contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Vegas_75
- veteran

Fuck the duck !!!!! Si ezact maine ma si vedeam acolo la ora 7 - 7.30 pe cancerul de 2-3 grade de afara si umezeala 99% ...
Stiu ca toamna asa se intampla si asa ramane pana primavara cand se umple la loc ...
E clar , tre sa ma reorientez spre alte zari , am sa ma gandesc ... offfffffffffffff

-
adrian99
- veteran

incearca Izvoarele1(de Chiriacu)
n-am fost,insa toti o lauda ca tine salau bine de tot
chiar si exemplare frumoase(over 3kg)
din Bucuresti ai cam 78km
gasesti mai multe informatii pe net
-
Puiu.BZ
- veteran

Eu zic ca e o idiotenie fara margini sa dai drumul la juma de apa din balta, si sa nu informezi in prealabil pescarii onesti platitori de taxe, care sacrifica niste bani numai pentru a ajunge acolo, daramite si pt. plata taxei. Deci, dom' patron, la capitolul respect fata de "clienti", ai un mare 4 cu minus de la mine. Si sunt indulgent cu matale. Unde mai pui ca erau si crapari veniti de departe cu o zi inainte, iar de taxa de cateva sute de lei nu i-a exonerat nimeni nimerica, muti de uimire ca apa se retrasese cu cel putin doi (2) metri de la mal. Cica pe site nu scria nimic. Adaptare dupa marele Marin Preda, ... daca respect nu e, nimic nu e.
-
Vegas_75
- veteran

adrian99 scrie:incearca Izvoarele1(de Chiriacu)
n-am fost,insa toti o lauda ca tine salau bine de tot
chiar si exemplare frumoase(over 3kg)
din Bucuresti ai cam 78km
gasesti mai multe informatii pe net
Chiar la asta ma gandeam si eu. Are si stiuca acolo sau doar salau ? Care e regimul baltii , taxa , e C&R sau si cu retinere ?
Multam !
-
adrian99
- veteran

treaba cu apa nu este bine gandita
spun asta intrucat cel din 3 avea deja bazinul aproape golit dar apa curgea foarte tare spre BGS
este drept ca trebuie sa existe un flux de apa pe toata valea dar nici asa.
respect fata de pescar...de unde...exista pe vreo balta?
-
Vegas_75
- veteran

Puiu.BZ scrie:Eu zic ca e o idiotenie fara margini sa dai drumul la juma de apa din balta, si sa nu informezi in prealabil pescarii onesti platitori de taxe, care sacrifica niste bani numai pentru a ajunge acolo, daramite si pt. plata taxei. Deci, dom' patron, la capitolul respect fata de "clienti", ai un mare 4 cu minus de la mine. Si sunt indulgent cu matale. Unde mai pui ca erau si crapari veniti de departe cu o zi inainte, iar de taxa de cateva sute de lei nu i-a exonerat nimeni nimerica, muti de uimire ca apa se retrasese cu cel putin doi (2) metri de la mal. Cica pe site nu scria nimic. Adaptare dupa marele Marin Preda, ... daca respect nu e, nimic nu e.
P-acilea prin regat noi nu prea ne-ngramadim sa ne respectam noi pe noi insine dar ne miram apoi de ce nu ne respecta strainii ... boala veche, e in sange deja intrata ...
-
adrian99
- veteran

vegase,din ce stiu taxa pentru spin este 50lei,ai voie sa retii 3 bucati(stiuca,salau).
salaul este destul de bine reprezentat,stiuca nu prea
vb cu dan(ingineru).el iti poate da toate amanuntele
-
Vegas_75
- veteran

adrian99 scrie:vegase,din ce stiu taxa pentru spin este 50lei,ai voie sa retii 3 bucati(stiuca,salau).
salaul este destul de bine reprezentat,stiuca nu prea
vb cu dan(ingineru).el iti poate da toate amanuntele
Il sun acum, multam de info domnule !
-
George_Alexandru
- utilizator nou

Buna seara si bine v am gasit!
In fiecare an Chiroiu 4 a fost nevoita in aceasta perioada a anului sa coboare nivelul apei pt a facilita balta din amonte sa poata goli bazinul la limita,pt a intra cu navodul.Avand in vedere anii trecuti,acesta scadere controlata a bazinului nu a influentat rezultatele obtinute la pescuitul pestilor rapitori.Acesta concluzie o pot trage dupa rezultatele celor care cunosc balta.Ca la fiecare stil de pescuit sunt zile si zile.
Am fost atent la opiniile dvs si o sa creez un topic de informare.
Ps. Intr-o saptamana balta o sa ajunga la nivelul normal.
O seara placuta!
-
spiridusul
- veteran

E prima data cand aud ca scaderea nivelului apei nu are influenta asupra pescuitului. Mai ramane sa spui si ca pestii raman pe mal in zona cu apa scazuta, nu se deplaseaza deloc, ramane doar sa mergem sa-i culegem

Si chiar daca-si revine nivelul apei intr-o saptamana, pestii raman trasi pe zonele cu apa adanca dinspre larg o buna perioada de vreme. E si vorba aia...apa creste nema peste, apa scade tot nu cade.