Stiuca pe Neajlov???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Stiuca pe Neajlov???
Salut!!
Nu stiu daca am postat bine, daca nu imi cer scuze si rog un moderator sa mute topicul.
A pescuit cineva in mod expres pe Neajlov la stiuca??
Si daca da, ce rezultate a avut??
Nu stiu daca am postat bine, daca nu imi cer scuze si rog un moderator sa mute topicul.
A pescuit cineva in mod expres pe Neajlov la stiuca??
Si daca da, ce rezultate a avut??
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Din punctul meu de vedere, povestea stiucii pe Neajlov este urmatoarea:
ESTE stiuca pe Neajlov insa e ascunsa!
Daca se prinde, nu-ti zice nimeni unde....
Daca afli unde se prinde, afla si baietii cu curentul si ajung inaintea ta...
Daca ai timp si chef...du-te pana la calugareni ia-ti lanseta si coboara spre Argesh in jos ...daca o afli unde e...pupa-o, da-i drumul si nu zi la nimeni
PS: pana la iesirea din padurea de la Calugareni mergi repede si cu ochii inchisi sa e infecta! cea mai mizerabila padure pe care am vazut-o vreodata!
ESTE stiuca pe Neajlov insa e ascunsa!
Daca se prinde, nu-ti zice nimeni unde....
Daca afli unde se prinde, afla si baietii cu curentul si ajung inaintea ta...
Daca ai timp si chef...du-te pana la calugareni ia-ti lanseta si coboara spre Argesh in jos ...daca o afli unde e...pupa-o, da-i drumul si nu zi la nimeni

PS: pana la iesirea din padurea de la Calugareni mergi repede si cu ochii inchisi sa e infecta! cea mai mizerabila padure pe care am vazut-o vreodata!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
O sa ies sa fac o partida numai pe stiuk.
Poate intra ceva!!!
Daca o fi sa fie...
De somn si crap am auzit, si am prins chiar si avat...
Dar stiuca nu am luat pana acum
In zina padurii la calugareni, si in aval am pescuit, dar nu a intrat nici o stiuk
Daca iau ceva o sa va spun si unde
Poate intra ceva!!!
Daca o fi sa fie...
De somn si crap am auzit, si am prins chiar si avat...
Dar stiuca nu am luat pana acum
In zina padurii la calugareni, si in aval am pescuit, dar nu a intrat nici o stiuk
Daca iau ceva o sa va spun si unde

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
- utilizator nou
Ok!!\\Cunosc zona pe acolo.Clean am luat, dar stiuk nema....dumitru victor scrie:la calugareni daca vrei stiuca si clean dute pana la iesirea din comuna si la ultimul sens giratoriu faci dreapta treci de un pod mic si te lasi an dreapta prin padure.
In primavara se prindea, in aval( 50m) de podul principal, la rotativa .
In restul anului numai la pestisor viu ( am vazut stiuca la ~4 kg prinsa la viu ,si asta cand eu toceam inelele de lanseuri cu naluci),asa ca am trecut la clean. Este mult mai activ, si de cate ori am mers mereu am prins cel putin cateva bucati.
In restul anului numai la pestisor viu ( am vazut stiuca la ~4 kg prinsa la viu ,si asta cand eu toceam inelele de lanseuri cu naluci),asa ca am trecut la clean. Este mult mai activ, si de cate ori am mers mereu am prins cel putin cateva bucati.
- edi_curiosul
- veteran
-
- junior
sunt din valcea si am fost la bucuresti la fratele meu si ma dus pe neajlov sa pescuiesc.Nu stiu exact sa va spun dar e tot cum spun ceilalti un podulet si stiu k a fost un targ de animale acolo.Am pescuit se ia clean la greu si mari si am prins si 3 marlite cam la 500-600g cam asa sunt.Dar sunt si mari pt k fratele meu a avut ruptura pe textil k nu dadea cu struna.Voblerul e tare acolo.