Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Sep 2011, 12:50

MuskMd scrie::
Revenind la faza cu taberele : cum dle Sorin , nu ai auzit de intalnirile craparilor ?

nu am auzit , dar nu-mi imaginez ca fac boiliesuri impreuna la mese :D :D

Si mai grav , cum ai numi o intalnire mare, cu corturi, berici, gratarel, falfait de scule sclipicioase in fata "baietilor" ( io am mai mare, io o am mai light, io o am mai custom :roll: ) in care de 2-3 ori pe zi bz bz cu barcutzele alea mici la care dati la pompa, iar la final cineva va da premii la ala de ati prostit mai multi bibanei.... iar restul...gherla . Da e frumos, reviste, poze, calendar, palmares, cuvinte din astea pizdoase :twisted: ....Ba mai mult, va duceti acolo impreuna, de manuta, in "cluburi" :lol: :lol: :lol:

competitie ? :D

Iar cluburile astea fac o liga maaare....si e subiect de mari zbateri de orgolii ....

politics ? :D

ca s anu mai zic de antrenamente.... unde va duceti si va falfaiti tot imbracat fistichiu, si prindeti pesti de doojopt :D, da pe ascuns, sa nu va auda restul, ca sa aveti cu ce sa ii surprindeti la marea intalnire....
cum ii zice ma...nah ca imi scapa :twisted:

deci da antrenamente , dar cum ar trebui ele sa fie in viziunea unui muscar ? :D

PS : orice asemanare cu persoane reale e intamplator voita si rautacioasa :twisted: :lol: :lol: :lol:
PS2: radeti voi de legatu de muste :D ... da stiu pe unii de plangeau pe aci dupa nejte strimere :twisted:
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 12 Sep 2011, 13:00

In ritmul asta.... s-apuca Gerula de Fly :shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 12 Sep 2011, 13:05

Nemernic scrie:In ritmul asta.... s-apuca Gerula de Fly :shock:

el s-a apucat inainte sa se inventeze stilul . :!:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 12 Sep 2011, 13:10

miky scrie:Legatu' asta impreuna la o masa, e forma noastra de socializare pe mal,

nu tipam dupa ajutor la tagma vecina, dupa streamere
ca fetele batrane. o barfa ,un rummy,un ceai :twisted:

nu tipa dupa ajutor. ha!
mai "alaltaieri" am vazut ca plangea unul dupa o blanitza (de iepure)

:lol: noi avem rubrica vanzari -cumparari :wink:
voi..la "diverse" :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 12 Sep 2011, 13:38

Sorin scrie:
MuskMd scrie:
Sorin scrie: deci putopastravul din parau , in conditii de abordare corecte , aj zice ca e mai prostut decat un biban marait de 28 intr-un lac de munte ....

acu cati ati verificat treaba asta sa ma puteti contrazice? :D
:twisted: creca mai gasesc fo doi :D
atunci ii astept sa ma contrazica :D
cind bibi da din coada si merge inainte cu gura deschisa si tot ce-i intra in gura inghite mie imi spune ca e destept foc..

faptul ca aia mari se prind mai rar e pt ca : sint mai putini ca aia mici plus ca bibi fiind peste care umbla in banc unde concurenta e mare iar cei mai mici sint mai competitivi in asumatul riscurilor...
puteti urmarii orice specie care umbla in banc... , primul se repede ala mic !

nu zic ca pastravul e cel mai destept... ca nu aia conteaza, doar nu e concurs de iq la chesti... ci ajunge ca e sperios si mofturos... , si asta il face mai greu de prins deci din start e mult mai jinduit si apreciat decit ceva care trage " aproape" tot timpul si la orice :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 12 Sep 2011, 13:47

Deci Miky a spus-o cinstit, straight:
"La noi actul incepe acolo la masa, printre beri..." :D
No further questions, your honor...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 12 Sep 2011, 14:00

domn Sorin : ca sa inchei subiectul gathering : as concepe sa si prinda la antrenamente, nu sa se antreneze pt gherla, sau am nimerit io intr-un moment nepotrivit pe Bicaz ... :twisted: ... in rest...la voi la "intalniri" o fo si gerula, la voi s-o auzit scandaluri, cutite, pistoale si alte tiganeli din astea... :lol: :lol: :lol: ...no style, vb lu' don prezident ;)

@ Rine : ti-e ciuda domne ca noi umblam la blanita si voi va impartiti in din'aia cu rear grip scurt si rear grip lung, da numa daca stati cu dejtu' pe tambur :twisted: :lol: :lol: :lol: ? Eventual il pipaiti tandru, aaaaah....EVA.....aaaaahhhh....PLUTA ... :twisted: :twisted:

@ restul :D : pusai si io un citat.... nu l-a comentat niminia ?
:twisted: :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Sep 2011, 14:04

ipocritu scrie:
Sorin scrie:
MuskMd scrie: :twisted: creca mai gasesc fo doi :D
atunci ii astept sa ma contrazica :D
cind bibi da din coada si merge inainte cu gura deschisa si tot ce-i intra in gura inghite mie imi spune ca e destept foc..

faptul ca aia mari se prind mai rar e pt ca : sint mai putini ca aia mici plus ca bibi fiind peste care umbla in banc unde concurenta e mare iar cei mai mici sint mai competitivi in asumatul riscurilor...
puteti urmarii orice specie care umbla in banc... , primul se repede ala mic !

nu zic ca pastravul e cel mai destept... ca nu aia conteaza, doar nu e concurs de iq la chesti... ci ajunge ca e sperios si mofturos... , si asta il face mai greu de prins deci din start e mult mai jinduit si apreciat decit ceva care trage " aproape" tot timpul si la orice :lol:
da ipocritu , bibi e un peste prost care umbla cu gura deschisa si papa tot , mai ales aia mari dar rari si mai ales si aia mici care is mai competitivi :D

daca insa vei incerca sa-i prinzi la altceva decat rama , si pestisor ,....nu-i asa otova

:D

micky , deci da ai pus punctul pe i de la flai :
style ...
asta merge bine cu ....fashion, glossy, accesorii ....q.e.d :D
pescuiasca si el va

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Sep 2011, 14:08

[quote="MuskMd"]domn Sorin : ca sa inchei subiectul gathering : as concepe sa si prinda la antrenamente, nu sa se antreneze pt gherla, sau am nimerit io intr-un moment nepotrivit pe Bicaz ... :twisted: ... in

avem apele si pestii pe care-i meritam .....serios vorbind ....

nu se aplica insa la bibi ....bibi inca e destul
acu la bicaz nu ma mira ca te-ai dus si n-ai prins ....explica-i si lu ipocritu care crede ca bibi umbla cu gura deschisa si papa tot peste tot :D

rest...la voi la "intalniri" o fo si gerula, la voi s-o auzit scandaluri, cutite, pistoale si alte tiganeli din astea... :lol: :lol: :lol: ...no style, vb lu' don prezident ;)

asa , e iz de circ
acu nici la voi nu mi-e rusine ....e mai perfida treaba .....cu amanari din alea perpetue pe fondu ingenuitatii ....
8)

quote]
pescuiasca si el va

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 12 Sep 2011, 14:19

e f complicat sa tirasti o rotativa sau un bobler pe linga un bibi de aia nu se apuca lumea de flai ... , ca-i mai simplu

Scrie răspuns