Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 12 Sep 2011, 10:09

deci recunosti ca ai mai multe garderobe pt pescuit ? :twisted:
din care una loz ....
si macar o mulineta glambena ....
cu fir glamben
si mai are fire din astea color :twisted:

PS :@ rezolutie: o fo la viteza ma...mai gresim si noi, nu tot timpul suntem atenti la detalii :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Sep 2011, 10:13

...si mai e o chestie cu muscarii....sunt tot timpu' umezi! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 12 Sep 2011, 10:14

Leba scrie:...Cum e tricoul meu camo? :D
Sexy ! :lol:

Io culori d-astea "hot spot", am curaj sa pun numa' pe muste !
Da' e misto, merge cu molineta galbena !
inteleg deci ca bibanii de 25-28 is pesti, spre deosebire de pastravii de 25-28 care is, asaaa... mai craieti !
Ti-as zice ca am fost si io saptamana trecuta la o partida tare, cu sanje, de craieti d-aia de 25-28 (si chiar am fost), prinsi cu jnur, da mi-e ca ma pui sa pun poze si chiar nu m-am grijit sa fac vreuna ! Ca,... si la mine, daca afla colegii imi sar pe cap, nu ca am etapa, da' va trebui sa le spun unde ! :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Sep 2011, 10:22

umede mereu fetele astea , desi tot timpul se feresc :D :D :D

micky , stiu ce ai facut asta...week end :D
da no pentru comparatie uite

ce inseamna un biban de 28 cm - adica se face in 9 ani , iar pe lac de munte as zice ca si mai multi ani

http://www.pescarulsportiv.go.ro/html/bibanul.htm

ce inseamna pastrav de 25 cm ?

3 ani de viata . daca saracu e lasat in pace ....

http://www.pescarulsportiv.go.ro/html/p ... ndigen.htm

acu nu se poate compara pescuitul pastravului cu bibanului nici la betie .....da voi puteti prinde asa ceva aici pe un paraias exclusivist , .......restu capturilor is ...craieti .....sau juvenilii speicei care prin definitie is mai prostuti :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 12 Sep 2011, 10:34

adevarul ca bibi aia is intelijenti si zberioji rau de tot... si nici nu pun gura pe tot felul de prostii :lol: :lol: :lol:

PS plus ca sunt si muzcari uzcati ma....
aia care nu bea, care nu mananca mult, sau care le au cu castingul si dau de pe mal ....numa de pe mal :twisted:

PS io ce nu inteleg e altceva ....cum dracu de numa campeoni si competitionari participa din partea dark side in disputa asta ?
:roll: :twisted: :twisted: :twisted: , iar noi...noi? ...niste oameni simpli .... :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 12 Sep 2011, 10:35

Miky, desi nu sunt umed, pastravii sunt la mare pretz si pentru mine. :D Acu, ca dam la ficat pe subiectul asta, deh..ce vrei, decat sa se-njure unii altii pe-aci, mai bine asa.
Dej n-ai ars nicio poza, se naste prezumtia de vinovatie...cum spunea cineva intr-un topic: n-ai poze, nu existi! :twisted: Sau ti s-a rupt si tie gherghefu din fatza? :lol:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 12 Sep 2011, 10:41

Sorin scrie:...ce inseamna un biban de 28 cm - adica se face in 9 ani , iar pe lac de munte as zice ca si mai multi ani...
asta io zic ca nu se pune, ca daca o luam asa, un oblete de 20 cm este pensionar demult si as zice si cu oleaca de intelepciune in plus, daca-o supravietuit atata in mediul sau periculos !
Deci sa nu mai judecam lucrurile dupa varsta si intelectu' pestelui matur, chiar daca in lipsa astora, cam ramaneti fara argumente ! :lol:
La aia cu betia is de acord,... da invers ! :lol: :lol: :lol: Adica daca o spunem noi ! :twisted:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 12 Sep 2011, 10:46

Leba scrie: ... Dej n-ai ars nicio poza, se naste prezumtia de vinovatie...cum spunea cineva intr-un topic: n-ai poze, nu existi!...
Ma, io poze la pesti de rutina nu mai prea fac, 25-28 nu-i de-a te mai lauda cu ei ! Is toti la fel, cap, coada, puncte rosii, ochi, aripioare, 25-28 :lol: ,... si musca mea in coltu' gurii lor ! :lol:
Deci ce sa vad nou in poza ? doar ca am mai imbatranit oleaca, de la o luna la alta ?

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Sep 2011, 10:52

miky scrie:
Sorin scrie:...ce inseamna un biban de 28 cm - adica se face in 9 ani , iar pe lac de munte as zice ca si mai multi ani...
asta io zic ca nu se pune, ca daca o luam asa, un oblete de 20 cm este pensionar demult si as zice si cu oleaca de intelepciune in plus, daca-o supravietuit atata in mediul sau periculos !
Deci sa nu mai judecam lucrurile dupa varsta si intelectu' pestelui matur, chiar daca in lipsa astora, cam ramaneti fara argumente ! :lol:
La aia cu betia is de acord,... da invers ! :lol: :lol: :lol: Adica daca o spunem noi ! :twisted:
deci putopastravul din parau , in conditii de abordare corecte , aj zice ca e mai prostut decat un biban marait de 28 intr-un lac de munte ....

acu cati ati verificat treaba asta sa ma puteti contrazice? :D
umezi sau uscati , oameni simpli sau competitori ...
:D

aia cu betia era in favoarea pastravului 8)
pescuiasca si el va

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Sep 2011, 10:54

Acu micky o ramas singur pe baricada entomologica
Tavi vaz ca e out of office ( sau out of xxx ? :D ) ....asa ca ne facem de cap ( fara hackle :D )
pescuiasca si el va

Scrie răspuns