Pisicile, rechinii si domnisoarele :)

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 26 Ian 2009, 17:17

Bleahhh,mie nu imi place ,imi strica dispozitia si imi creeaza scarba si lehamite.In plus pisicile sunt negre :lol: :lol: :lol:
e o facatura de clip se vede ca-i trucat. :D
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 27 Ian 2009, 15:37

luci_t scrie:pe site-urile spca, humane society nu am gasit nimi privitor la stilu asta de pescuit.
io zic ca-i o manevra a unora de a face niste banuti pe credulitatea oamenilor.
@ fario: ai uitat de pescuitul la somn cu boboc de rata? Nevasta-mea a facut crize numai cand i-am povestit ce am de gand sa fac. Dar poate anul asta nu ratez ocazia si leg un boboc de carlig in cautarea mustaciosului; da nu-i zic nimic consoartei :wink:
Luci, te rog eu sa cruti bobocul de rata si sa pui in carlig (ancora) un pui de cioara luat din cuib! In felul asta prinzi si somn si mai reduci numeric populatia de negratanii care ne fac viata amara! :lol: :lol:

radov1c1
junior
junior

Mesaj de radov1c1 » 27 Ian 2009, 16:12

poate vi se pare ciudat dar imi povesteau batranii ca in vremurile lor de glorie , cand pe mures se prindeau somni uriasi, foloseau pisici pe post de momeala la somn, si vorbeau foarte serios- acum eu nu stiu ce sa cred poate este un sambure de adevar, si spuneau ca au prins un somn - la pisica- a carui coada nu a incaput in portbagajul daciei si o taraia pe drum :lol: povesti pescaresti dar vazand topicul mi-am adus aminte si m-am amuzat. Fir intins! de pisica!!!
Devoted to fishing

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 27 Ian 2009, 16:15

pisicile sunt elastice..pot fi folosit e de vreo 9 ori :))
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 27 Ian 2009, 16:24

stiu pe cineva care a prins un somn de 38 de kile care avea in stomac un animal cu blana(el a zis pisica sau sobolan mare)
la impartit gratuit la vecini :twisted: si de atunci nu mai maninca somn :wink:

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 27 Ian 2009, 22:26

prostu de mine! :oops: :oops: cand am vazut topicul credeam ca e vb de rechini cu lanturi ca degetul al gat si pisicute cu 100$/ora :lol:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 27 Ian 2009, 22:34

radov1c1 scrie: la pisica- a carui coada nu a incaput in portbagajul daciei si o taraia pe drum :lol: !!!
A dracu pisica... asta era pisica altoita....vre-un loopard ceva :lol: Da acu mai am o nelamurire... nu a incaput in portbagaj de lunga sau de groasa??? sau de amandoua??? :lol: :lol: :lol:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 27 Ian 2009, 23:10

Pentru somn in orice caz pisica e momeala N° 1. Nu-i spune oare catfish ? :lol:

radov1c1
junior
junior

Mesaj de radov1c1 » 27 Ian 2009, 23:59

shootgun scrie:
radov1c1 scrie: la pisica- a carui coada nu a incaput in portbagajul daciei si o taraia pe drum :lol: !!!
A dracu pisica... asta era pisica altoita....vre-un loopard ceva :lol: Da acu mai am o nelamurire... nu a incaput in portbagaj de lunga sau de groasa??? sau de amandoua??? :lol: :lol: :lol:
:D :D :D da ce ochi ageri ai :oops: :oops: , nu m-am gandit la asta dar asa suna mai fascinant- iti dai seama ce pisici foloseau :D

Si nenea ala a uitat sa specifice cauza pentru care coada nu a incaput in portbagaj, dar dupa cum gesticula si parea de fericit cred ca din ambele motive :D :D oricum nu impuscati mesagerul :D :D
Devoted to fishing

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 28 Ian 2009, 07:56

ovidiu scrie:pisicile sunt elastice..pot fi folosit e de vreo 9 ori :))
Poti sa faci si jigging pana isi pierde coada.

Scrie răspuns