dupa cum a pus-o in fraza patronul, incepe tot cu "C"Gogol scrie:Pot sa ghicesc balta dintro incercare?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
dupa cum a pus-o in fraza patronul, incepe tot cu "C"Gogol scrie:Pot sa ghicesc balta dintro incercare?
eu unul, regret lipsa populatiei numeroase de salau.razvan m. scrie: Dar nu cred ca plange nimeni dupa salau, daca aveti asa exemplare capitale de stiuca !
Da..e inutil sa mai dialoghez.V-am expus situatia cu toata deschiderea,e ultima mea interventie pe acest subiect.TheFly scrie:dupa cum a pus-o in fraza patronul, incepe tot cu "C"Gogol scrie:Pot sa ghicesc balta dintro incercare?
Salut, nu trebuie sa incerci pentru ai ghicit deja!Gogol scrie:Pot sa ghicesc balta dintro incercare?
pe aia cu "n-aveti voi bah bani de barca"goodmans scrie:Vezi ca imi iau barca in iarna asta,e pe drum din Olanda.Gogol scrie:Pot sa ghicesc balta dintro incercare?
Cum D-zeu sa nu o stiu?! le stiu pe toate ca le-am aflat in 5-6 ani.TheFly scrie:pe aia cu "n-aveti voi bah bani de barca"goodmans scrie:Vezi ca imi iau barca in iarna asta,e pe drum din Olanda.Gogol scrie:Pot sa ghicesc balta dintro incercare?, nu o stii, ah ?
![]()
O sa o auziti probabil daca va duceti acolo.
ca sa nu fie interpretari: ma refer tot la cealalta balta a carei nume incepe cu litera C si la patronul respectiv.