Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
S-ar putea sa schimbam locatia (pt cine e de acord), cu ceva mai interesant, dedicat salaului, unde se intrevede si un concurs organizat, o taxa obisnuita, cu ceva retinere de peste, dar unde la sfarsit intra si un gratarel. Mai multe detalii pe seara cand se va deschide un topic dedicat. 

Bai eu propun sa facem o iesire la caras la pufulete , ce ziceti de asta ?

si eu mi-am programat antrenament pe Chiroiu weekend-ul asta (incerc sambata, dar nu stiu daca o sa reusesc).
evident sunt deschis si pentru o alta locatie pentru iesirea de pe 3, cu atat mai mult daca e dedicata salaului. Dar vorba lui Vegas, daca nu facem si o intrecere la obleti in primavara
, nu avem haz.
Vegase, cum era apa la Chiroiu? Crescuta ca in primavara sau tot ca in timpul verii ?
@Gogol: sa inteleg ca l-ati spart zilele astea pe undeva
???
evident sunt deschis si pentru o alta locatie pentru iesirea de pe 3, cu atat mai mult daca e dedicata salaului. Dar vorba lui Vegas, daca nu facem si o intrecere la obleti in primavara

Vegase, cum era apa la Chiroiu? Crescuta ca in primavara sau tot ca in timpul verii ?
@Gogol: sa inteleg ca l-ati spart zilele astea pe undeva

L-am spart de dreaq...
Doi soricei...

Doi soricei...
@The fly
Nu stiu cum a fost Chiroiu asta vara ca eu ultima data fusesem acolo in aprilie sau mai cand apa era relativ scazuta. Acum apa era la un nivel standard ptr balta asa cum o stiu eu, poti sa-i spui crescuta dar as zice ca e la un nivel normal. Are o turbiditate normala, usor dar foarte usor tulbure , spre deosebire de Facau saptamana trecuta unde apa era aproape ca aia de la chiuveta de limpede ...
@Gogol
Pai cum s-o arzi ca lumea daca matale fugi dupa crapi pe pereti, doar stii ca ora exacta la stiuca nu se da in gara de nord ci la chiroiu ... Sau mai degraba ai cochetat cu salaul , te-ai nervat pe assasinul ala si vrei o ranga din parinti campioni, arac de vie sa-i dai in teasta sa-i faci cucuie la salau , sa-i perforezi maxilarele ...
Nu stiu cum a fost Chiroiu asta vara ca eu ultima data fusesem acolo in aprilie sau mai cand apa era relativ scazuta. Acum apa era la un nivel standard ptr balta asa cum o stiu eu, poti sa-i spui crescuta dar as zice ca e la un nivel normal. Are o turbiditate normala, usor dar foarte usor tulbure , spre deosebire de Facau saptamana trecuta unde apa era aproape ca aia de la chiuveta de limpede ...
@Gogol
Pai cum s-o arzi ca lumea daca matale fugi dupa crapi pe pereti, doar stii ca ora exacta la stiuca nu se da in gara de nord ci la chiroiu ... Sau mai degraba ai cochetat cu salaul , te-ai nervat pe assasinul ala si vrei o ranga din parinti campioni, arac de vie sa-i dai in teasta sa-i faci cucuie la salau , sa-i perforezi maxilarele ...

-
- veteran
Cred ca se lasa cu scandal mare pe aici 

-
- veteran
Eu propun sa mutam iesirea la concurs. Am vorbit azi cu organizatorul, este ocazia perfecta sa testam un lac nou de salau, sa vedem potentialul baltii, locurile bune, la ce mananca. Astept sa deschida topicul dedicat si discutam dupa.
care concurs ? ce organizator ?
Despre ce loc e vorba?

-
- veteran
Sa asteptam topicul dedicat, care ar trebui sa apara cat de curand. O balta destul de aproape, langa Giurgiu.
Si pentru mine ar suna mai bine o alta locatie. Parca nu-mi vine sa leg toata ziua o multime de strune si sa-mi consum tot stocul de gume. Salaul reprezinta o provocare mai mare decat stiuca, mai ales ca am multe de invatat despre pescuitul lui.
Astept informatii despre locatie si taxe.
Astept informatii despre locatie si taxe.
Bucuresti