Stiuca pe Neajlov???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Va marturisesc ca atunci cand dau la salau cu voblere de 5cm sau la bibi cu 3-4cm in lacuri care au si stiuca, pun struna de textil si inca nici nu foarte gros. Am prins destule stiuci si nu am avut nici o ruptura. Si cand dau cu voblere de-astea mici dau exclusiv cu 0.16. Frana buna la mulineta cred ca e mai importanta. Am scos salai de 3-4 kg cu fir de 16. Si stiuci de 2.
Ai mult mai multe sanse sa iti taie o stiuca mica textilul... la alea mari dintii sunt mai tociti
si mai rari...
Mai depinde si cat de tare inghite momeala...daca a luat-o tare si firul ii ajunge in coltul gurii, poti sa o scoti si cu mono linistit.
O perioada am dat si eu cu struna de textil insa dupa ce am avut vreo 6-7 taieturi in aceiasi zi m-am lasat pagubas.

Mai depinde si cat de tare inghite momeala...daca a luat-o tare si firul ii ajunge in coltul gurii, poti sa o scoti si cu mono linistit.
O perioada am dat si eu cu struna de textil insa dupa ce am avut vreo 6-7 taieturi in aceiasi zi m-am lasat pagubas.
Spining....Prea bun ca sa fie light...
- edi_curiosul
- veteran
eu zic sa iei o gura de stiuca si sa vezi unde poate taia firul... + ca ea isi cam schimba dintii, nu stiu daca apuca sa se toceasca ca nu e rumegatoareArmand scrie:Ai mult mai multe sanse sa iti taie o stiuca mica textilul... la alea mari dintii sunt mai tocitisi mai rari...
Struna de textil?
Fiti seriosi,il taie mai repede decat pe un fir mono.

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
-
- veteran
- mihaimircea
- veteran
Cum adica nu exista frecare??? Ce treaba are elasicitatea cu scoica??andrei-ovidiu scrie:si in agatzatori taioase(scoici, placi de beton, bolovani ascutiti, plase mono) textilul se taie mai usor decat un mono, pt. ca nu exista frecare si elasticitate...daramite in gura unei cumetre...
On topic: Textilul se taie mult mai usor decat mono in diniti.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
Unii incearca sa taie un textil cu o foarfeca si li se pare ca se taie greu,in dintii stiucii, situatia sta cu totul altfel,si asta o spun din experienta proprie,nu din teorii gandite langa soba.De multe ori mi-a taiat textilul pe cadere fara macar sa-mi dau seama ce s-a intamplat.(evident, nu dadeam dupa stiuca)
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
-
- utilizator nou
oameni buni, eu am CRESCUT pe neajlov....in amonte de calugareni stiu toate buturugile...
imi amintesc de primii cleni prinsi pe Neajlov...ii vazusem la TV
imi amintesc si acum ca primul pui de clean l-am vazut iarna, mort pe un mal...acum vreo 7-8-10 ani...
dupa revolutie nu era pic de peste...numai boarta si rar pietrusel...apoi a venit carasul....apoi cleanul...apoi mreana, marlita... strapazani si bibani.... mai nou a aparut somnul.....
Neajlovul a inviat ...tine tot felul de peste acum, tot ce poate exista pe un rau de ses....
e un rau care merita pastrat asa cum e....mergeti, cautati locuri, bucurati-va si ELIBERATI....bucurati-va ca VEDETI pestele....am trait vremurile copilariei cand ma bucuram pt un pietrusel...
Bucurati-va si eliberati...peste e, voi sa fiti atat de isucsiti sa-l prindeti si atat de nobili sa-l eliberati viu
inca o chestie: garla e cea mai tare scoala de pescuit....
imi amintesc de primii cleni prinsi pe Neajlov...ii vazusem la TV

dupa revolutie nu era pic de peste...numai boarta si rar pietrusel...apoi a venit carasul....apoi cleanul...apoi mreana, marlita... strapazani si bibani.... mai nou a aparut somnul.....
Neajlovul a inviat ...tine tot felul de peste acum, tot ce poate exista pe un rau de ses....
e un rau care merita pastrat asa cum e....mergeti, cautati locuri, bucurati-va si ELIBERATI....bucurati-va ca VEDETI pestele....am trait vremurile copilariei cand ma bucuram pt un pietrusel...
Bucurati-va si eliberati...peste e, voi sa fiti atat de isucsiti sa-l prindeti si atat de nobili sa-l eliberati viu

inca o chestie: garla e cea mai tare scoala de pescuit....