Pisicile, rechinii si domnisoarele :)

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 28 Ian 2009, 09:39

Fario_nebunu scrie:Luci, te rog eu sa cruti bobocul de rata si sa pui in carlig (ancora) un pui de cioara luat din cuib! In felul asta prinzi si somn si mai reduci numeric populatia de negratanii care ne fac viata amara! :lol: :lol:
Nu stiam ca inoata puii de cioara, dar pt linistea ta sufleteasca promit sa incerc :roll: Da' mai am o intrebare pt tine puiu de cioara macane ca si un boboc de rata? :wink:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 28 Ian 2009, 13:30

miauna, macane sau croncane ... mai conteaza ? :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 28 Ian 2009, 13:43

nu cred sa conteze prea mult, dar metoda cu bobocul de rata am povestit-o, cred, pe alt topic. Ideea de baza era ca bobocul fiind legat de carlig prin inot + macanit => atata instinctele de pradator feroce al mustaciosului si-l face sa iasa din cotlon.
Metoda asta o aplica tata cu niste colegi de-ai lui de munca in vremi de mult apuse. Intr-un an au stat cateva zile cu vidanja fabricii pe malul crisului alb sa goleasca o balta ramasa dupa o revarsare, in care unul dintre ei a vazut un somn. Au dus motorina la vidanja si au golit pe apa pana le-a iesit pe urechi :lol: rezultatul a fost un somn de vreo 25 kg si inca ceva pesti pe langa

Scrie răspuns