Pisicile, rechinii si domnisoarele :)

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Tavi
veteran
veteran

Pisicile, rechinii si domnisoarele :)

Mesaj de Tavi » 25 Ian 2009, 23:14

http://www.rapitori.ro/forum/about7850.html
Asta era linkul shocant:
http://www.antena3.ro/stiri/bizar/socan ... 62839.html
Daca va uitati cu atentie si aveti rabdare pana la sfarsit, veti vedea ca va invita sa vizitati un site:
http://www.saveourcatsfromfishermen.com/
Pe site-ul cu pricina, surprizaaa... va invita sa cumparati un tricou cu only $19.95 :wink:
cica banii se duc, printre alti si la WWF. :D
Daca era pe bune, gaseati si pe site-ul WWF campania asta, nu?
Deci nu mai plangeti, e o facatura, destul de inteligenta de altfel, pentru a scoate niste banuti.
In tot filmuletzul, cele mai "sangeroase" imagini sunt cu niste motani legati cu sfoara care fac baie. Nu se vede explicit cum infig carlige in ei, nici cum ii papa rechinul cel rau :lol:
Oricum n-am inteles ce faceau cu tripla aia mica la ditai rechinii. Eu as folosi-o la la clean.
:lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 26 Ian 2009, 02:27

Nu puteai sa-l linistesti pe Michael inainte de a inchide topicul? Daca ramin ceva sechele acum si aduna toate matzele bagaboande la el acasa? :lol:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 26 Ian 2009, 10:16

Oricum ,s-a creat un nou "precedent",in sensul ca un moderator inchide un topic , apoi se schimba numele topicului si se deschide unul nou , care trateaza acelasi subiect.

..."aceeasi Marie,cu alta palarie"

Corect :?:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Ian 2009, 10:38

Nu prea inteleg despre ce precedent e vorba...in fine.
Pe mine m-a distrat ideea perversa de a face bani din asa ceva.
Din acest motiv am reluat subiectul pentru ca am vazut ca nu s-a inteles si imi era teama ca va apucati sa cumparati tricouri ca sa salvati pisicile. :D
Michael a procedat corect ca a inchis subiectul, in lipsa explicatiei nu era ceva distractiv. Acum sper ca e. :D
Sorry Michael ca m-am bagat peste tine.
Musca 13

Leba
veteran
veteran

Re: Pisicile, rechinii si domnisoarele :)

Mesaj de Leba » 26 Ian 2009, 10:52

Facatura clar.
Tavi scrie:...
Oricum n-am inteles ce faceau cu tripla aia mica la ditai rechinii. Eu as folosi-o la la clean.
domnu Tavi, folositi pisici din alea mici la clean? chiar nu va e mila?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Ian 2009, 11:03

Nu mai folosesc ca nu mai dau la livebait.
Am in schimb niste walkere imitatie de pisica ... brici.
Nu mai zic ca acum lucrez la un streamer cu coada si ghiare. Nu reusesc sa-l fac sa miaune, in rest e bun. Se foloseste in montura cu o imitatie de soarece de camp, cunoscatorii stiu despre ce e vorba. :twisted:
Tehnica se numeste catwalk.
Musca 13

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Ian 2009, 11:05

Ai putea pune macar struna,sa nu taie matza si sa fuga cu cleanul :lol: :lol:

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 26 Ian 2009, 11:53

E un videoclip fals facut cu scopul de a atrage niste bani.Multa lumea mi-a zis ca am un spirit de observatie prea bun,si iata si de ce este videoclipul un fake "veritabil":din experienta pt un ditamai pestele pui un ditamai carligul! doi:se observa la un moment dat faptul ca carligul nu este prins in spatele pisicii(asta in timp ce ea inoatape la 0:40 daca nu ma insel) iar trei:atunci cand ii infige carligul in ceafa pisica nu schiteaza nici un gest(nu miauna nu stramba nu face nimic-asta cam pe la 0:50).Initial nici nu m-am putut uita la intreg videoclipul(iubesc animalele -si eu am doua pisici acasa) dar apoi mi-am facut curaj si am descoperit ca este un fals.Mai urmariti de doua-trei ori videoclipul,va veti da seama. :idea:
Editat:Revin:Am facut o greseala,la 01:17 i se "infige" carligul in ceafa pisicutei si cam pe la 01:20 se observa clar ca pisica inoata prin apa si se vede tot carligul(chiar si prin zona penetrata)
Intotdeauna C&R

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Ian 2009, 12:32

Tovarasi, camarazi, nu va mai lamentati atata ca e ridicol! In fond pisica e un animal si ea la fel ca si rama, coroposnita, broasca etc. Daca nu ti se face mila de coropisnita e logic sa fii la fel de indiferent si fata de caine, pisica etc. Orice e viu si misca poate fi momeala la un moment dat! De pilda un adept al pescuitului total la rechin tigru ar putea odata sa puna ca momeala un copil - un negrisor de 2 luni sa zicem, cumparat pe 100 de dolari de la niste aborigeni sarmani. Deci sa nu ne mai lamentam si daca e vorba sa facem ceva, atunci mai bine sa le aruncam pe salupa acelor "pescari" jalnici niste serpi veninosi gen cobra, mamba etc sa vedem daca si pe aia ii pun in carlig ca live-bait! :lol: :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 26 Ian 2009, 12:59

pe site-urile spca, humane society nu am gasit nimi privitor la stilu asta de pescuit.
io zic ca-i o manevra a unora de a face niste banuti pe credulitatea oamenilor.
@ fario: ai uitat de pescuitul la somn cu boboc de rata? Nevasta-mea a facut crize numai cand i-am povestit ce am de gand sa fac. Dar poate anul asta nu ratez ocazia si leg un boboc de carlig in cautarea mustaciosului; da nu-i zic nimic consoartei :wink:

Scrie răspuns