Animalul suprem - Omul

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tavistan
veteran
veteran

Re: Animalul suprem - Omul

Mesaj de tavistan » 30 Iul 2013, 22:21

Chiar ti-ai aprins paie-n cap...$%@ :x %& :evil: @# Tocmai mi-ai facut o pofta nebuna de un Jager... si n-am... :lol1:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 30 Iul 2013, 22:25

da da ...a fost sadic la faza asta....... :twisted:

bre... ce naiba e cu voi...daca e bun de mancare , ii mai iei si gatul sometimes.
la fel daca se da la om sau iti freaca mersul.
ce crezi ca un caine sau un cal caruia ii strici mersul ar ezita sa iti ia piuitul daca i-ar sta in putere ? cmoon .....

pe discutii din astea se duce dracului specia asta... si altele :lol:
problema nu e DACA omoram alte animale, ci din ce motiv, in ce scop si cum......

my 2 cents....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 30 Iul 2013, 22:28

uite, apropo de caini, pe care ii iubesc , am avut si o sa mai am.

sa zicem ca vecinul are un animal din asta, mare si rau . si iti sare in curte si da sa iti rupa beregata. tie sau copilului . e sadism sa ii iei gatul ? :lol:
sau nah, o fi sadism sa il mananci :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 30 Iul 2013, 23:08

geppetto scrie: Sindicat pe naiba. Te dă ăla afară și ajungi să te faci profesor de biologie.
Asta e sadica :twisted:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 31 Iul 2013, 21:44

tavistan scrie: @Modigliani, eu cred ca ai face un bine comunitatii daca din cand in cand ai reposta linkul ca topicul sa stea acolo unde merita: pe prima pagina - esti cel mai in drept sa o faci, cand discutiile se vor mai fi racit. :wink:
Mersi Tavi , dar nu am sa ma erijez eu in "baliza de semnalizare" , in "elementul etalon" al sensibilitatii speciei umane . Ca oricare nascut din mama , in acest mediu pe care nu-l putem decat copia si la care suntem existential obligati sa ne adaptam , am "pacatele" mele fata de traitoarele de pe Terra .
Nu eu sunt realizatorul sensibil al filmului , nu sunt decat un scormonitor de pe Youtube . Nu am niciun merit iesit din comun din faptul ca l-am adus aici .

Iesit din comun ( din acel "comun" unanim acceptat ca fiind cel valabil ) ar fi niscaiva discutii serioase si constructive pe marginea filmului . Asa cum spuneam mai devreme , nu zeflemeli de dragul bagarii-n seama sau a postarii "la kil" .
Cu aceste contributii pertinente , realiste , revolutionare chiar , din partea oricui ar veni acestea , topicul - filmul - ar sta "sus" in atentia vizitatorilor forumului .

Insa , asa cum cinic aminteam ( si-mi cer scuze pt. remarca respectiva ) , p-aici nu umblam decat "fo" 11000 de suflete si-nca tot cam p-atatia vizitatori . E un forum oarecare de pe lumea asta mare . Total absolut nesemnificativ fata de importanta semnalului , a mesajului ce vrea filmul sa-l transmita .

......................................................

In fine , ca parere personala , asa am trait , halind porci si vite ( si ... etc ) . Insa ii pot sacrifica fara sa-i schingiui , fara sa PRODUC SUFERINTA !
Mergand pe "plaja" asta , a suferintei provocate , catre toate directiile inspre care se poate ajunge din acest punct - n-o spun eu , ci culturi vechi si valoroase , pertinente in afirmatii - nu facem decat sa ne alimentam fizic si spiritual cu suferinta cumulata de respectivele traitoare brutalizate si schingiuite , cu energiile negative asimilate de groaza acestora in pragul mortii .

Imi aduc aminte - si va conjur pe toti s-o faceti odata cu mine - de groaza din atmosfera diminetii de Ignat cand bunicii nostrii taraiau cu funii legate de picior porcii . Erau tarati din cocina ( simplul lor univers , acel salas plin de kkt dar in care , sarmanele fiinte isi gaseau linistea de zi cu zi ) catre locul decis pentru sacrificiu .
La asta , daca va aduceti aminte , la groaza din aer , contribuisera si urletele porcilor sacrificati cu minute/ore inainte . Disperarea din zbieretele acestora nu facea decat sa inspaimante si mai mult sarmanul animal din cocina bunicului . Deja acesta cumula energetic negativul .

In fine , n-a fost decat un exemplu . Cel mai la indemana , cel mai des intalnit de catre noi . Multi dintre noi . Insa revenind la film , imi este realmente scarba de nevoile , de valorile umane si sociale , acele nevoi si valori ce duc la aceste ASASINATE brutale .

................................................

Tineti topicul sus . Doar comentand in el . Dar serios .

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 01 Aug 2013, 02:21

http://www.youtube.com/watch?v=pW2VYe3HT9E
Brutalitatea poate exista genetic sau nu, se poate amplifica sau estompa, functie de mediu...dar aproape intotdeauna setea de bani e la mijloc.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 01 Aug 2013, 10:16

Mă gândeam eu că o să se ajungă la porc. Prima dată când am avut curiozitatea să mă uit la un clip cu unu care era executat prin decapitare mi-am amintit fix de Crăciun. Lumea are impresia că oamenii mor ca în filmele de la Hollywood și nu-i chiar așa. Dar purcelul e un animal din altă specie decât noi. Oricât de milă îți este de dânsul nu cred că pentru tine bunicul = Richard Kuklinski. Sau așa este?

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 01 Aug 2013, 17:29

geppetto scrie:Mă gândeam eu că o să se ajungă la porc. Prima dată când am avut curiozitatea să mă uit la un clip cu unu care era executat prin decapitare mi-am amintit fix de Crăciun. Lumea are impresia că oamenii mor ca în filmele de la Hollywood și nu-i chiar așa. Dar purcelul e un animal din altă specie decât noi. Oricât de milă îți este de dânsul nu cred că pentru tine bunicul = Richard Kuklinski. Sau așa este?
Bun ......

In afara de acest morman de litere "livrate vrac" cu ce-ai contribuit la tematica impusa de topic ?

p.s. Cine-i Richard Kuklinski asta ? Nu ca m-ar interesa ....... Oricum bate campii ca alti 6 000 000 000 de oameni .

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 01 Aug 2013, 18:41

Bine meștere, dacă tu zici că n-am contribuit cu nimic și că tot ce am spus e de neînțeles, vă las în voia voastră să vă felicitați reciproc pentru cât de sufletiști sunteți și cât de mult vă pasă. Sper să nu ne întâlnim pe coclauri să mă trezesc cu undița confiscată.

Distracție plăcută și seară frumoasă! :)

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 01 Aug 2013, 21:25

Geppetto , imi cer scuze public pentru pozitia agresiva si total nepotrivita pe care-am afisato-n discutia cu tine .
Am ferma convingere ce esti un tip sensibil , atent la valorile vietii ce ne inconjoara , un tip care nu merita ostilitatea mea .

Repet , scuza-ma!

Orbit si siderat de amploarea mesajului ce-o transmite documentarul am reactionat pripit ( dar deloc rau intentionat ) . Practicnu am avut nimic cu tine . Doar ma irita "galceava" gratuita ....... de pe langa subiect .
S-a intamplat sa "refulez" pe tine . A treia oara , IMI CER SCUZE !

Scrie răspuns