Salut. Am fost weekend-ul trecut la stiuca langa delta Neajlovului si am agatat una foarte mare, undeva la 5-6 kg, care mi-a rupt o ancora de la o lingura( e adevarat, nici ancora nu era cea mai buna, dar tot din metal era.
Lingura e una de la Energoteam de vreo 7 cm.
Stiuca pe Neajlov???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Stiuca pe Neajlov???
"mai taie din ele da-le dracu"

- crapmaniacul
- veteran
Tot acolo spunea cineva ca a prins o stiuca zilele trecute de 8-9 kg care inghitise una de 4 kg ...

ai dreaq ce sunteti... 

- crapmaniacul
- veteran
Sa-ti mai spun ca in timpul drill-ului cu asta mare a mai venit una de 12-13 kg care i-a sfasiat spatele asteia de 8 kg , ce spectacol a fostcrapmaniacul scrie:Tot acolo spunea cineva ca a prins o stiuca zilele trecute de 8-9 kg care inghitise una de 4 kg ...![]()
![]()

Ultima cu siguranța era un pirarucu aclimatizat pe meleagurile noastre. Cică e venit pe Dimbovita după ce au fost deșertați în București de ceva pasionat in acvaristică....crapmaniacul scrie:Sa-ti mai spun ca in timpul drill-ului cu asta mare a mai venit una de 12-13 kg care i-a sfasiat spatele asteia de 8 kg , ce spectacol a fostcrapmaniacul scrie:Tot acolo spunea cineva ca a prins o stiuca zilele trecute de 8-9 kg care inghitise una de 4 kg ...![]()
![]()
... Colcaie stiuca acolo si ii prieste mult de tot curentul electric la voltaj mare, o energizeaza ...
- crapmaniacul
- veteran
Calin C scrie:Ultima cu siguranța era un pirarucu aclimatizat pe meleagurile noastre. Cică e venit pe Dimbovita după ce au fost deșertați în București de ceva pasionat in acvaristică....crapmaniacul scrie:Sa-ti mai spun ca in timpul drill-ului cu asta mare a mai venit una de 12-13 kg care i-a sfasiat spatele asteia de 8 kg , ce spectacol a fostcrapmaniacul scrie:Tot acolo spunea cineva ca a prins o stiuca zilele trecute de 8-9 kg care inghitise una de 4 kg ...![]()
![]()
... Colcaie stiuca acolo si ii prieste mult de tot curentul electric la voltaj mare, o energizeaza ...