Stiuca pe Neajlov???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
salut
haideti sa va spun despre neajlov ca multi dintre voi cred ca vb din auzite cum a spus domnul ca padurea de la calugareni e infecta.nu este asa,in fine eu am prins stiuca si la 4kg mai mici numai spun.neajlovul e un rau care tine aproape toate specile de peste de apa dulce din romania.cine vrea poze cu stiuca ii trimit ca aici nu stiu cum.iar cu mizeria tot pescarii o lasa sau cei care vin la gratar oameni in toata firea care nu au bun simnt .
-
- utilizator nou
ssss
domnul parintel are dreptate raul trebuie pastrat.si despre pietruci akum am vazut ca numai sunt foarte rar si inainte erau la ordinea zilei.
-
- veteran
Re: ssss
Draga colega,justme1111 scrie:domnul parintel are dreptate raul trebuie pastrat.si despre pietruci akum am vazut ca numai sunt foarte rar si inainte erau la ordinea zilei.
In afara de faptul ca ai raspuns la un topic de acu trei ani, te rog eu, mai usor cu d'astea cu stiuci de 4 kile, ca n-o sa mai ramana urma de peste in rauletul asta! Pe net se uita o gramada de hamesiti care n-au mama , n-au tata. Iti spun eu , spre exemplu ca , dupa ce Argesul a crescut de sambata pana duminica dupa aprecierea mea cam 2-2.5 m, in noaptea de duminica spre luni, la varsarea Neajlovului in Arges s-au bagat plase(scule, cum spun asa zisii "profesionisti").

-
- utilizator nou
ffff
dami idu tau sati trimit poze si nu conteaza de cand e topicu raul tot acolo este si inca ceva,nu e balta mea personala sa o promovez eu
-
- veteran
-
- utilizator nou
ggg
da am inteles dar din fericire cahiar mai sunt pesti cu totate ca toti fomistii braconeaza fara oprire
-
- utilizator constant
[quote="ANDREI RIGA"]Colega, n-am spus ca nu te cred... Am incercat sa-ti sugerez cu totul altceva ![/quote]
asa andrei, daca acum 3 ani se prindea rar strap (cam la 3-4 partide intra si cate un strap de20cm) in ultimul an nu i-am mai vazut coada...
sa nu mai spun de vaduvita.... care nu i-am vazut coada de 2 ani!!!
deci....tine domnle peste de cari cu sacul !!!!
cat despre stiuca , in curand va fi LEGENDA!!!
asa andrei, daca acum 3 ani se prindea rar strap (cam la 3-4 partide intra si cate un strap de20cm) in ultimul an nu i-am mai vazut coada...
sa nu mai spun de vaduvita.... care nu i-am vazut coada de 2 ani!!!
deci....tine domnle peste de cari cu sacul !!!!
cat despre stiuca , in curand va fi LEGENDA!!!
-
- veteran