Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 12 Sep 2011, 11:45

Oricum ceva e ciudat cu taberele astea. Practic, mi se pare relativ inutil obiectu muncii, adica se aduna nejte muzcari ca sa lege la comun? De baut nu beau, de fumat nu fumeaza (Miky nu se pune..:D) ce altceva?
Ma tem ca se intampla lucruri neaose pe-acolo... dincolo de goblenuri si gherghef..
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 12 Sep 2011, 12:03

totusi nu inteleg de ce ati fxtxt pagina iarasi, probabil sa vedem ca pana si meduza aia care leaga, atunci cand leaga pare mai... "barbata" ! :lol:
Sorin scrie:...n-am auzit de tabere de crapari sau de baitcastori ...oameni seriosi ...
Da, da, da... voi le spuneti "expeditii" parca... sa se justifice camuflajul probabil ! :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Sep 2011, 12:10

scuze micky pt poza aia fxtxta :D
nu ma pricep la gadgeturi , aitiuri din astea cu pixeli....na , mai superficial ,asa ca barbatii :D

expeditiile spiningiilor si baitcastorilor de obicei egal cu beut la greu si prins peste la fel....

singura ipostaza asemanatoare cu insirarea la mese a muscarilor , e aia cu legarea berilor :D ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 12 Sep 2011, 12:11

:lol: :lol: :lol: cum adica , in afara de Miky , nu mai be nimini ? :twisted:
Mai , tu te temi, te uiti chioras, da iti plac trebile sclipicioase in colori fistichii.... si te mai si imbraci dubash ...
paracioasa mica :twisted:

Revenind la faza cu taberele : cum dle Sorin , nu ai auzit de intalnirile craparilor ? Si mai grav , cum ai numi o intalnire mare, cu corturi, berici, gratarel, falfait de scule sclipicioase in fata "baietilor" ( io am mai mare, io o am mai light, io o am mai custom :roll: ) in care de 2-3 ori pe zi bz bz cu barcutzele alea mici la care dati la pompa, iar la final cineva va da premii la ala de ati prostit mai multi bibanei.... iar restul...gherla . Da e frumos, reviste, poze, calendar, palmares, cuvinte din astea pizdoase :twisted: ....Ba mai mult, va duceti acolo impreuna, de manuta, in "cluburi" :lol: :lol: :lol:
Iar cluburile astea fac o liga maaare....si e subiect de mari zbateri de orgolii .... ca s anu mai zic de antrenamente.... unde va duceti si va falfaiti tot imbracat fistichiu, si prindeti pesti de doojopt :D, da pe ascuns, sa nu va auda restul, ca sa aveti cu ce sa ii surprindeti la marea intalnire....
cum ii zice ma...nah ca imi scapa :twisted:

PS : orice asemanare cu persoane reale e intamplator voita si rautacioasa :twisted: :lol: :lol: :lol:
PS2: radeti voi de legatu de muste :D ... da stiu pe unii de plangeau pe aci dupa nejte strimere :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 12 Sep 2011, 12:15

si uite..mai aduc un citat....
ziceti voi cum suna...ca io ma abtin :twisted:

[quote]Ce m-a impresionat pe mine?..........
ai senzatia ca tii in mana o nuia............
Cu toate astea, nuiaua se dovedeste a fi foarte viguroasa cand ai un peste bun.............aceasta “simte bine de tot fundulâ€

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 12 Sep 2011, 12:22

plus ca voi, din poze, nu ati putea sa va dati seama ce se bea la intalnirile astea....
pt ca rachiul e deghizat in diverse forme, de exemplu, piei de veverita :twisted: :lol: :lol: :lol:
Imagine

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 12 Sep 2011, 12:22

MuskMd scrie::lol: :lol: :lol: cum adica , in afara de Miky , nu mai be nimini ? :twisted:
Mai , tu te temi, te uiti chioras, da iti plac trebile sclipicioase in colori fistichii.... si te mai si imbraci dubash ...
paracioasa mica :twisted:

[...]
Ce? limonada? Apa cu laim? :D coctailuri nonalcoolice?
Jeaba incerci s-o teshi, las-o asa. Bine, nici ailalta extrema nu e ok, s-a vazut.
Culorile e de la club, fix ca cele de la Man United, sa zicem. Daaa, ziceai ca-i fo si matale la bibani de doujopt, tu ai poze sau te traji si tu pe coor?
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 12 Sep 2011, 12:36

cum, ai asteptari aja inalte de la mini ? :twisted: :lol: :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 12 Sep 2011, 12:44

Legatu' asta impreuna la o masa, e forma noastra de socializare pe mal, ca noi, cand suntem pe apa, infruntam salbaticia singuri, nu ne leganam cate doi in barcuta cu umbrela, ca voi !
Atele, goblenurile si penele sunt de fatada, sa nu se vada berile si tuica !
Si apai,... da' voi n-aveti de unde sa stiti, ca voi cumparati totu' de-a gata de la magazin,... la noi actu' de pescuit incepe acolo la masa, printre beri, ca noi ne facem singuri momeala, nu tipam dupa ajutor la tagma vecina, dupa streamere ori de cate ori nu ne mai trage la nimic din ce avem in valiza !
iar faptul ca noi nu ne bem berea in jurul lazii, pe ritm de manele, nu e o dovada de feminism ci mai degraba de ...style ! :wink:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Sep 2011, 12:48

Sorin scrie:
miky scrie:
deci putopastravul din parau , in conditii de abordare corecte , aj zice ca e mai prostut decat un biban marait de 28 intr-un lac de munte ....

acu cati ati verificat treaba asta sa ma puteti contrazice? :D
io n-am verificat, e drept. Da am auzit de niste baieti de lot national de spi si cast, deci cu multe bibaniade la activ care au verificat treaba asta pe un rau tocmai populat cu pastrav... Adica de-ala flamand care papa otice si e invatat cu omu . Si a dat cu virgula :twisted:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns