Iesire noua: Chiroiu 4

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
TheFly
veteran
veteran

Re: Iesire noua: Chiroiu 4

Mesaj de TheFly » 24 Dec 2015, 21:13

Gogol scrie:Pot sa ghicesc balta dintro incercare? :elkgrin:
dupa cum a pus-o in fraza patronul, incepe tot cu "C" :D

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 24 Dec 2015, 21:28

razvan m. scrie: Dar nu cred ca plange nimeni dupa salau, daca aveti asa exemplare capitale de stiuca ! :)
eu unul, regret lipsa populatiei numeroase de salau.
Chiar daca adrian99 ar zice ca regret absenta novacului :) (atat timp cat se agata accidental si ofera niste driluri de exceptie, pot spune ca are dreptate).

dat fiind ca nu agreez pescuitul cu gume la stiuca iar la tabla e sinucidere (la vobler e deja pericol de intrat in insolventa), pescuitul la salau cu offset era perfect pentru aceasta balta.

Ca sa nu mai discutam si de partea culinara. Salaul e net superior stiucii, in opinia mea, cu putine exceptii de retete de stiuca care sunt extrem de sofisticate.
Eu unul recunosc ca am renuntat la C&R total pe balti private de vreun an dupa ce am vazut niste taranisme de patroni si ca baga plase si apoi se fotografiaza cu stiuci si salai ca sa promoveze balta pe internet.

valer russu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de valer russu » 24 Dec 2015, 21:47

TheFly scrie:
dupa cum a pus-o in fraza patronul, incepe tot cu "C" :D
Da..e inutil sa mai dialoghez.V-am expus situatia cu toata deschiderea,e ultima mea interventie pe acest subiect.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 24 Dec 2015, 22:06

fly,sa nu incepem cu jigniri....

d-nu rusu cand preconizati ca balta va ajunge la nivelul dinaintea navodirii?

se va modifica regulamentul privind pescuitul rapitorilor pe C4?

goodmans
veteran
veteran

Mesaj de goodmans » 24 Dec 2015, 23:07

Salut, nu trebuie sa incerci pentru ai ghicit deja!
Doar am pescuit impreuna acolo,primul bat adevarat de salau pe care l-am tinut in mana a fost al tau.Dupa el ma ghidez ca sa-mi cumpar ce-mi trebuie (mai ieftin evident ca doar nu`s nebun ca tine sa dau atatia bani :) )
Vezi ca imi iau barca in iarna asta,e pe drum din Olanda.
Pioner 12 de 3.5m cat sa o pun pe masina sa nu ma complic si vine cu min kota de 55lbs dar o sa-mi iau un termic de 4cp.O sa te invit la niste pescuieli.
Craciun Fericit!

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 24 Dec 2015, 23:34

se pare ca de la atatia carnati si sarmale am devenit prea subtil.

ca sa nu existe discutii, suparari, aluzii, interpretari...in postul anterior nu ma refeream la balta Chiroiu 4 cand ziceam ca numele respectivei balti incepe tot cu litera "C". E doar o coincidenta de initiala a numelui baltii, nu are nicio legatura cu balta Chiroiu 4 (sunt la cativa zeci de km distanta una de alta), am evitat sa ii dau numele pentru a nu deschide o alta polemica offtopic.

In niciun caz nu il suspectez pe dl. Russu ca ar fi in stare de fraze de genul respectiv, ca atare daca a inteles ca ma refeream la dansul si la Chiroiu 4, imi cer scuzele de rigoare.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 24 Dec 2015, 23:40

Revin eu cu o intrebare, d-le Russu. De ce unul din angajatii dumneavoastra ne spune ca este prapad? Ca s-a scos peste o tona de salau? Ca anul viitor pescuitul la salau va avea de suferit?
Mai tarziu ati ajuns la vorba alora de va spuneau acum cativa ani ca pestele pleaca din lac.
Faceti C&R, d-le Russu, ceea ce sustineam de ceva vreme, si veti avea peste si pescari. Cu o taxa decenta si cu posibilitatea de a cumpara peste.
Anul acesta am prins vreo 7 stiuci intre 5 si 9 kg si 5 salai peste 3 kg. Eliberati cand puteam sa plec cu ei, pentru ca nu era paznic pe balta. Ma doar inima sa aud acum ca salaul este scos ca sa populati in viviere cu crapi de 2 kg.
Daca mint paznicii, va mint si eu, d-le Russu. Imi asum asemenea pacat de Craciun.
Sarbatori fericite!

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 24 Dec 2015, 23:45

goodmans scrie:
pe aia cu "n-aveti voi bah bani de barca" :), nu o stii, ah ? :) :)
O sa o auziti probabil daca va duceti acolo.

ca sa nu fie interpretari: ma refer tot la cealalta balta a carei nume incepe cu litera C si la patronul respectiv.

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 24 Dec 2015, 23:58

Din punctul meu de vedere, facand abstractie de aceste zvonuri, cea mai mare greseala facuta la C4 e ca s-a dat drumul la pescuit prea repede dupa ce se oprise la un moment dat.
Trebuia tinut oprit minim 3 ani.
Daca mai angajezi si lupul paznic la oi, "succesul" e garantat.

Desi multi nu il agreaza, asa tacanit cum e Maurul, a mai speriat cat de cat pe cei care veneau poriniti sa umple portbagajul.
Fara el, cred ca nu mai era salau si stiuca de ani de zile, nu de anul trecut sau de anul asta.

goodmans
veteran
veteran

Mesaj de goodmans » 25 Dec 2015, 00:02

TheFly scrie:
goodmans scrie:
pe aia cu "n-aveti voi bah bani de barca" :), nu o stii, ah ? :) :)
O sa o auziti probabil daca va duceti acolo.

ca sa nu fie interpretari: ma refer tot la cealalta balta a carei nume incepe cu litera C si la patronul respectiv.
Cum D-zeu sa nu o stiu?! le stiu pe toate ca le-am aflat in 5-6 ani.
:wallbash:

Scrie răspuns