Un tip bine întâlne?te o tipa, la fel de bun? ?i vrea s-o ia de nevasta pe loc, orbit de frumuse?ea ei.
- Dar nu ?tim nimic unul despre cel?lalt, spune ea.
- Dar nu-i nimic, afl?m pe parcurs, ne descoperim încetul cu încetul, o lini?te?te el.
A?a c? ea a acceptat, s-au c?s?torit ?i au plecat în luna de miere la mare. Într-o diminea??, pe când erau la plaj? pe marginea piscinei, el se ridic? de pe ?ezlong, se ca??r? la trambulina de 10 metri ?i execut? o s?ritur? ?urub cu 2 întoarceri la 90 de grade ?i o rota?ie complet?, apoi o intrare perfect? în ap? la aterizare. Dup? înc? vreo câteva demonstra?ii, se întoarce înapoi pe ?ezlong ca ?i cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
- Ai fost incredibil, iubitule, îl întâmpin? ea, înc? surprins? de reprezenta?ie.
- Am fost campion olimpic la s?rituri. Vezi, ?i-am spus c? ne vom cunoa?te încetul cu încetul.
Ea se ridic? de pe ?ezlong, intr? în piscin? ?i începe s? înoate. Dup? 50 de lungimi de bazin, f?r? pauz?, se întoarce înapoi pe ?ezlong, near?tând nici cel mai mic semn de oboseal?.
- Ooo, incredibil, te pomene?ti c? ?i tu ai fost campioan? la vreo prob? de rezisten?? la înot?
- Nuuuu, spune ea, am fost curv? la Br?ila, dar lucram pe ambele maluri ale Dun?rii.
- P?rinte am p?c?tuit. Eram cu iubita mea, noi singuri, casa goal?....S-a întâmplat ceea ce trebuia s? se întâmple. Apoi cu viitoarea mea soacr?, p?rinte... Noi singuri, casa goal?.... S-a întâmplat ceea ce trebuia s? se întâmple. ?i asta nu e tot, p?rinte. Cu vecina mea: noi singuri, casa goal?... S-a întâmplat iar!
În acest moment, p?rintele î?i smulge patrafirul ?i o ia la fug?.
- P?rinte, unde fugi? Stai c? n-am terminat...
- Tocmai! Noi singuri, biserica goal????!
Dou? statui a?ezate una în fa?a celeilalte pe o alee. Un el ?i-o ea, nuduri. Coboara un înger ?i le d? via??:
- Drept r?splat? c? a?i îndurat 80 de ani frigul ?i c?ldura, f?r? s? v? plânge?i, ave?i 20 minute în care s? face?i ce vre?i voi.
Se duc statuile într-un tufi? ?i încep s? se aud? chicoteli.
Când se întorc, îngerul le zice:
- Am v?zut c? v-a pl?cut. Aveti înc? 20 minute.
La care una dintre statui îi zice celeilalte:
- De data asta facem invers, ?ii tu porumbelul ?i m? c*c eu pe el!
totul pentru ape si pesti