Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
Toate ca toate, dar s-a dezghetat balta?
- crapmaniacul
- veteran
Grabit mai esti mai Fly ! ... pai nu s-a dezghetat Herastraul ca lumea si tu intrebi de C4 care se dezgheata ultimul fiind asezat in vagauna aia intunecata pe care greu o vede soarele. Mai ai de asteptat putin ...TheFly scrie:Toate ca toate, dar s-a dezghetat balta?
Daca e asa, e perfect !
Mi-am luat o freza noua de gheata si vreau sa ii fac proba

Mi-am luat o freza noua de gheata si vreau sa ii fac proba

- crapmaniacul
- veteran
Astazi o jumatate de Herastrau este dezghetata, jumatatea mai de la soare ... Ptr Chiroiu 4 mai trebe cred 2 saptamani in plus ...TheFly scrie:Daca e asa, e perfect !![]()
Mi-am luat o freza noua de gheata si vreau sa ii fac proba![]()
va agitati degeaba...
chiar daca se dezgheata,la cota la care este o sa fie greu pescuibila....
pana nu va fi umpluta de apa...slabe sanse
si asa va trece si perioada propice salaului(cat o mai fi acolo) si cei care vor merge vor incepe sa "bage"comentarii negative in topic...
insa(ca intotdeauna)speranta moare ultima....
si asa va trece si perioada propice salaului(cat o mai fi acolo) si cei care vor merge vor incepe sa "bage"comentarii negative in topic...

-
- utilizator constant
Indiferent cum or fi comentariile, sper c-o sa le bagati aici.
Din cate stiu eu,balta a fost umpluta inainte de a ingheta.adrian99 scrie:va agitati degeaba...
Clubul Sportiv Green Lake
Ionut Cosmescu
Ionut Cosmescu
intre adrian99 care are 7 ani de forum si aproape 4500 de mesaje, si tu care te-ai inregistrat azi si ne zici de la primul mesaj chestia asta, pe cine crezi ca luam in serios ?marussik scrie:
Din cate stiu eu,balta a fost umpluta inainte de a ingheta.
sau vrei sa pui lumea pe drumuri si cand vin de la patinaj sa iti faca publicitate gratis pe forum

Ma rog,credeti pe cine vreti eu nu am zis ca este dezghetata balta si doar ca a fost umpluta pana sa inghete .TheFly scrie:intre adrian99 care are 7 ani de forum si aproape 4500 de mesaje, si tu care te-ai inregistrat azi si ne zici de la primul mesaj chestia asta, pe cine crezi ca luam in serios ?marussik scrie:
Din cate stiu eu,balta a fost umpluta inainte de a ingheta.
sau vrei sa pui lumea pe drumuri si cand vin de la patinaj sa iti faca publicitate gratis pe forum?
Oseara buna.
Clubul Sportiv Green Lake
Ionut Cosmescu
Ionut Cosmescu
in pozele care ne-au fost puse la dispozitie de administratie si de alti pescari se vede nivelul foarte scazut al apei din bazin
iar ele au fost facute in ultimile zile calde ale lui decembrie 2015
apoi a venit gerul(perioada anului nou)
chiar daca s-a dat drumul apei din Chiroiu3 foarte mult nivelul nu avea cum sa creasca...
deci:balta a fost prinsa de gheata cu nivel scazut
iar daca nici nu s-au facut copci de aerisire...sa vezi mortalitate-n primavara...
iar ele au fost facute in ultimile zile calde ale lui decembrie 2015
apoi a venit gerul(perioada anului nou)
chiar daca s-a dat drumul apei din Chiroiu3 foarte mult nivelul nu avea cum sa creasca...
deci:balta a fost prinsa de gheata cu nivel scazut
iar daca nici nu s-au facut copci de aerisire...sa vezi mortalitate-n primavara...