Gerula traieste si joaca Nintendo

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Gerula traieste si joaca Nintendo

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Mai 2014, 20:20

Biban libidinos te vei numi in veci si pururi... :lol: :lol: :lol: :lol:

Pickemoane...fir-ai da ras...mi-ai distrus splina .. :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 07 Mai 2014, 20:21

incercati sa ingropati securea razboiului (ultimul avertisment), sunt sigur ca mai rezistati un pic pana la deschidere (deja AMR 9 pt amatorii de Dunare :D)

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 07 Mai 2014, 22:38

semlecangheorghe scrie:Biban libidinos te vei numi in veci si pururi... :lol: :lol: :lol: :lol:
Pickemoane...fir-ai da ras...mi-ai distrus splina .. :lol: :lol: :lol: :lol:
fii pe pace, deja terminatorul el comandante desi sigurat citeste pe aici, acum sta chitit , mai ales ca a fost desconspirat de propriile expresii
Si daca te uiti la user s-a luat de Adelin, Tavi, Miky, clientii lui fideli :lol:

Johnny , lasa bre oamenii sa se balacareasca, unde e baiul (ti frica - ca se casapesc :lol: )? acu vorbesc cu Calzone sa iti dea ban 3 saptamani pe Dunare :lol: :p

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 07 Mai 2014, 22:43

pikeman scrie: fii pe pace, deja terminatorul el comandante desi sigurat citeste pe aici, acum sta chitit , mai ales ca a fost desconspirat de propriile expresii
nu chitit mah.... cu capu la fund! :lol: :lol: :lol:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 07 Mai 2014, 22:51

https://www.youtube.com/watch?v=kgql-gW0GPE

Tradus in romaneste : g***l ca de obicei, pe langa :!: Cu tot elanul hormonal , cand n-ai idee nici unde-i punduca, doar te sprijini pe tanti :( :( ...Si g***l , de oftica, scrie pe forumuri , de cate 7999 de ori ...Am eu vreo vina ca nu poate si nu stie ?
Cineva, cu bac-ul luat cu brio, sa incerce sa-i explice ca daca reuseste sa defineasca dungile zebrei (albe pe fond negru sau negre pe fond alb) atunci va reusi sa gaseasca si punduca ...Pana atunci, va refula pe forumuri, uitandu-se cu jind la cei care gasesc punduca :wink: ...
Problema dungilor zebrei am mai pus-o unui coleg ...nu mi-a mai raspuns ...Da' ala stia ....asa-i @tica ? Nu-i vorba de tine, dar stii despre ce vorbesc ...
La gigel, e altfel ...el nu stie, nu intelege ....si chiar daca ar sti, nu poate ...Intelegeti-l ... Daca vreti sa ajungeti in rai, lasati dupa el . Eu am gresit ! Voi sa nu faceti ca mine ! Lasati dupa el si faceti ca voi ! D-zeu o sa recunoasca faptul ca mila si compatimirea voastra s-a revarsat pe spiritul bulversat de acetona ...Nu va costa nimic, dimpotriva, economisiti banii de lumanari ...Nu merita g***l banii de-o lumanare ? Pacatosilor :evil:

@ johnnybravo , de la mine, forumistii n-au invatat nimic ( eu am "furat " niste idei pt bat si mulineta ...studiez firele ) , asa ca nu-i paguba daca-mi stergi contul :!: Tehnica unora, care sunt deranjati de anumite topicuri sau persoane , incepe sa fie deja urata . Eu sunt cam prezent acolo ...Ca sa evitam asemenea treburi ( inchideri de topicuri ) e o singura varianta : sters contul bibanului :!: N-o sa fie topicuri inchise, aveti 'bichonul" de serviciu la Arena, bagaretul in toate cu Chhh, Chhhhh, istoricul de serviciu care nu stie nici ce natie este, Servitorul de patrie care habar n-are ce-i cu el in sistem, Shovinul ascuns dupa matisaje , etc ... Doar asa urmeaza expuneri " docento-academice " ...Aplauze puternice !

ps: @ deltaic, rine, musk :evil: , edi, nuke, agabi, muzicantii, etc (scuze pt cei neamintiti , dar....) :respekt: :respekt: :respekt:

Si nu uita, johnnybravo ...un simplu "clik" la soricel si bibanul e plecat ...Si forumul va fi linisti ...N-o sa mai fie femei balacarite ...Ce simplu-i sa razi de o femeie care nu-i pe forum ! Intr-adevar, barbati ...barbati cu chip "bronzat " ...Da' asta nu deranjeaza pe nici un diriguitor al forumului . De ce ? N-au fete, n-au prietene, neveste, n-au mame sau bunici ? Sau N-AU NIMIC ? Valabil si pt Cristi Albu ...

Balacariti-l pe biban ca i-a luat apararea Laviniei ...Suport! Rugati-va in schimb, ca "femininele " voastre, printr-o conjuctura oarecare sa nu ajunga la fel...Daca, Doamne fereste, se va intampla, o sa v-amintiti de biban !

Si ca un ultim aspect : bibanul nu i-a trimis Laviniei nici poze, nici mesaje nici sms-uri ....absolut nimic...Sunt persoane pe forum care-o pot dovedi ...Nu ma milogesc la ei,nu castig si nu pierd nimic ...Cel care are pozele si mesajele , sa le puna...Dar , e tehnica disperatului...N-ai cuvinte, n-ai replici ? INVENTEZI ....Mai ales ca nu pot fi dovedite !

@ johnnybravo...ai pixul la indemana ...ceilalti au constiinta si gandirea ...Sa fiti iubiti ... :respekt: :respekt:

SIEG HEIL :!: ...e un motiv sa fiu sters :D

Pt prietenii adevarati : BON APPETIT ...Va astept la o palinca si o clisa fripta .... :!:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 07 Mai 2014, 22:52

ce-ai facut mah???? iar te-ai scris pa tine???? :lol1:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 07 Mai 2014, 22:55

p.s.: pretenii aia, care o-tzi fi... meretzi ma pa la iel de-i mai betzi din palinca aia.... :lol1:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 07 Mai 2014, 23:18

@pikeman, vii si tu acu' pe 16?:P
@biban, chiar nu inteleg de ce iti ceri banarea (stergerea contului nu se va aplica), daca doar caterinca mai prezinta interes pt tine in ideea ca partea cu echipamentul ai lamurit-o, iar subiectul pescuit la rapitori iar nu-l gasesti interesant, exista alte forumuri de socializare, chiar si un site, bascalie.ro :)
Te las sa te mai gandesti o noapte, daca nu se poate, ne luam ramas bun ;)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Mai 2014, 07:49

Si nu uita, johnnybravo ...un simplu "clik" la soricel si bibanul e plecat ...Si forumul va fi linisti ...N-o sa mai fie femei balacarite

Esti desuet ,amice..''Orice om normal la cap''.. :D stie ca ai minimum o clona pe aici..De aia iti permiti atatea...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 08 Mai 2014, 10:14

Si nu uita, johnnybravo ...un simplu "clik" la soricel si bibanul e plecat ...Si forumul va fi linisti ...N-o sa mai fie femei balacarite ...Ce simplu-i sa razi de o femeie care nu-i pe forum ! Intr-adevar, barbati ...barbati cu chip "bronzat " ...Da' asta nu deranjeaza pe nici un diriguitor al forumului . De ce ? N-au fete, n-au prietene, neveste, n-au mame sau bunici ? Sau N-AU NIMIC ? Valabil si pt Cristi Albu ...

Balacariti-l pe biban ca i-a luat apararea Laviniei ...Suport! Rugati-va in schimb, ca "femininele " voastre, printr-o conjuctura oarecare sa nu ajunga la fel...Daca, Doamne fereste, se va intampla, o sa v-amintiti de biban !

Si ca un ultim aspect : bibanul nu i-a trimis Laviniei nici poze, nici mesaje nici sms-uri ....absolut nimic...Sunt persoane pe forum care-o pot dovedi ...Nu ma milogesc la ei,nu castig si nu pierd nimic ...Cel care are pozele si mesajele , sa le puna...Dar , e tehnica disperatului...N-ai cuvinte, n-ai replici ? INVENTEZI ....Mai ales ca nu pot fi dovedite !
=

Imagine
Imagine
Ce simplu-i sa razi de o femeie care nu-i pe forum !
aicea nu prea intzeleg.... io vad ca tu esti pe forum.... inca.... :roll:
bibanul nu i-a trimis Laviniei nici poze, nici mesaje nici sms-uri ....absolut nimic...
aham.... deci femeia minte, iar tu zici adevarul.... mda... asa o fi... :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns