modigliani scrie: SUNTEM O RASA "DOMINANTA" DE KKT ! Decimam , distrugem , persiflam neghiob , tot ceea ce ne inconjpoara si practic ne confera MINIM existenta - ca specie - pe Terra .
dap! 100% de acord, subscriu...
modigliani scrie:Cathc&Release-erilor , hai s-o luam altfel , poate va convine :
Vaca , porcu' , oaia , boul , ..... n-au solzi ! Ca atare hai sa le schingiuim , sa le facem sa sufere de la trairea pulsatorie din rumegatul nevinovat din iesle pana la a ne sta docili in hamburgherul de-l halim la iesirea din balta !
Nu-i asa ? C & R e valabil numa' la pesti , nu ?
"catch and release" nu este justificabil din punct de vedere etic.... trist dar adevarat. totusi, ce faci cu 7 salai cand ai o zi buna??? retzii unu... hai sa zic doi, itzi invitzi catziva prieteni la masa si gata, congelat nu mai are acelasi farmec... risc sa ma sparg in figuri dar, aici "la noi"

in germanica, io-s de fapt un braconier notoriu pentru ca dau drumu la pesti care au depasit dimensiunea minima legala.... bine, legile sunt vechi si stiu sigur ca majoritatea controlorilor s-ar uita in alta parte daca m-ar prinde la faze de astea, dar daca nimeresti pe vreo unu mai al dreaq, te arde! si, au si ei dreptate totusi, vaca, porcu, boul, oaia le omori si le "chinui" macar cu un rost... itzi astamperi foamea, am stat calare pe catziva porci in timp ce le baga bunica-miu cutzatu in inima, pe la gat asa.... si doamne ce buna iera tochitura aia de la pomana porcului... asa carne de porc, crescut cu resturi de mancare din vecini, n-am mai mancat de atunci! din pacate... poate de aceea nu prea ma afecteaza sa vad animale murind. am mai zis io, asta-i viatza tataie.... da, practic si io catch and release, dar m-am intrebat de multe ori, ce rost are totusi??? pentru ce chinui io animalul ala? la urma urmei degeaba.... pentru o simpla fotografie, sau de multe ori nici macar atat.... pentru PLACEREA mea! asta este, asa-i omu, rasa de kkt....