Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
voi da cezarul ce-i al cezarului, n-am pescuit pe C4 pana-n 2012-2013...
cum ma pricep doar la stiuca ma si mir cum de-am reusit sa prind salau... 
scule care nu sunt in top 10,fara textil....
deja nu ma incadrez in tipar...

scule care nu sunt in top 10,fara textil....
deja nu ma incadrez in tipar...
esti pleasca! 

- crapmaniacul
- veteran
Înseamnă ca nu ai simtit nevoia, ai avut tu alte locuri jmecherite care au întrunit așteptările până in 2012 unde ai luat caimaculD_ali scrie:voi da cezarul ce-i al cezarului, n-am pescuit pe C4 pana-n 2012-2013...

vegase,alin era campion la Conacu....
apoi a incercat si varianta mai grea,Chiroiu

apoi a incercat si varianta mai grea,Chiroiu

Cristi, eu pana-n 2012 nu am calcat pe balti/baltoace private...dar nu-i vina nimanui
)))
...nu-i nicio jmecherie...
jaloo prindeam prin anii '90 pe Dunare la boabler hand made by TATA, si nu faceam nicio filosofie din asta...

jaloo prindeam prin anii '90 pe Dunare la boabler hand made by TATA, si nu faceam nicio filosofie din asta...
app : A99, nu a venit la concurs ca " iera frica da zeu"
)))))))))))))))))))

Pana si eu, despre care e stiut ca de obicei nu prind nimic, am prins la concurs 
Vegase, daca te uiti la prina pagina a topicului asta ai sa vezi ca asa a si inceput: ca idee de socializare.
Dupa aia s-a dat in chestii mai la subiect, gen navodiri si goliri de apa.
100 lei am pierdut o singura data, dand pe linguri toata ziua si avand 3 rupturi (dupa teoriile cunoscatorilor, de novaci).
Chiar si pe gume si cu offset si tot pierzi 50 in medie, dar la ce sume ai ajuns tu, esti de insolventa
)

Vegase, daca te uiti la prina pagina a topicului asta ai sa vezi ca asa a si inceput: ca idee de socializare.
Dupa aia s-a dat in chestii mai la subiect, gen navodiri si goliri de apa.
100 lei am pierdut o singura data, dand pe linguri toata ziua si avand 3 rupturi (dupa teoriile cunoscatorilor, de novaci).
Chiar si pe gume si cu offset si tot pierzi 50 in medie, dar la ce sume ai ajuns tu, esti de insolventa

Fly-one cine-i guru pe C4?
numa' iel te va conecta la marele mendez!

numa' iel te va conecta la marele mendez!

- crapmaniacul
- veteran
Frumos asa. Nici nu vreau sa ma gandesc ce peste era pe vremurile alea pe Dunare. Peste tot in anii aia inca mai dadeai peste el... hai ca ma apuca nostalgiile ...D_ali scrie:Cristi, eu pana-n 2012 nu am calcat pe balti/baltoace private...dar nu-i vina nimanui)))