masurile care le credeti necesare pt forum . Ce criterii aveti , nu-i treaba mea . Iar daca tu consideri ca doar caterinca mai prezinta interes pt mine , fie . Limbajul de mahala , tre sa-l accept, etichetarile de tot felu, idem ...Mai nou sunt si "butashit " ca leandrul, clonat, pus la borcan...Ce mai urmeaza ? Nu cumva eu sunt soldatul roman ce l-a impuns pe Cristos cu sulita cand era rastignit pe cruce ? Nu stiu daca nu eu am scufundat si Atlantida ...Sunt cativa care pot insista la infinit pe tema asta (cu limbajul de rigoare) ...Si eu tre sa tac ...Ca asa trebuie ! Zexe !
Moaaama te-o lovit nobletea...esti gata sa schimbi pielea de biban cu una de rechin,asa-i??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns