johnnybravo scrie:
@biban, chiar nu inteleg de ce iti ceri banarea (stergerea contului nu se va aplica), daca doar caterinca mai prezinta interes pt tine in ideea ca partea cu echipamentul ai lamurit-o, iar subiectul pescuit la rapitori iar nu-l gasesti interesant, exista alte forumuri de socializare, chiar si un site, bascalie.ro

Te las sa te mai gandesti o noapte, daca nu se poate, ne luam ramas bun

Daca nu intelegi, o spun si public : nu vreau topicuri inchise din cauza unor dispute unde sunt prezent . Voi luati masurile care le credeti necesare pt forum . Ce criterii aveti , nu-i treaba mea . Iar daca tu consideri ca doar caterinca mai prezinta interes pt mine , fie . Limbajul de mahala , tre sa-l accept, etichetarile de tot felu, idem ...Mai nou sunt si "butashit " ca leandrul, clonat, pus la borcan...Ce mai urmeaza ? Nu cumva eu sunt soldatul roman ce l-a impuns pe Cristos cu sulita cand era rastignit pe cruce ? Nu stiu daca nu eu am scufundat si Atlantida ...Sunt cativa care pot insista la infinit pe tema asta (cu limbajul de rigoare) ...Si eu tre sa tac ...Ca asa trebuie ! Zexe !
Da! Treaba cu echipamentul ( lanseta + mulineta ) am lamurit-o . Dupa vreun an ...Intai a trebuit sa-mi dau seama de oameni ...apoi de ceea ce scriu .Si ti-o spun sincer ca am reusit sa fac diferenta : am sculele pe care le vroiam (si la mana si pe apa ) ...Mai e ceva la fire...Da-s pe aproape ...
Subiectul pescuit la rapitori n-avea ce sa caute in discutie ...doar daca era folosit ca un pretext pt ce urmeaza ...Atunci inteleg ! Mai ales aluziile cu forumurile de socializare sau bascalie.ro ...
Precizari : nu-s dependent de forumuri ( sa scriu si sa fiu "admirat" ) ...viata de zi cu zi ma "socializeaza " destul...De bascalie nu stiu ...Exista caterinca pt oameni civilizati si ghiolbanism pt dobitoci ...Hotararea va apartine ...
Am multe defecte, recunosc, dar obedienta, slujul sau "facutul frumos " nu-s de mine ! Daca deranjez persoane care-si permit orice, atunci hai sa ne luam ramas bun ! Ramai cu ele . Fara comentarii in plus , ca nu-si au locul.
Prohibitie usoara !