e o facatura de clip se vede ca-i trucat.
Pisicile, rechinii si domnisoarele :)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- storm fish
- veteran

-
Fario_nebunu
- veteran

Luci, te rog eu sa cruti bobocul de rata si sa pui in carlig (ancora) un pui de cioara luat din cuib! In felul asta prinzi si somn si mai reduci numeric populatia de negratanii care ne fac viata amara!luci_t scrie:pe site-urile spca, humane society nu am gasit nimi privitor la stilu asta de pescuit.
io zic ca-i o manevra a unora de a face niste banuti pe credulitatea oamenilor.
@ fario: ai uitat de pescuitul la somn cu boboc de rata? Nevasta-mea a facut crize numai cand i-am povestit ce am de gand sa fac. Dar poate anul asta nu ratez ocazia si leg un boboc de carlig in cautarea mustaciosului; da nu-i zic nimic consoartei
poate vi se pare ciudat dar imi povesteau batranii ca in vremurile lor de glorie , cand pe mures se prindeau somni uriasi, foloseau pisici pe post de momeala la somn, si vorbeau foarte serios- acum eu nu stiu ce sa cred poate este un sambure de adevar, si spuneau ca au prins un somn - la pisica- a carui coada nu a incaput in portbagajul daciei si o taraia pe drum
povesti pescaresti dar vazand topicul mi-am adus aminte si m-am amuzat. Fir intins! de pisica!!!
Devoted to fishing
A dracu pisica... asta era pisica altoita....vre-un loopard cevaradov1c1 scrie: la pisica- a carui coada nu a incaput in portbagajul daciei si o taraia pe drum!!!
ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
shootgun scrie:A dracu pisica... asta era pisica altoita....vre-un loopard cevaradov1c1 scrie: la pisica- a carui coada nu a incaput in portbagajul daciei si o taraia pe drum!!!
Da acu mai am o nelamurire... nu a incaput in portbagaj de lunga sau de groasa??? sau de amandoua???
![]()
![]()
Si nenea ala a uitat sa specifice cauza pentru care coada nu a incaput in portbagaj, dar dupa cum gesticula si parea de fericit cred ca din ambele motive
Devoted to fishing