In sfarsit nefumator
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
-
- veteran
Am intrat si eu in anul 4 de cind nu am mai pus tigara in gura ....
E deja o stare de normalitate .
Desi m-am apucat de fumat pe la 11 ani si am dus-o pina la 44 lasatul de fumat nu a fost o mare filozofie pt. mine ....mi-am impus sa renunt si se pare ca am reusit ,fara bomboane ,gume de mestecat sau Nicorete
In schimb fara sa fac mari eforturi am acumulat 20 kg . in plus
asa pe ne-ve m-am trezit cu 107 kg.
Incet incet dau inapoi citeva kg. dar nu merge asa rapid cum vreau eu ,adevarat ca nici nu fac sport ....in afara de-a merge la pescuit.
Dar cea mai mare bucurie este ca nu mai am gestul ala reflex de-a baga tigara in gura si implicit de-a umple casa de fum.

Parca si investitiile in scule sunt mai importante de cind cu lasatul de fumat

E deja o stare de normalitate .
Desi m-am apucat de fumat pe la 11 ani si am dus-o pina la 44 lasatul de fumat nu a fost o mare filozofie pt. mine ....mi-am impus sa renunt si se pare ca am reusit ,fara bomboane ,gume de mestecat sau Nicorete

In schimb fara sa fac mari eforturi am acumulat 20 kg . in plus

Incet incet dau inapoi citeva kg. dar nu merge asa rapid cum vreau eu ,adevarat ca nici nu fac sport ....in afara de-a merge la pescuit.

Dar cea mai mare bucurie este ca nu mai am gestul ala reflex de-a baga tigara in gura si implicit de-a umple casa de fum.

Parca si investitiile in scule sunt mai importante de cind cu lasatul de fumat

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Tine-o tot asa...Ambitie maxima iti doresc si ai sa reusesti!cipic scrie:Dupa 12 ani de fumat am decis si eu sa ma las de viciul asta nenorocit!!! De vreo 2 saptamani nu am mai pus tigara in gurasi asta fara nici un fel de tratament in conditiile in care fumam 1 pachet jumatate sau chiar 2 pachete pe zi!!!

Cu cat aduni ani mai multi de tutunat cu atat e mai greu sa te lasi. Si mie mi-a fost usor sa ma las dupa 12 ani, m-am reapucat dintr-o prostie. Dar dupa 25 de ani de fumat a fost un chin. Si acum dupa ce am un an jumate fara tigare mai simt repercursiuni. Faceti un simplu sondaj sa vedeti care e rata celor care s-au lasat dupa max 15 ani de fumat si a celor care au in carca 30-40 de ani de fumat. La primii este de 50% si la cei din urma de 5%.cipic scrie:Dupa 12 ani de fumat am decis si eu sa ma las de viciul asta nenorocit!!! De vreo 2 saptamani nu am mai pus tigara in gurasi asta fara nici un fel de tratament in conditiile in care fumam 1 pachet jumatate sau chiar 2 pachete pe zi!!!
am 3 ani si 6 zile de cand nu am mai pus tigara in gura.
+ 20kg de osanza
am fumat mai bine de 25ani, tigari de toate neamurile, dar preponderent fara filtru (siti voi Nationale, Bucegi, Carpati, etc - e drept ca ultimii ani au fost numai tigari cu filtru Winchester)
nu le mai duc dorul si nici lipsa, dar timp de doi ani dupa ce le-am lasat inca le visam.
nu stiu ce inseamna drogurile noi, habar nu am si nici nu o sa am vreodata, dar tigarile si fumatul este viciul si drogul draqului
p.s. acuma 6 zile am inceput lupta cu kg si dependenta de ...........paine
+ 20kg de osanza

am fumat mai bine de 25ani, tigari de toate neamurile, dar preponderent fara filtru (siti voi Nationale, Bucegi, Carpati, etc - e drept ca ultimii ani au fost numai tigari cu filtru Winchester)
nu le mai duc dorul si nici lipsa, dar timp de doi ani dupa ce le-am lasat inca le visam.
nu stiu ce inseamna drogurile noi, habar nu am si nici nu o sa am vreodata, dar tigarile si fumatul este viciul si drogul draqului
p.s. acuma 6 zile am inceput lupta cu kg si dependenta de ...........paine