Sorin scrie: deci putopastravul din parau , in conditii de abordare corecte , aj zice ca e mai prostut decat un biban marait de 28 intr-un lac de munte ....
acu cati ati verificat treaba asta sa ma puteti contrazice?![]()

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sorin scrie: deci putopastravul din parau , in conditii de abordare corecte , aj zice ca e mai prostut decat un biban marait de 28 intr-un lac de munte ....
atunci ii astept sa ma contrazicaMuskMd scrie:Sorin scrie: deci putopastravul din parau , in conditii de abordare corecte , aj zice ca e mai prostut decat un biban marait de 28 intr-un lac de munte ....
creca mai gasesc fo doi
Recunosc, nu pot sa contrazic fara dovezi, da' mi se pare ca am auzit io odata de la Tavi cum ca peste munti, mai la est, bibanii cand se fac mari de 28 devin atat de destepti, incat,... cica s-ar transforma in carasi !Sorin scrie:...deci putopastravul din parau , in conditii de abordare corecte , aj zice ca e mai prostut decat un biban marait de 28 intr-un lac de munte ....
Si voua... v-o fi frica asa "singuri" !rine scrie:...eu nici nu ma asteptam sa fie asa "multi'
Micky trebuei sa stii ca pe tavi il defineste pescuitul la caras de burta cu jigulmiky scrie:Recunosc, nu pot sa contrazic fara dovezi, da' mi se pare ca am auzit io odata de la Tavi cum ca peste munti, mai la est, bibanii cand se fac mari de 28 devin atat de destepti, incat,... cica s-ar transforma in carasi !Sorin scrie:...deci putopastravul din parau , in conditii de abordare corecte , aj zice ca e mai prostut decat un biban marait de 28 intr-un lac de munte ....
![]()
Da' io n-am de un'sa stiu, o fi doar un zvon de-a lu' Tavi,...